Heltslutefteralltjobb

Jag har världens bästa pojkvän, så alla vet. Nu vet ni var princecharming finns, och han är min :)

Underbara sol

Åkte hem till mamma en sväng och blev bjuden på bullar :) Inbillar mig att jag blir frisk fortare genom lite uv-strålar och D-vitamin. Inte nog med det så fick jag lite färg också, haha.. Nu jäklar ska jag bli frisk :)

Aldrig provat!

Köpte den här i förrgår. Ska prova den nu tänkte jag. Hade velat köpt den nya med kokos men den fanns inte.

Vaknade nyss, haha.. Har sovit i över en och en halv timme, jätteskönt verkligen! Låg i soffan och tittade på journey 2 som verkade skitbra! Men efter en halvtimme blev jag trött, och för första gången var jag duktig. Istället för att somna framför filmen i soffan, så stoppade jag, tog med mig mitt pick och pack in till sängen och somnade ovaggat!

Så nu ska jag äta min risifrutti och fortsätta filmen! :)

Onsdag

Har inte orkat kliva upp ur sängen än. Visst är det tidigt, men jag har varit vaken sen 6.20 när min älskling åkte till jobbet. Så jag har varit vaken ett tag. Tryckte i mig Ipren och Alvedon på en gång när jag vaknade som jag blev serverad på sängen med! :), så nu kan jag svälja och ska göra lite frukost.

Mamma brukar skicka lite bilder då och då på djuren hemma, så söta:)

..

Haha tror någon har tagit fram självkänslan och slagit upp iPaden..

Bästa mamma kommer förbi innan hon ska till jobbet med glass till mig!!!! Världens bästa mami :)❤

Att leva i smärta

Ligger hemma i soffan och är sjuk igen :( Är så frustrerad och less så jag har gett upp. Hälsocentralen hjälper mig inte och Apoteket säger att jag måste ringa hälsocentralen. Jag säger att jag har varit där och ringt dom igen, och Apoteket blir också less. Nu har jag gett upp och insett att det inte finns någon hjälp att få och inte kommer finnas någon hjälp så länge vi bor kvar här i äckliga äckliga snuskiga vidriga lilla skitäckelspisshålsHofors :)

Vill ha glass istället för att reta upp mig själv igen.. Det enda som bedövar halsen lite, men jag vill ha ben & jerrys. Får se om jag åker upp och köper lite kanske. Önskar jag hade kvar lite från helgen..

Pompeii

Istället för att deppa över att jag vill resa runt hela jorden nu på en gång, så har jag gjort lite thaimat till min kille. Han har visst tjatat om det i flera dagar så när han kommer hem ska han allt få äta :)

lovemyipadbtw

Tjo

JAG VILL ÅKA UTOMLANDS:(

Måndag..

Gick en lååång sväng igår jag och my love med Sixtenpojken. Stannade förbi Time på vägen hem och åt glass och drack kaffe i vårsolen! :)

Jag har inte dragit upp persiennen än men känner ändå i kroppen att det garanterat inte är sol idag.. Jobbar kvällen i Torsåker idag, men har en hel del jag ska hinna med under dagen innan dess :)

..sommar

Trodde jag började bli frisk, men nu har snuvan kommit och hälsat på.. Hoppas det inte blir mer bara!

Rätt skönt att vara vaken i tid faktiskt. Myser i soffan till nyhetsmorgon och frukost på bordet! Ser ut att bli fint väder idag så hoppas det håller i sig så det kan bli en prommis med Sixtenpojken! :)

Har införskaffat mig tre par nya skor också. Inte så kul att köpa fler än ett par skor samtidigt tycker jag, men nu har jag skor så det räcker och blir över för sommaren, som vi hoppas kommer SNART!

Frisk imorgon..

Myser i det sjuka med min älskling framför teven. Lakritsglass, fruktsallad och grädde



Apr. 06, 2013

Fyyfan, febern steg lika fort som en löpeld igår och tillslut gick jag runt med 39,3 i feber innan jag fick i mig värktabletter. Fjärde gången på tre månader jag blivit sjuk nu, jävla skit alltså, blir så less.. Det första jag ska göra när hösten kommer igen är att vaccinera mig mot allt skit, det kan jag ju säga



Wörk

Ojoj, dubbelpass idag också för min del! :) Kändes som febern hade börjat ge med sig men den har börjat ta fart igen.. Tur att det bara är feber ändå så man inte smittas!

Har på mig mitt halsband jag fick av min pojkvän på alla hjärtansdag idag, så fint! :)

Jobbisjobbis

Har jobbat 7.30-15.30 idag. Om några minuter ska jag dra mig till jobbet igen och avverka ett kvällspass.

Har feber också, riktigt jobbigt med febervärken och allt krypande och värkande i kroppen. Har tryckt i mig Ipren och Alvedon och är nu alltså redo för kvällen. Jag orkar verkligen inte bli sjuk igen, har ju redan varit sjuk tre gånger.. Imorgon har alltså febern lagt ner och jag tänker må prima igen! :)

Te amo

Jag älskar dig. Jag älskar dig mer än allt annat, jag älskar dig bort till stjärnorna och tillbaka flera miljoner miljarder gånger om. Vill bara tacka dig för att du finns med mig och berätta för dig att jag alltid finns här och alltid alltid alltid kommer finnas för dig. Min kärlek till dig är enorm, och en hel bit obeskrivlig. Jag älskar dig mitt hjärta!

Mums

Får se hur det här kommer smaka, luktar gott iallafall! Börjar jobba om en timme och har inte gymmat idag..

Tisdag

Har städat hela lägenheten som ett rent cp direkt när jag kom hem från jobbet. Det var visst några pojkar här igår som rökte cigarr på balkongen med balkongdörren öppen.. Men nu är det OK här hemma igen :) Har även tvättat tre maskiner tvätt som nu ska vikas i väntan på att min älskling ska komma hem så vi kan dra till gymmet!


RSS 2.0