Dag 1 - Presentera mig själv

Jaha. Det känns som jag redan har tröttnat på den här listan innan jag ens börjat?

Jag heter Caroline Högman & bor i Hofors. Ja det suger & jag fattar inte varför jag bor här. Jag går andra året på restaurangprogrammet i Sandviken. Jag älskar mat & allt som har med det att göra!

Jag är född i Lidköping & bodde där till jag var ca 5 år. Jag har fortfarande i stortsett hela min släkt där nere. Vi flyttade hit till Hofors för att mamma min hade blivit lovad jobb här. Hon hade varit arbetslös i 7 år innan det, så vi var tvugna att flytta till den här bajshålan av alla ställen som finns :) Så nu har jag bott här i samma hus i Silverdalen i 13 år snart. Under alla mina år har jag tränat en del. Jag har simmat, spelat badminton, spelat fotboll, tränat friidrott, gått på sånglektioner & trumlektioner. Jag har en egen liten vovve som heter Zoegas & han är världens goaste vovvis! Det kan jag lova :) Han är mitt allt. Puss på dig gubben♥! Sen har jag ju min underbara pojkvän som jag har varit tillsammans med i 3år! Jag älskar dig ♥

Om jag skulle beskriva mig med ett ord skulle det nog var perfektionist. Jag måste ha allting perfekt precis hela tiden! Det spelar ingen roll om jag målar, sminkar mig eller hackar grönsaker. Det är irriterande för andra som kanske väntar på mig haha men jag måste ha allt perfekt, det är inget jag gör frivilligt om jag säger så.

Mitt största intresse & det som gör mig så glad så jag känner att ingenting annat spelar någon roll, är att resa. Jag blir helt till mig bara jag tänker på det! Jag vill resa till allt som går att komma till, & det ska jag! Så, tänker jag på mig själv tänker jag lycka & världen!

Det var lite kort om mig för den intresserade!

 

Det här är min dröm! Over and out.






30 dagar

I stortsett alla gör sånna här "30 dagar" listor, så jag får väl hänga på trenden! Det kan ju vara lite kul att tänka efter & dela med sig! :)

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min favoritfilm
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Min bästa vän
Dag 06 - Det här skulle jag vilja göra innan jag dör
Dag 07 - Favoritsaker
Dag 08 - Min favoritparfym
Dag 09 - Min största kärlek
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - 5 saker du inte vet om mig
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Min favoritmusik
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - I min handväska
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Mina förebilder
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - En vanlig dag
Dag 21 - Mina dåliga sidor
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - Det här är jag bra på
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - En bild från när jag var liten

Älskling har åkt..

Okej jag kanske överdrev a little bit. Så kort är det inte. Jag blev så jävla förbannad bara. Men det är inte så jätteslitet längre & lite kortare är det så klart, men någon månad så är det väl ute igen. Det hade endå inte växt om jag inte hade klippt av det :)

Jag har tänt lite ljus & ska sätta igång med plugg. Samhällskunskap står på schemat. Jag får skylla mig själv att jag inte gjort det tidigare. Söndag♥

 

Tur att man har kärlek i högtalarma!

MITT HÅR

AAAAAAAAAAAAAAAAH MITT HÅR ÄR BORTA!

Jag har klippt av mitt hår. Det känns jobbigt kan jag säga. Jävligt jobbigt. Men jag var tvungen.. Det var så jävla slitet så det knappt hjälpte med balsam! Håret känns bättre men det är skitkort igen :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

1000 mil

Jag har inte skrivit på ett tag. Jag har inte orkat helt enkelt. Min älskling är hemma & han fick ju körkort i tisdags! Så vi har åkt bil hela dagen idag & igårkväll med! Vi har varit både till Valbo & Gävle idag hihi :) Så jävla skönt att han har körkort så man slipper bussen! Puss påre! ♥

Vi var & gick runt hammardammen nyss med vovvarna & ska snart dra iväg & köpa lite sallad m.m. Det blir tacos hos Martins mami ikväll, GÖTT!


