Bite me

Jag har gjort en massa engelska idag, eller ja, det är i stort sett det enda jag har gjort idag. Jag var till Valbo en snabbis & köpte två ringar! :) Sen när jag kom hem fortsatte jag med engelskan. Jag ska nog göra svenskan imorgon innan jag fortsätter med engelska. Det kanske blir att jag gör klart samhällskunskapen också, vi får se. Jag har precis skrivit klart min bokrecension på "Pretty Face" så nu ger jag upp för idag!

Nej jag har inte lagt ut några bilder osv. än men som ni märker har jag inte den minsta lilla tid över! Jag lovar att lägga ut bilder så fort jag får tid! :) Nu ska jag sussa & sova tills jag somnar imorgon, night!

Guldfynd 349:-

 

Guldfynd 249:-

 



Carro ♥ Skolan

Idag blir det att göra skolarbete för hela slanten! Jag har hur mycket engelska att göra som helst. Jag blir tokig! Jag orkar ju inte. Jag har ett arbete i samhällskunskap som ska göras också, fast det har jag inte så mycket kvar på att göra så detgår nog fort. Sen har jag ju svenska med.. men det ska bara läsas så. Men först måste engelskan bli klar & det tar väl hela veckan förstår jag, så jag sätter igång nu!

 

Jag sparade hur min telefon såg ut i Spanien. Titta uppe i vänstra hörnet. Inget telia här inte!, då var det MOVIESTAR! hahaha kung

Hemma!

Nu är jag hemma från ett soligt, varmt & underbart Spanien! Det var jäkligt jobbigt att åka hem igår kan jag säga. Bussen gick 8.00 från hotellet. Runt 12.30 var vi på Madrid flygplats & fick sitta där i 4 timmar. Planet gick 16.55 & landade i Amsterdam ca 2 timmar senare. Över 1 timmes väntetid där innan planet gick. Vid ca 22.30 landade vi på Arlanda & fick vänta på tåget i över en timme. Klockan 3.00 var jag hemma, & JA jag var helt slut efter allt resande & sov som en stock i min säng!

Jag ska såklart berätta vad vi har gjort hela veckan & lägga ut en massa bilder, men det får bli senare. Om inte idag så imorgon! :)

Spanien imorgon! :D

Igår var jag i Borlänge & badade på Aqua Nova så jag hade inte tid att skriva någonting här då.

Nu är det stressigt kan jag lova! Jag har inte packat någonting! Jag måste tvätta också för det har jag heller inte gjort. Ska till Sandviken & köpa schampoo, balsam m.m. & hårfärg. Ikväll måste jag gå & lägga mig jävligt tidigt också eftersom jag ska upp 3 inatt!

Tänk att man alltid ska vara ute i sista sekund♥ Resfebern börjar ta sig & jag måste ner & käka frulle, tjing! :D

Jaha

Idag började jag 15.00 på praktiken. Jag fick gå hem 19.00. Jag tänker inte skriva mer om det utan till helgen som sagt.

Även fast jag hade sovmorgon till 3 idag sov jag bara till 8. Zoegas hörde något & började skälla så då var den skönhetssömnen över. Imorgon börjar jag 14.00 så jag får försöka sova imorgon istället. Jag saknar min kärlek också.

Jag måste få ur mig en sak till. Något som är jävligt irriterande & som gör mig förbannad. Det är något fel på mina ögon. Eller linserna. Inte fan vet jag men minst 5 gånger i timmen så börjar det rinna ur mina ögon. Det börjar svida som fan & sen kommer tårarna. Samtidigt som det börjar rinna blir jag täppt i näsan, ni vet som man blir. Så det ser ut som jag går runt & bölar hela jävla dagen. Älskade liv♥

Dag 5 - Min bästa vän

Vänner är något som man har genom hela livet. Utan vänner kan man inte leva. Man får reda på vilka som är riktiga vänner & vilka som inte är. Oavsett hur många vänner man har så har man förhoppningsvis en bästa vän eller flera. En bästa vän finns där när man behöver det & kan dela allt med denna. Det spelar ingen roll om man är glad, arg eller ledsen så finns dom där. Jag har den turen att ha en bästa vän. Vi har känt varandra sen jag var runt 6 år men det är nu dom senaste åren som vi har varit "nära" eller vad man ska säga, haha! Sara Dahlberg heter den här underbara kvinnan! Hon gör mig alltid glad & vi har alltid superkul tillsammans! Jag älskar dig gumman! ♥



Damn tough week..

