Jag är bäst

Ute, ute ur gymmet! Har varit och slitit, då menar jag slitit som ett jävla djur, i 1 timme och 40 min! Skönt att göra ett riktigt äckligt pass innan uppehållet som alltid uppstår över fredagar och lördagar ;)

Nu ska jag hem och förhoppningsvis färga håret på mamma om hon inte tycker att det är försent.. haha

Anxiety

Jag känner mig så jävla fet, jag driver inte.. Jag känner hur fettet växer i vaderna, låren, samt i magen och på ryggen. Jag får panik, jag skriker inombords. Mitt inre vill springa iväg, trots att det är det yttre som spökar. Hjälp mig. Tack..

Haha bäst!

Utkast: Mars 25, 2012

Smaka?

Längtar till på måndag då stygnen ska bort, gör så jävla fucking ont när jag stöter i fingret överallt. Äckelgrejer

Lovel

Vilken underbar jäkla dag alltså! Helt otroligt att vädret kan vara så här i mitten av Mars redan. Har varit ute på en 2 timmars promenad i värmen med kärlek och dom två små. Den sköna långprommisen avslutades med några glas av Tomas Ledins vita vin. Vilket gott vin, och vilken skillnad jämfört med besvikelsen av Per Morbergs!

Herregud nu börjar GREY'S ANATOMY, harrre

.

Praktiken är bra, dagarna går fort.

Ska gå och lägga mig nu, allt känns konstigt, alla..

Klump

Har första dagen på praktiken imorgon. Kanske inte är som mest taggad.. Får se hur det blir, hoppas på att det blir bra!

Skulle ha gymmat idag också, det blev aldrig av. Gick runt hammardammen istället och har cyklat fram och tillbaka som en tok hela dagen, så det fick räcka.

Nu ska jag dra mig till bädds med två glas röda i blodet. Drack Per Morbergs röda vin, måste säga att det var en besvikelse utan dess like. Med tanke på vem han är och vad han gör hade jag förväntat mig ett mer kraftfullt vin, men icke. Det var en aning strävt och smakade inte något speciellt.. Hm. För er som inte provat kan jag säga att den flaskan inte är värd 99 mynt. Möjligen 59.. Jaja, det gick ner.

Måste bara säga att min hud "absorberar" brännan något sjukt. Såhär ser min mage fortfarande ut från sommarens solning, och vi är inne i mitten av Mars. Sommar snart igen ju.



Fan :(

Blev ingen lång dag för mig i skolan idag. Tog halv 11 bussen hem och var hemma kvart över. Anledningen till varför jag åkte hem var för att jag skar mig idag.. igen.. när jag skar chili. Det gjorde så helvetes ont så jag var någon sekund från att svimma.. Jag har aldrig gjort det förut och det var en jäkligt otäck känsla :( Men skolsköterskan sa att det inte var djupt och ingen fara trots att hon inte ens hade tittat hur djupt det var.. Blir så jävla förbannad, precis samma sak som hände för en månad sen när jag cuttade mig med vinöppnaren. Då tittade hon heller inte hur djupt det var och lät det vara bara. Det tog mig tre veckor innan jag kunde röra handen normalt igen!

Så jag ringde mamma och hon litar inte på skolsköterskan sen senast när hon sa att det inte behövde sys, TROTS att det egentligen behövdes!! Så mamma sa åt mig att åka hem så vi kunde åka upp till hc. Mammas ord är lag ;) så jag drog som sagt hem och väl uppe på hc så var det ingen snack om saken, det skulle SYS! Blir så lack.. Måste bara tillägga att jag idag har upplevt den värsta och mest hemska smärtan jag någonsin känt under mina 18 år. Bedövningen hjälpte inte på hc när dom skulle sy, tänker inte tillägga något mer i det.. :(

Blev alltså en dålig dag för mig idag. Inte någon motion heller, men det är väl förståeligt.. Måste plugga sen också, alltid i sista sekund som vanligt, har ju serveringsprov imorgon.. Måste göra klart det sista på projektarbetet innan jag lägger mig också, det ska vara inne imorgon. Hare!

Fett!

HAHA skulle logga in och blogga lite, så ser jag att jag inte har publicerat ett inlägg från igår! Måste glömt det och bara loggat ut, haha så stört.. Men här kommer det i alla fall innan jag skriver mitt nya för dagen ;)

Har precis kommit hem från långpromenaden med hundarna! Må säga att dom hade det tufft att hänga med i mitt tempo, i alla fall lilla Zoegas! Nu ska jag läsa igenom gårdagens tidning som landade i brevlådan sen bär det av att hämta kärlek!

