Jodå

Kom på att jag inte lagt ut mitt liv på internet på nästan en vecka, så jag fixar det nu;)

I fredags blev det klädshopping i Gävle och Valbo med min kärlek efter praktiken var slut. I lördags var vi på julmarknad i Gammelstilla och tog bussen in till Gävle på kvällen för att gå på 50 årsfest. I söndags blev det Borlänge och lite julklappshandlande. Och igår var det måndag igen, vilket innebar praktik, hemma halv 6 och sova. Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska försöka sova på bussen nu så jag orkar med dagen, hihi

Lalalalla

Ojojoj, jag är så trött.. Men snart är jag hemma, huur skönt! Då ska jag äta och se ifall mina glasögon som jag beställt har kommit. Sen ikväll är det ju Grey's Anatomi!!!! Herreguuuud vad jag längtaaar, älskade program! Och mamma hade visst lovat våfflor också ;)

Sa du skefnarmen?

Ligger i sängen och jäser, det är helt sjukt va trött jag är! Jag kom hem vid kvart över 5 och då åkte jag raka vägen till Sara och tittade på nya tillskottet, Luna! Hur söt som helst och jättegosig! Det var skönt att snacka lite skit också eftersom vi inte har träffats på typ 1 vecka! :s

Här är en bild som hon skickade på gokatterna, hur söta som helst! :)

SF

Är inne i Gävle på filmstaden med Martin och familjen min! Immortals 3D ska vi se. Hoppas det är mycket 3D effekter, hihihihi!

Glada laxen!

Ååh det är så skönt att det är fredag idag! Tänk att man går och längtar 5 dagar i veckan på att det ska bli fredag. Men nu är den här, fredag <3 Hihi

Så klart sitter jag på bussen in till Gävle och det kommer ta extra lång tid att åka idag eftersom jag inte har mina hörlurar med mig :( Jag använde dom senast igår när jag åkte hem och jag kommer ihåg att jag tog ut dom och la ner dom i fickan på jackan när jag skulle skrapa bilen. Och när jag satt mig på bussen idag så skulle jag ta fram dom och jag hittar dom inte :( skit..

Bilen startade inte imorse heller. Så jag fick ringa Martin som är ledig idag, stackarn, och han hämtade mig.

Men vad gör det, det är ju FREDAG idag!

Oh happy day

Är äntligen på väg hem. Har jätteont i ryggen.. Märker att man verkligen inte är van med att jobba mycket, haha! Inte bra.. Jag har högg av mitt finger nu innan jag fick åka hem. Jag skulle skära två hela fat med mozzarella och jag skyndade mig som fan för att hinna med bussen, så det rök en bit av ringfingers nageln. Det bästa av allt var att jag missade bussen ändå.. Det gör ont.

Måste påminna alla om att det är bingolotto ikväll! Är man förtidspensionär precis som jag så får man inte glömma att köpa en lott till ikväll!

Onsdag

Sitter på bussen in till Gävle nu. Det är soluppgång, jättefint! När jag åker hem i eftermiddag kommer det vara solnedgång. Jag har inte sett dagsljus sen i söndags i princip, haha! Längtar så jag kan dö till helgen också. Nu ja jag försöka hålla mig vaken, hoppas ni får en bra dag!

Man ska veta att man lever

Åfyfan. Har haft praktik idag, första dagen innan dom andra 4 veckorna och 4 dagarna fortsätter. Sitter på bussen och klockan är 17. Jag åkte 6.15 bussen från Hofors imorse och kommer vara hemma kvart i 18. Jag tror jag går och drar något över mig alltså. Jag har ont i hela ryggen och fötterna. Okej nu ska jag sluta klaga. Det har varit en bra men jobbig första dag.

Jag är trött som en gris med tanke på att jag gick upp 4.50 imorse. Men imorgon och resten av dagarna kommer jag att börja 9 och sluta 4 eftersom jag har långt att åka.

Girly

Hade en jätteskön eftermiddag och kväll med Sara igår! Trots att vi var så fest sugna som vi aldrig varit förr, så fick vi det trevligt ändå! Bastade heela kvällen, så jäkla skönt. Med tanke på chipsen, den hela dippen och den halva absolut päron som vi drack upp, så måste det bli en tripp till gymmet ikväll.. Skönt, men jobbigt!

Imorgon börjar den första dagen på en 5 veckors praktik. Hoppas det blir bra!