Jag har precis kommit hem & måste sätta igång med engelskan igen. Jag har som sagt mycket att göra. Jag måste göra samhällskunskap också. Jag blir tokig! Jag försöker hela tiden komma på anledningar till att inte göra skolarbete men hittar inga skäl så. Det är bara att bita i det sura äpplet.

Seize the day

Jag tänker inte skriva om hur min praktik har varit idag heller utan sparar allt tills helgen kommer. Jag har suttit här ett tag nu framför datorn & gjort hemuppgifter. Eftersom jag inte kan gå på Engelska B nu så får jag göra allt hemma istället. Det är fan inte kul & fan inte lätt ska ni veta. Nu ska jag fortsätta innan teven börjar.

 

Översättning som står på schemat så det är väl bara att hugga in..

Fritidsresor släpper nytt resmål!

Fritidsresor har släppt sitt nya resmål idag! Man kan inte boka än men om några veckor :) På deras facebook sida har dom gett ut lite ledtrådar den senaste veckan på vad det nya resmålet kan vara för något. Idag släppte dom som sagt bomben & det nya resmålet, som dom kommer att ha direktcharter till nästa vinter, är BARBADOS! Jag trodde aldrig att det skulle gå charterresor dit utan mellanlandningar! Men jodå, fritidsresor kan dom! Vem har inte drömt om att någongång få åka till paradiset Barbados?!

Vilken dröm säger jag bara!

Min favoritblogg!

Jag tänkte berätta vilken som är min favoritblogg! Inget svårt val överhuvudtaget. Den här människan är den enda som jag tycker skriver något intressant! Jag har läst hennes blogg i ett & ett halvt år nu & jag tröttnar aldrig. Hon heter Anchisa. Hon är thai & har precis flyttat till Bangkok med hennes pojkvän efter att ha bott i Umeå sen hon var ca 10 år gammal. Har du inte läst hennes blogg så börja gör det, for god's sake!

http://fokis.se/

Tisdag imorgon

Jo idag var första praktikdagen. Jag tänker inte säga så mycket om det utan skriver mer imorgon. Mamma kom & hämtade mig efter jag hade slutat idag & vi åkte direkt & simmade. Jag orkade ingenting eftersom jag inte hade ätit sen kl8 imorse då jag åt lite havregrynsgröt. Jag har fortfarande ont i magen men har tryckt i mig massor av tacospaj i hopp om att smärtan ska gå över! Jag kom alldeles nyss hem från Sara♥ också :), dom har köpt två jättesöta undulater! En hona & en hane, supergulliga! Hihi :) Nu ska jag lyssna på lite musik innan jag går ner i väntan på att teven ska börja!

Jag är så in i helvete trött på den här vintern nu så jag lägger upp en sommarbild på min absoluta favorit!♥

Kycklingtvillingar!

Mamma ropade på mig alldeles nyss. Hon var superglad så jag sprang ner & vad fick jag se. Mamma min stog & stekte ägg & var överlycklig då hon hade kläckt ett ägg med två st gulor i? Hahah går det ens? Jag skyndade mig att fota såklart! Vad hade det blivit av det ägget? Gulligt då om det hade blivit två små kycklingbebisar som såg precis likadana ut! Det skulle dom väl ha gjort? Om man är enäggstvilling ser man ju lika ut! Hahaha men jag vet inte. Jag funderar för mycket..