Hello

Blev inget gym för min del igår.. Var över hela Gästrikland och letade efter en cykel att köpa, men kom hem tomhänt. Så när vi äntligen var hemma, jag och kärlek, åt vi på en gång och fastnade framför ett program, och vips så var kl 21. Då var det för sent för mig att gymma kände jag när jag redan var jäkligt trött.

Men dagen idag började med en lång promenad, tog ca 45 min. Nu om ett tag ska jag dra med vovvarna upp och runt hammardammen. Att gå upp dit, runt och hem igen tar ungefär 2 timmar. Man är så himla mör i kroppen när man äntligen kommer hem. Men när jag väl har kommit hem sen, bär det av mot gymmet när Martin har slutat! Får passa på att slita när man är ledig, skola imorgon och på fredag, sen på måndag börjar praktiken.

Förresten, måste berätta hur glad jag blev när jag såg mobilräkningen nyss!! Hihihi billigtbilligt!

Långprommis

Ute och går med Sixtenvovven runt Hammardammen i regnet, tagga melodifesten ikväll folk, hejja Loreen!

Gooo planettttt

Ojojojojoj! Här ligger jag i min säng, är ledig till på torsdag, ska till Kiruna på påsklovet, ska till Spanien över en "weekend" dagen efter vi kommit hem, studenten om a few months, Grekland i september, Thailand vintern -13, är inte livet underbart så säg. Och som grädden på moset har jag två st av mina bästa, godaste, underbaraste favoritgodisar i min hand. Det är fredag, konstigt det där hur allt kan kännas så himla bekymmerslöst på fredagar! Men visst är det skönt! Älskarälskarälskar

Nu ska jag sätta igång ps3 så jag kan titta på film, i min underbara säng, med mina underbara godisar. (tro nu inte att jag går på någon diet eller vad det kallas på grund av att jag nu bara ska äta 2 godisar, självklart har jag en hel skål med mer godis nere. Just sayin'!)

Lovely

Helllöööö, hade en jäkligt bra helg i Stockholm kan jag säga! Bästa på länge! Köpte en ny foundation där nere också, vilket visade sig vara skit.. skit också.. skit..

Gymmade igår, ska gymma idag, försöka slita mig igenom en timme..

Tänk om livet var.. ja skönt, tänk om man hade ett skönt liv? Ett sånt liv jag har levt dom senaste 10 dagarna, sova hur länge man vill, göra vad man vill, äta vad man vill, sova när man vill, tänk vad allt skulle kännas bra?

Ja det är skola imorgon, efter en grymt skön och underbar ledighet som aldrig varar föralltid.. Äckelskola Äckelskola Äckelskola. Fan vad jag hatar skolan, SKOLASKOLASKOLASKOLASKOLA fyfan vilket äckligt ord. Att jag ens skriver ut det äckliga ordet i min blogg är ju beundransvärt.. Kanske ska ta bort det så ni får fundera över vad det är jag sitter och är irriterad över..

6 dagar till nästa avsnitt av 30 grader i februari också, det är ju skit.. Får trösta mig med säsongstart av Grey's anatomi imorgon, dubbelavsnitt!! Som jag har längtat..

Hejhejhej

På väg mot huvudstaden med det vita!

Götta

Ååh äntligen torsdagkväll. Imorgonkväll är det backen som gäller och jag längtar så jag blir toookig. Sen när vi kommer hem är det läggdags på en gång som gäller, för på lördag morgon bär det av med sgs-bussen ner mot Stockholm över helgen med hela kärleks skäkt i stort sett. Tur att den inte är lika stor som min ;) Martins mormor fyllde 70 år i tisdags så det blir ett yttligare firande av henne på Golden hits på lördagkväll! Hon har bjudit alla så gratis är gott :)

Justja, kom på att jag glömt att berätta århundradets grej! För tre dagar sen tror jag det var, blev jag som vanligt sugen på någonting. Öppnade kylskåpet och fick syn på grekisk yoghurt. Öppnade sedan skafferiet och fick syn på sirap och mörk choklad. Det här kan vara det godaste jag någonsin har ätit som ni också bör prova! Jag lade i lite yoghurt i botten och varvade med sirap, hackade lite mörk choklad och toppade med, helt sjukt, ibland undrar man varför jag inte har en egen kokbok!

RSS 2.0