Onsdag

Idag har jag haft servering hela dagen. Fick 49kr i dricks haha! wihoo. Jag är skittrött & helt slut i fötterna. Jag ska nog tvätta av mig skitsminket nu också. Jag hatar smink. Så jävla irriterande att smeta på sig varje morgon, men det är ju som en drog. Den som uppfann skiten ska jag bränna.

Jag snodde lite kräm från en "test" tub på apoteket idag. Den var jätteliten & kostade 150 krokar så jag måste ju sno lite & prova innan jag köper! Kundgaranti?

Läggdags

Sovmorgon till halv 1 imorgon är sååå skönt! Så jäkla skönt att få sova några timmar extra. Med tanke på att vi har kök imorgon så behövs sovmorgonen! Hihiihi :D..

I helgen ska jag nog försöka att få några ljusare slingor i mitt hår. Dom blir väl antagligen gula eller så syns dom ingenting. Men jag ska försöka i alla fall. I värsta fall får jag väl färga om hela håret & raka av det slitna! :D Jag älskar att slänga ut pengar på skit.



Matvrak

Jag kom hem från skolan för ett litet tag sen. Vi hade ingen naturkunskap idag, lyx! Jag tänkte om man kanske skulle röra på fläsket ett tag & gå på en långpromenad med min vovvis :) Det skulle han gilla! Men jag behöver köpa hårfärg också. Om jag inte skulle haft honom med skulle jag ha gått upp till affären. Men eftersom jag inte tycker om att lämna honom ensam utanför så får jag gå på en promenad någon annanstans helt enkelt.

En liten fågel viskade i mitt öra att vi ska äta tacos idag. Nu kommer det kännas ännu längre tid tills ikväll bara för det. Tack mamma.

Mat på G?

Hår.

Jag har ägnat den senaste kvarten åt att prova mina bikinisar. Jag fick resfeber efter förra inlägget hahaa! Det jag kom fram till var att jag måste investera nya när studiebidraget kommer. Det är ett måste. Dom är så jävla fula allihop. Dom ska brännas!

Det viktiga jag la märke till var att mitt hår äntligen börjar bli långt igen! Sist jag hade långt hår var när jag gick i åttan! Jag älskade verkligen mitt hår då. Sen en dag då så gick man till frissan & skulle toppa till håret & alla vet väl hur det blir? Det slutade med att jag själv fick klippa till det hemma efteråt. Så kul var det & sen dess har jag haft kort äckligt hår. En till sak, jag har inte gått till frisören en enda gång efter det. Aldrig! Jag vägrar. Jag litar inte på er frisser längre sorrrry.

Eftersom jag blev lite happy pågrund av att mitt hår har börjat växa så tog jag en bild på det hihihi :) Glada laxen!


Jag börjar med att lägga ut en bild som togs när vi skulle ut på en båtresa i Juni :)

 

& den här bilden tog jag nyss.

 

Hihi det har växt lite iallafall ju :) Jag på god väg till mitt gamla hår igen! ;)

Långa äckliga vårtermin!

I helgen har jag umgåts med min största kärlek!♥ Igårkväll var vi till hans mormor & morfar & åt trerätters, det var riktigt gott! Han åkte ner till Uppsala igen nu i eftermiddags. Han kommer hem på fredag igen & åker på lördag.. :/

Imorgon drar skolan igång igen ja. Jag är så jävla trött på skiten.Hur många år har man gått i skolan nu egentligen? Började när man gick i ettan, alltså 11 år! Helt sjukt. Då är det helt ok att vara irriterad. Men jag har ju någonting att se fram emot i alla fall, Spanien & Thailand! Hade jag inte haft det hade jag fan inte pallat, det kan jag ju säga. Jag längtar så jag dööör till Asien! Hihihi det är inte långt kvar dit nu heller! 40 dagar precis idag :) Haha man kanske ska försöka få av något kilo innan så man kan bära en bikini! Vi får se hur det blir med den saken ;) Hellre tjock & mätt än smal & hungrig! Hihihi nejdå, but you get it!