Söndag

Idag har jag & älskling varit till Borlänge. Jag var tvungen att köpa en foundation, haha :) Vi åkte även ut en sväng till Dala Airport & kikade. Vi kom precis hem från bion & den var superbra! :) Hoppas att det kommer en fjärde film. Eftersom vi var tvungen att åka till Martins mamma & hämta Zoegas så missade vi hela Solsidan som inte är helt ok känner jag. Men vad gör man inte för vovven sin! Imorgon börjar praktiken & min kärlek åker hem. På alla hjärtans dag & allt.

Jag har blivit kär. Jävligt förälskad i Lady Gagas nya låt. Helt sjukt vad jag älskar den!

Lördag

Var & simmade vid lunch idag. Jag simmade i en hel timme utan att vila en enda gång! Vi hade även gått upp hela vägen innan också :) Älskling är här & vi har precis ätit. Nu ska vi ut & åka en sväng med bilen innan vi drar hem till hans mamma & är där ikväll & inatt. Melodifestivalen skulle vara skit iväll hörde jag. Men det blir att titta i alla fall såklart. Imorgon ska vi gå på bio med Sara & Christian! Änglagård 3 blir det & jag som bara har sett första filmen, haha. Men jag ska nog hänga med endå :)

Oh lovely life!

Idag är det fredag! När jag kom hem från skolan gick jag till min bästa favorit Sara! Vi gick en liten runda med vovvisarna & nu kom jag precis hem ifrån en promenad till bruket & tillbaka. Fredag = Godis. Jag köpte en massssaa kitkat! Min favoriit♥ Är det helg så är det! Helger är till för att pressa i sig allt man får i sig innan nyttiga veckan börjar igen! Hihi :)

Ja man märker kanske att jag är superhappy? Ja vad kan det bero på? JO idag var det sista dagen i skolan för min del! Nu kommer man inte tillbaka på ett tag, inte på 5 veckor! Tror ni det är nå sköönt då!

På måndag börjar min praktik. Där är jag till på fredag. Sen är det helg! Sen på måndagen då blir det att kliva upp 3 på natten för att åka till Gävle C & ta tåget mot Arlanda! España nästa alltså! Vi kommer hem natten till söndag 27/2. 5 dagar senare bär det av mot Arlanda igen för Thailand! Hahahhaha UNDERBARA LIV!

Dag 4 - Det här åt jag idag

Men vilken intressant fråga. Jag känner verkligen på mig att alla vill veta vad jag har ätit idag men, fine!

Min morgon började med knäckebröd, 2 stekta ägg & 2 baconskivor. I skolan fick vi lära oss om ostar så det blev en hel del ost av alla dess smaker! Till lunch när jag kom hem åt jag två mjuka mackor & en tonfisksallad. Till sist så har jag nyss käkat en omelett med bacon, lök & paprika innan jag klev in i duschen.

Ja men det här var väl trevligt allihopa! Nu vet ni vad jag har ätit just idag, det var mig en intressant blogg!♥

Förbannade jävla skit

Ojojoj, här har det inte skrivits på ett tag ser jag! Jag kom precis hem från en långpromenad med vovvarna. En & en halv timme var vi ute & den här gången var det inte skönt. Det har snöat konstant hela tiden så man inte ser någonting & vägarna är helt oplogade. Det är sjukt vad jobbigt det är att gå på oplogade vägar. Så jag har varit förbannad hela vägen. Som jag alltid blir. Jag blir jämt irriterad när det är mycket snö & ingen jävel plogar! SÅ JÄVLA IRRITERANDE. Jag har alltid fått anfall över det & kommer alltid att få.  Jaha & nu kommer cprasmus in & frågar om jag kan koka pasta åt han?! ÅÅÅÅÅÅÅH HUR SVÅRT KAN DET VARA!? Ursäkta koka din egna jävla pasta jag är mitt uppe i ett sammanbrott. Fan också vad sur jag är. Jag ska gå & dränka mig i mitt bajs eller nåt.