Värkar, hohoho

Idag var det min tur att vara slö. Jag pallade inte med gymmet idag. För det första så är jag sjukt trött och för det andra så har jag en jäkla träningsvärk i midjan och låren. Det värsta är att det bara blir värre och värre för varje timme som går, som vanligt! Träningsvärk blir ju aldrig bättre, utan det ska alltid göra svinont i minst 2 dagar efter den har tagit fart, innan den till sist ger med sig.

Dagen idag har varit lång, men snart är det helg!


Hur kött?

Hoppsan hoppsan, kom precis ut ur duschen efter ett gympass! Det var jobbigt idag, jag tror det är för att jag inte har sovit så bra dom senaste nätterna. Jag somnar jättesent och vaknar flera gånger under natten och har svårt att somna om. Men jag hoppas att jag kan sova bättre snart för jag är trött hela dagarna och orkar som sagt inte fullt ut på gymmet. Fick dessutom skjuss av Hanna hem från skolan idag. SÅ skönt att slippa äckelbussen, TACK för det!! :)

Nu ska jag och min morgonrock sätta oss i soffan och tugga på något i väntan på att Grey's Anatomy börjar om en timme. Och så hoppas jag på att KamelSara följer med och gymmar imorgooon!! :)

Fast

Kom precis hem från gymmet. Tog det relativt lugnt idag, hade Rasmus med mig. Jag ska i alla fall dra ner i duschen nu och fräscha till mig. Imorgon är det skola igen, var ju ledig idag! Jag är så jävla trött på skolan så jag kan spy. Usch och fyfan. Jag vill ha juni NU och genomgå den efterlängtade studenten som man har väntat på sedan man var 7 år. Men det är ju över ett halv år kvar så det är ju bara att stå ut. Det är ju inte så väldigt lång tid kvar ändå men det känns förjäkligt må jag säga.

FREEDOM!

Som ett slakt

Haha sitter på bussen in till skolan. Det är måndag, första dagen efter lovet och jag lovar att jag aldrig har varit så här trött någon gång tidigare. Jag är så trött så ja, jag vet inte, kan knappt hålla ögonen öppna. Som tur är tror jag bara vi har projektarbete till 11 sen slutar vi. Sen när jag kommer hem ska jag lägga mig och sova, igen..

Förresten så köpte jag bilen i lördags. Kanske inte är den finaste som finns men den duger som första bil. Höll på halva dagen igår och tvättade den både ut- och invändigt. Nu luktar hon mumma!

Slut på lov..

Hej folket. Jag sitter och tittar på Modern family och känner att jag inte alls är arg över att Olle åkte ur Idol. Jag har ändå aldrig gillat han så mycket. Tycker bara att han är jobbig, fast idag gjorde han faktiskt ganska bra ifrån sig.

Om ett tag eller ja, om några timmar blir det nog, ska jag åka och hämta älskling i Sandviken. Den här helgen är det hans tur att ha det roligt och jag får agera chaufför.

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Imorgon ska jag åka och kanske köpa en bil! Jag har ju redan en Audi 80 -87 men den är varken skattad eller besiktigad och den behöver mycket lagning. Värmepaket måste köpas osv. Så mamma och pappa tyckte jag skulle köpa en ny så dom lånar ut pengar till mig som jag inte har en aning om när jag kommer kunna betala tillbaka :D... Haha men det blir nog bra!

Älskade teve

Kom precis hem från Falun. Var där med la familia idag. Jag köpte dock inget, har inte pengar till det nu känner jag.. Nu sitter jag och tittar på Vänner och känner att klockan går ovanligt sakta till 21.00. Jag har väntat i en vecka på Grey's Anatomi snart, och det värsta är att när den ynka timmen mellan 21 och 22.00 är slut, är det ytterligare en veckas till väntan. Skiit..

Hoppas på att Martin vill gymma med mig sen efter Grey's, med tanke på att vi åt på Max för en timme sen, ooh inte bra..

Bara älska lov

Rasmus sover, mamma och pappa jobbar och jag sitter i soffan och funderar på vad jag ska göra. Jag har inte ens satt på teven än. Jag vill åka till gymmet men jag har ingen bil, så det orkar jag inte. Inte så här tidigt på morgonen! Så antingen ska jag gå ut på en långpromenad med Zoegas och Sixten eller så ska jag titta på den nya Harry Potter filmen. Jag såg del 1 förra veckan så jag har bara del 2 kvar. Haha men jag kan inte bestämma mig.. Grymt intressant!

RSS 2.0