The Flintstones, back on track!

Jag gick in på google.se & det första jag såg var detta! Jag älskar när dom byter bilden på startsidan så där över dagen ibland. Speciellt när det blir något sånt här. Lite nostalgi är det allt! :)

Missuppfattning

Jag satt & tittade på lite gamla bilder på datorn & kom in på Cypern 2009. Jag kikade igenom varje bild & jag längtar verkligen tillbaka. Men det jag vill komma till är att i slutet av mappen har jag tagit en bild på benutrymmet i planet när vi skulle hem. Men istället för att lägga märke till utrymmet la märke till mina fötter! Haha herrugud. & en annan tyckte att man inte var brun efter den veckan? Haha patetiskt. Jag menar fötterna tycker jag brukar vara vitast :)! Jisses

African fish

Jag hann precis hem till Beverly Hills idag! Tur det kan jag säga eftersom jag inte har den här säsongen hemma så, då får man pricka in teven istället :) Men det funkar det också.

Jag funderar på att gå ut på en långpromenad med Zoegas men orkar jag verkligen? Det känns som om jag måste med tanke på glassen jag nyss åt med fett mycket socker i + att det blir kekab när mamma&pappa kommer hem då :) Älskar när det är hemmagjort. Jag tycker nog mer om det faktiskt :) Vi får se hur det blir med motionen idag.

Jo på svenskan idag såg vi en helt värdelös film. Så jäkla onödig film om typ.. fisk i Afrika? hhehe helt meningslös & det bästa är ju såklart att den inte blev klar idag utan ska fortsätta nästa lektion också. Jaja, sover hellre till en film än en massa uppgifter :)

Här kommer en bild på Sixten också :) Han växer verkligen jättefort! Jag vill att han ska växa fort men samtidigt inte. Man vill ju kunna lära han mer saker & gå på långa promenader men han är ju så söt när han är så liten :')




Nunnor..

Idag var det sovmorgon till halv 1 as usual då :) SÅ jäkla skönt är det! Lite irreterande dock att man sitter på bussen längre tid fram & tillbaka än lektionen håller på, menmen :) Inget att klaga över känner jag!

Idag innan jag drog till bussen idag så satt jag upp två söta, ja vad är det för något? Tavlor kanske? haha :) Efter jag hade gjort det spikade jag även fast alla sladdar jag hade liggandes på golvet också. Så nu har jag inte en ända sladd på golvet! :) Det är nästan så man längtar efter att damsuga nästa gång. Nej kanske inte men.. jaja det blev bra i alla fall då! :)

Jag tittade precis klart på The last song som jag fick låna av Sara för några dagar sen också. Jag har den andra filmen kvar att titta på & det ska jag göra så fort jag får tid! :) Nu måste jag gå ut med min Zogge också så han får göra av sig & sen vill jag bada som vanligt, men vi får se om jag hinner. Det är ju idol idag också :) Jag måste lägga till att jag saknar hjärtat också. Det börjar bli väldigt jobbigt utan en ända puss nu kan jag säga! Nu får han komma hem. Jag håller på att förvandlas till en nunna. Ingen trevlig känsla inte. Jag älskar dig! ♥

Spillning i vattnet idag?

Nu ska jag börja skriva hade jag tänkt dååee :) Jag blir tokig. Jag sitter här & dampar & ingen dampar med mig! haha d;

Jag har inte skrivit på ett tag nej. Jag har inte haft tid eftersom vi har hämtat hem en liten hundvalp! Sixten heter han då :) Vi hämtade han förra måndagen & sen dess har det varit fullt upp! :) Plus att jag har varit sjuk hela helgen på det också så, haha. Det finns visst alltid ursäkter att komma med :] Jag lägger nog ut bilder på han någon dag framöver eftersom jag inte har några bilder på min dator än :)

Nu måste jag pallra mig ut med min zoegas så han får kissa & göra sitt! Jag hade dessutom tänkt att bada idag men eftersom vattnet är helt brunt i kranen? så får det inte bli det idag :)



Blöt hund luktar bäst med schampoo!

Jag kom hem för ca en halv timme, Rasmus följde med mig ut & joggade! Det blir så mycket trevligare när man har någon att motionera med :). Tiden går mycket fortare & av någon anledning så orkar man mer? Man tänker nog inte så mycket på hur jobbigt det är. Det är tur det, man ger upp så fort annars :) Lite musik & ett tuggummi gör det even better!

Jag kom precis ur duschen & idag hade jag Zogge med mig! Han är ju så söt :} Han gillar inte att duscha men hans ras ska tydligen duscha minst 3ggr i månaden, så han får fortsätta att stå ut :)

Nu ska jag gå ner & göra mig iordning något varmt att dricka samt en smörgås eller 2 innan idol börjar! Men först kommer lite bilder på mitt guld. Han gillar verkligen inte att duscha, men leka efteråt, det gillar han!  :) ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 



always look on the bright side of life.. screw u.

Jag hatar höst. För det är väl det de är? Sommaren är över! Fyfan vad trist det är. Långt kvar till lov, kallt på morgonen, kallt på kvällen, regn i stortsett hela tiden, en massa skitskola & grått. Allting är grått! Jag blir tokig! Blir man glad av detta? Nej. Man blir deppig. Depp, depp, depp. Men vad säger man, vill man, så finns det alltid något positivt att se. Jaha okej, vart då?! Gula löv & regn -yiihaa! Nej du tack. Jag säger då det, Los Angeles ska det vara!



köttbulle




Idag började man halv 1. Så jäkla skönt att göra det på tisdagar kan jag lova! Ett par till timmars sömn gör verkligen skillnad mitt i veckan :)

Jag kom precis hem efter en timmes promenad med min vovvis också :) Med tanke på bearnaisesåsen som jag åt idag var detta nödvändigt. Även om det är skitväder & kallt så blir man alltid glad när zoegas är glad :) Han var borta under helgen när 40års festen var & så klart blev han jätteglad när vi hämtade han igår! & jag med för den delen!

Nu måste jag duscha. Jag skulle helst vilja ta ett varmt bad med tanke på vädret men då missar jag ju idol. Så det får bli en snabbdusch, en mjuk morgonrock & en kopp te istället!

Pudra näsan?

Här kommer några toalettskyltar som dök upp! Asiaternas skyltar tar hem priset! Roligt eller för mycket?













Pappa 40 år!

Jadå, min pappa blir gammal idag! Eller som Courtney Cox säger i Cougar Town; 40 är det nya 20! haha :) GRATTIS!

 

Äntligen fredag! Det har varit en seg vecka & prov i naturkunskap idag. Eftersom man alltid är ute i sista sekund  så glömde jag boken i skolan igår. Så jag fick pallra mig upp till bussen i morse kl 7 & ta bussen in till skolan, trots sovmorgon! Menmen, vad skulle jag göra. Man vill ju inte få ig på första provet för terminen.

Nu ska jag hugga in på biten av smörgåstårtan som luktar liite gott bredvid mig! Hare göött, för det ska jag ha!

Älskling 18!



Idag fyller mitt hjärta 18 år! Han är fortfarande på Arlanda men imorgon kommer han hem :)
Puss påre! ♥

chokladbollar!

Jag blev precis klar med mina chokladbollar. Det var verkligen år & dagar sen jag gjorde det sist! Nu blir det en promenad med min vovve :)




RSS 2.0