Roomservice

Idag har har jag storstädat hela mitt rum & min toa! Jag har fyllt 3 kassar med skit & det var nödvändigt kan jag säga. Det tog mig ca 4 timmar men det var det värt! Jag var klar precis till Melodifestivalen började! Rummet ser precis lika ut som det alltid har gjort men det är i lådorna som det är skillnad & nu är det superkliniskt rent i varenda hörna. Ingen liten damråtta kvar här inte! Jag tänkte lägga ut lite bilder på mitt rum för den intresserade. Man kan ju passa på när det är städat ok.

bebis♥







Dag 3 - Mina föräldrar

Min mamma heter Anette & är 38år. Hon är född i Alingsås & hon bodde i Ljung tills hon var ca 5 år, då dom flyttade till Lidköping. Hon har 3 syskon, två systrar & en bror. Hennes mamma & pappa, min mormor & morfar, är fortfarande gifta. Mamma träffade pappa när hon var 16 år & dom gifte sig 1997. Min mamma städer konstant hela tiden. När hon inte städar lagar hon mat. Så ser varje dag ut :) Nejdå men, hon jobbar mycket också. Hon är timanställd på ett äldreboende & blir bara utringd när dom behöver personal. Vissa veckor kan det vara hela tiden & andra veckor nästan ingenting. JAg vet inte vad min mamma är intresserad av, helt ärligt. Hundar? Städa? Haha :) Hon tycker om det mesta!

Min daddy heter Stefan & fyllde 40 i höstas. Han är född i Jukkasjärvi & han bodde med min farmor & farfar i Kiruna ett tag innan dom gick ifrån varandra. Då flyttade farmor ner till Lidköping & farfar stannade kvar uppe i Kiruna. Pappa bodde med farmor i Lidköping & åkte & hälsade på farfar ganska ofta tror jag. Haha det är ju bara 150 mil emellan! Jag har för mig att pappis bodde i Kiruna först i ett antal år innan han flyttade ner till farmor. Min pappa har också tre syskon, två bröder & en syster. Pappa är intresserad av allt som har med bilar, motorer & sport att göra, sjukt irriterande med F1 varenda helg, men det skiter man väl i! :)

Vaccinering på G!

Kom hem från skolan vid kvart i 1. Jag hoppade av i centrum & gick till folkan angående min prkatikplats. Jag berättade för dom att jag är borta 3 veckor av praktiken men att jag kunde vara där halva sportlovet, och det var helt ok! Jag fick också reda på vilka tider & så jag ska vara där.

Klockan 3 idag ska jag vara på hälsocentralen & ta vaccination! Haha lite smånervös är jag väl, även fast jag inte är rädd för sprutor överhuvudtaget. Jag ska dit med Martins mamma & hennes sambo. Vaccinationen måste ju göras eftersom vi ska till Asien hihihihi :) Det är 29 dagar kvar idag!

Efter vaccinationen ska jag dra & simma med mammis & broshan.

Man hinner med mycket bara man vill! ;)

Dag 2 - Min favoritfilm

Jag har många filmer jag tycker jättemycket om & skulle kunna se 1000 gånger om. Men alla har väl en favoritfilm såklart? Min absolut bästa film är Dirty Dancing. Det finns ingen film som någonsin kommer att kunna slå den! Möjligtvis att Grease nästan lyckas, men inte riktigt fullt ut! ;) Jag har älskat Dirty Dancing sen första gången jag såg den för huur längesen som helst! Det som jag fastnar för i Dirty Dancing är passionen såklart. Jag blir helt knäsvag av filmen. Jag älskar den!

Herregud det går inte att beskriva filmen, se den!

http://www.youtube.com/watch?v=Lvcqt_4NOds&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo&feature=related




 


20 dagar

Kom precis hem från skolan. Vi hade ett möte till om Spanien då föräldrarna fick vara med. Det börjar närma sig nu, 20 dagar kvar! :) Det ska bli jättekul men samtidigt längtar jag ännu mer till Thaailand! Hihihih :D

Jag måste städa mitt rum snart tror jag. Klockan är ju redan över halv 6! Sen ska jag nog spela lite tvspel, om jag hinner innan teven börjar!



RSS 2.0