Jag tycker iallafall att jag är sjukt sexig.



One love

Min älskling är hemma så nu blir det mys & kärlek för hela slanten, med tanke på att han åker tillbaka på söndag igen..♥

Dumlepannacotta

Ingredienser

4 dl grädde
2 ½ gelatinblad
20 dumlekolor
Kiwi eller annan frukt till garnering

Gör så här

Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Skär varje kola i tre eller fyra bitar. Koka upp grädden. Sänk värmen eller ta bort pannan från plattan och lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning. Det kan vara lite svårt att få all kolan att smälta helt men ha lite tålamod och rör.

Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält dem försiktigt på låg värme. Blanda ner gelatinet i pannacottan och rör ordentligt. Häll upp pannacottan på portionsformar och låt den stå i kylen och stelna ett par timmar innan servering. Servera med några skivor kiwi eller någon annan frukt.

Only love can break down the walls someday

Fredag idag! Det har varit slappt i skolan idag med. Samhällskunskapen var ju som sagt inställd, & på naturkunskapen hade vi ett prov. Kanske inte så slappt med tanke på att vi bara har haft en lektion innan ett oförberett prov men. Sen efter lunch när svenskan började hade vi inga datorer så vi fick gå hem! :) Så en lektion idag var skönt kan jag lova!

Idag kommer min kärlek hem. Skönt♥

Jag kommer vara grymt sexig när jag fyllt 80 btw.




Slappdag

Idag fick jag gå till bussen. Ja jag tycker att det är långt. 2km på morgonen är inte ok! Mammis var tvungen att rusa till jobbet så vad skulle man göra. Först tänkte jag ta 46;an så jag slapp gå så långt, men tur var väl att jag inte gjorde det, för den bussen går! jag förbi när jag är ute på mitt 2km pass upp till 41;an! 46;an behövde alltså in till sjukan. Men vad intressant.

Slutade halv 12 idag som är väldigt super jätteskönt på tordagar! Det enda vi gjorde idag var gluten & laktosfria pajer :) Så det var skönt! När jag hade åkt buss i 45min hem är jag så snäll & gullig så jag följer med min mamma in till Willy's & handlar! Jag har varit så snäll idag. Hela dagen! Det är säkert! Jag brukar kunna vara lite småirriterande annars, men inte idag :) Jag har inte ens sagt något taskigt till Rasmus idag! Fast det var inte ok.. Det måste jag göra innan jag lägger mig annars kommer jag inte kunna sova inatt. Vi har spelat Mario Party idag till & med! Vi måste vara i samma lag jag & brushan för annars vinner han & det pallar inte jag med. Jag måste också vinna.. Så vi är i samma lag istället så ingen kommer till skada :)

Jag har badat idag också, i badkar såklart! Det var extremt skönt. Jag badar för sällan! Man glömmer bort hur skönt det är :) Imorgon är samhällskunskapen inställd så det betyder sovmorgon! Dess värre måste jag tyvärr upp till bussen pågrund av det. Men det skiter man väl i!

Jag passade på att ta en bild när jag fyllde upp vatten. Otroligt spännande.


Bebisen

Jag fattar inte vad jag gör vaken nu. Jag går alltid & lägger mig mellan halv 11 & 11 nu för tiden. Vadå nu för tiden, tönt mening. Jag menar att jag går & lägger mig sent. Det har blivit så efter jullovet. Jag blir för trött på morgonen när jag ska upp. Ja man är ju alltid sjukt trött men det är så illa att jag knappt kommer ihåg att jag har sprungit i ren panik genom hela rummet för att stänga av alarmet på telefon. Jag vaknar upp när jag är vid telefonen. Då är det illa. MEN jag gör ju ingenting åt det. Jag går ju inte & lägger mig till 10 som bebiscarro alltid annars har gjort. Varför gör jag inte det? Nej för nu efter jul har alla bra program börjat på teven. Allt börjar ju 20.00 & slutar 22.00 & då klockan 10 när jag egentligen ska sussa så måste jag tvätta av målarfärgen i ansiktet, ta ur linser m.m, gå ut med vovven, borsta tänderna.. Allt tar sån förjävligt lång tid. Längre än vad man tror! SÅ istället för att sova, som jag skulle ha gjort för längesen, sitter jag här & skriver totalt onödiga saker som ingen egentligen ens bryr sig det minsta om. God natt.

Blood, sweat and tears!

Kom hem vid halv 5 idag. Har haft servering halva dagen & kök halva. Oj vad roligt det var att veta. Jag har sån jävla kramp i käken! Jävla tuggummi som inte smakar någonting. Visst är det så, att om det inte smakar någonting tuggar man på som fan helt plötsligt? Det gör jag i allafall men varför? Det kommer ingen mer smak ur ett smaklöst tuggummi för man tuggar på som en idiot precis. Men man försöker endå, irriterande. Nu spottar jag ur fanskapet innan någon blir skadad.

Klockan är snart 7 & jag tänkte spela lite Wii Fit idag med! Jag blir grymt peppad av "min personliga tränare" på spelet! Hon säger så snälla saker till mig :) Nej det gör hon inte. Jag försökte bara vara cool när jag skrev det. Hon behandlar mig som en jävla slav. Svettas man så hela rummet blir nerskvätt så får man höra att man kan göra det ännu bättre. JA men prova själv att göra 500 armhävningar samtidigt som du springer 900 varv runt HELA WII ISLAND! Nu har jag fått ur mig allt jag ville. Nu är jag glad igen :) Nej det är jag inte. Kommer det en tsunami imorgon så är det bara mitt svett. Ingenting att oroa sig över.

Superwoman

Nu har jag tänkt att spela spel! Inte vilket spel som helst utan.. WII FIT! Nu jäklar har träningsvärken börjat att gå över sen i förrgår så nu ska jag köra på igen! Det ÄR den enda träningen som jag inte tröttnar på & det är inte deppigt. Så nu ska jag sätta upp håret & köra igång! Sen efter det blir det en dusch. Ciao! :)

 

Macarena!

Idag åkte jag in till skolan halv 9. Vi hade ett "möte" om Spanien! Vi fick reda på allt i princip. Vi fick ett häfte om hur alla våra dagar kommer se ut där nere & det är fullspäckat med grejer varenda dag, från morgon till kväll!  Jag hade så bråttom till bussen idag när jag skulle hem så jag glömde papperen i skolan.. Jag ska ta med dom hem imorgon!

Det jag kommer ihåg är ju såklart vad vi skulle flyga med. Tönten som är flygrädd. Vi ska flyga med KLM i allafall ner till Amsterdam. Sen vidare från Amsterdam till Madrid. Men KLM är ju ett stort & känt bolag så det ska nog inte vara några problem :)



Iphoneblogg!

Kom hem till min älskling för en liten stund sedan. Det väntas fredagsmat här och det ska bli såååå gott! Jag ÄR sugen på mat! Mums ;) Idag började jag 9 och slutade 9.50, jäkligt skönt och det är så hela den här veckan har sett ut för min del :) Snart börjar Let's dance och imorgon drar vi ner till Uppsala/Arlanda för att lämna av lite packning. Min älskling ska ju ut på en sån där jävla lång praktik igen & jag har tur om jag får träffa honom på helgerna. Men det ska bli kul imorgon att titta på flygplan som lyfter och startar. Jag lovar, det känns faktiskt lite bättre för mig att se det. Jag blir inte lika flygrädd :) Nu blir det fredagsmys för fulla muggar!

Mina tankar & åsikter

Innan jag går & lägger mig måste jag få ur mig en sak till. Jag har ju endå sovmorgon till halv 2 imorgon!

 

På eftermiddagen idag tittade jag på Extreme Home Makeover. Jag älskar det programmet även om vissa avsnitt kan vara riktigt gamla. Husen familjerna får brukar bli riktigt fina & jag tycker så synd om familjerna innan. Familjerna som får nya hus m.m. har haft det & har det väldigt jobbigt. Det kan vara allt från handikappade & riktigt sjuka barn, till familjer som inte har något hem på grund av att en storm rivit hela deras hus.

 

Idag var ett sånt avsnitt. I Texas, Kalifornien, i en liten by hade en orkanm dragit fram, det var något år innan tv-programmet spelades in. Den här byn var rätt så liten men hade väldigt mycket invånare, & då menar jag väldigt mycket också. Stormen "Rita" hade dragit ner allt i sin väg. Det fanns ingenting kvar i stort sett. Människorna som bodde där fick fly i ren panik. Alla hus var borta & dom fick flytta in i små husvagnar. Jag kan knappt fatta det själv, husvagnar?! Folk som har haft det precis lika bra som oss här i Sverige fick flytta in i små äckliga husvagnar med hela sina familjer? Det är helt sjukt, men vad skulle dom göra? Dom hade inget val. Alla deras saker var borta. Dom hade ingenting kvar efter orkanen var över. När Extreme Home Makeover kom till byn bodde människorna fortfarande i husvagnar med sina stora familjer. Invånarna i den här staden blev jätteglada & känslosamma när Extreme Home Makeover ville hjälpa dom med att bygga upp en ny "teaterhall". Det var det enda som betydde något för dom starka människorna.

 

Nu ska jag komma till saken. Det är inte första avsnittet av det här programmet som jag har sett att dom vill hjälpa folk som förlorat allt efter en storm. Jag har sett tusentals känns det som. Men idag var annorlunda. Idag var första gången jag tänkte efter. Alla har sett reklamerna om Afrikas alla barn som behöver en fadder. Det går galor varje år på tv4 om barnen i Afrika, Indien m.m. Ja visst, jag tycker jättesynd om dom & om jag hade pengar skulle jag också vilja skänka pengar till dom fonderna, till Afrika & alla där nere som behöver hjälp.

 

Det som jag kom att tänka på idag var att dom stackars människorna i dom stormdrabbade delarna av USA behöver ju hjälp dom också? Där kommer det orkaner årligen & förstör städer medan invånarna inte har någonstans att ta vägen. Behöver inte dom också hjälp? Det som gör mig förbannad är att det bara visas reklamer om Afrikas behövande. Varför fokuserar man bara på ett problem när det finns mycket fler? Varför visas det inte reklamfilmer där man kan skänka pengar till riktigt svårt orkandrabbade människor? Jag tycker vi är för omedvetna om vad som egentligen händer på andra ställen i världen.

 

Måste man var helt utan vatten & dö av AIDS för att kunna få hjälp av omgivningen?

 

 

Somliga straffar gud med det samma

Det är så jävla irriterande. Jag är inte sugen på mat. Då menar jag inte bara nu, utan i stort sett hela tiden. Vad är det för fel? Jag är ju hungrig? Är man hungrig så är man väl sugen på mat? Eller i alla fall någonting. Det har blivit så nu för ett par månader sen. Jag är jättehungrig men om jag tänker på mat känns det som jag stoppar fingrarna i halsen. Kanske inte så överdrivet men. Självklart är det inte så hela tiden. Det kommer i perioder. Jag älskar ju mat. Carro köttbulle liksom, men jag fattar inte varför jag mår illa om jag tänker på att äta något? Som nu innan jag skrev det här inlägget, som jag inte hade tänkt att göra för det är helt ointressant & helt onödigt för dig som läser, hade jag tänkt att lägga ut ett recept på någon god varmrätt för det var ett tag sen jag gjorde det. Men vart tog receptet vägen? Ja på den här bloggen kommer det ju inte ut FÖR DÅ SPYR JAG.

 

Jag är så jävla hungrig.

 

All done!

Nu är jag precis färdig med den nya designen & se så trevligt det blev!

All new

Nu ska jag ändra om lite här på bloggen. Jag har ju haft samma utseende sen i somras så nu är det dags för förändring. Inte så mycket men lite i alla fall!

Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic är absolut min favoritsolkräm. Eftersom vi inte beställde en med solskyddsfaktor 50 på taxfreen så köpte vi en idag! När jag var på Cypern sist använde jag ingen solskyddsfaktor 50 & det fick man sota för. Så då behövs 50 verkligen i Thailand kan man förstå, men inte överallt såklart! Spf 50 behövs (i alla fall för mig) på skulderbladen, under ögonen & på näsan. Nu kommer den framför allt att behövas på fötterna eftersom solen kommer stå rakt upp. Har man svårt att bli brun så är den nog perfekt att ha på hela kroppen tror jag. Så tacka gud för solskyddsfaktor! Den här spf 50+ rekomenderas av the skin cancer foundation så den ska nog bli bra! Jag tycker att Hawaiian Tropics krämer luktar godast. Jag har ju som sagt beställt två burkar after sun & fler solskyddsfaktorer på taxfreen. Jag får aldrig nog! hihi :)


RÖSTA RÖSTA!

Rösta på min & älsklings reklamfilm för fritidsresor! Videon är inte seriöst gjord, eller jo den är seriös men innehållet är inte seriöst så döm inte för mycket nu folk! ;) För att rösta "gillar" du filmen. Varje röst behövs & uppskattas enormt! Thaaank you!

Tryck på länken & gilla! :)

 

 

http://www.fritidsresor.nu/mads-mikkelsen/tavlingsbidrag-10

 

 

 

Zoegas älskling

Min bebis är sötast! :')♥

 

Induktion, jag älskar dig♥

Spisen gick sönder igår. Haha en gryta med vatten svämmade över osv osv. Haha ja det är roligt. Varför är det roligt? JO för man kan ju inte vara utan spis. Så det blev en tur in till Valbo idag för spisköp. 15.000:- var kanske inte så billigt haha men då har vi varmluftsugn & induktionshäll! JA JAG ÄLSKAR INDUKTION! Det är så mycket bättre än en vanlig spis. Så jävla skönt att laga mat det kommer bli nu kan jag säga! Första måltiden är gjord & fort gick det! :)

 

 

 

 

Världens enda miljöcertifierade charterbolag!

Taxfree looover

Nu tänker jag lägga ut bilder på en del av det som inhandlats på taxfreen idag! :) Jag skulle kunna handla hur mycket som helst men bor man inte i Hollywood så gör man inte! Men vi köpte faktiskt en digital undervattenkamera för 499:- som vi kommer få väldigt mycket användning av. :) Nu ska jag nog gå & natta mig, god natt alla glada människor!

 

 

 

 

 

 

 

 

2011

Vaknade vid 10 idag efter en pissdag igår. Fyfan alltså. Så dåligt har jag inte mått på flera månader. Men idag är jag mig själv igen!

Ska dra på mig lite makeup sen åker jag & älskling till Valbo en sväng med hans mammis. Sen när vi kommer hem tänkte vi beställa tax-free! SOM jag har längtat ;D Jag kanske lägger ut bilder på vad vi har beställt senare :) Om jag inte hinner så lägger jag ut imorgon. Det känns fortfarande så jävla långt kvar tills vi ska åka. 61 dagar! -.- Men det går säkert fort, får vi hoppas! :) Jag ska ju hinna ha lite praktik innan & till Spanien ska jag ju med! :)

RSS 2.0