Fredagg

Ursäkta för den underbara uppdateringen här. Jag har haft fullt upp med renovering! :) Men idag gör jag ett uppehåll och ska träffa trevligt folk inne i Sandviken! Är hemma hos Saris nu och glor på när hon tatuerar och snart ska vi dra oss inåt :) IMORGON NATT ÄR DET DAGS!!!!! LÄNGTAR SÅ JAG BLIR TOKIIIIIG

GREEEEEEECEEE

5 DAGAR KVAAAAAAAAAAAAARRRRRR

Jobbajobba

Är hemma och vänder nu. Sitter och äter en tacopaj och laddar om för ett nytt skift! Började kvart i åtta imorse, slutade kvart i ett och börjar halv fyra igen :)

Idag kom lönen också, och herregud vad värt det är att jobba alltså ;)

Får se om jag ska gymma när jag slutat, beror på om jag är trött eller inte, hörs :)

Äckligt

Är på jobbet men har lunch nu. Ursäkta för jag inte skrev någonting igår, men hade en mysdag med min kärlek, så hann inte riktigt med:) Vi var in till Gävle iallafall och kikade lite.

I fredagskväll blev jag, pappa och älsklingen min påkörda. Jag körde, och vi fick en fet äcklig biljävel in i sidan på pappas ocean race. Jag såg när han kom i passagerarrutan så jag gasade på, och tur var väl det. Annars skulle vi fått idiothelvetet i dörren!! Vi fick snurr och kastades upp på trottoarkanten efter smällen. Pappa kastade sig ur bilen samtidigt som idiothelvetet som mejade oss drog fort som fan, fan vad förbannad man blir alltså, jävla äckelidioter det finns! Vidrigt



Just want to

Nu ska ni få höra vad jag har hunnit med idag!! Jag har jobbat, gått på pw i en och en halv timme, gymmat och lagat mat! Herregud vilken stjärna man är alltså, tänk att få en så underbart bäst dotter, mamma och pappa är lyckligt lottade ;)



No one

Fyy satan, idag är det 10 dagar kvar till vi drar till värmen!! Beställde tax-free och skrev ut biljetten i förrgår! :)

Har sjukaste träningsvärken idag kan jag lova. Det värker ÖVERALLT. Börjar jobba 13.30-16.30 i Torsåker, sen drar jag vidare tillbaka till Hofors och jobbar 17.00-20.30. Ska snart göra lite mat och göra mig i ordning, hörs ikväll

So if you love me, say you love me

Hade tänkt gymmat nu ikväll, men den sjukaste träningsvärken börjar ta sig, äntligen.

Ligger nu i min säng och håller på att somna. Finns väl inget annat att göra, ensam

What did u say?

Gymmade för ett par timmar sen och ska snart dra till jobbet, hörs!

20 augusti, min födelsedag ❤

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Ja det är det. Men det är min födelsedag också. Jag fyller hela 19 år idag:) Kan vara den tråkigaste födelsedagen av alla dom jag upplevt, men det är väl så det är antar jag. Slutade jobbet halv 4 iallafall. Började kvart i 7 imorse. Imorgon är jag ledig, så det ska bli skönt. Ska dra igång med gymmet imorgon igen, äntligen.

Vet inte vart min pojkvän är, vet inte när han slutar, om han har slutat, när han kommer eller hör av sig. Hörs

MIN POJKVÄN HAR KOMMIT HEM❤❤❤ Gud vad jag älskar han❤

Stress

Fick åka från jobbet igårkväll och skjussa mamma till akuten:( Hon hade ramlat ner från en stege på jobbet och överarmen hade gått helt av, + en spricka upp i kulan på armen, herregud. Idag är det 15 dagar kvar till vi ska till Grekland! Och vi SKA åka, så är det bara, vi ska ta hand om henne där nere!❤

Har jobbat ända från kvart i åtta imorse till kl9 nu ikväll.. Är cptrött kan jag säga. Jag fick ta mamis skift i Torsåker för dom inte fick ut någon, men det gick bra! Börjar igen imorgon kvart i åtta och slutar halv 4, tacka gud för det. Då ska jag bege mig till gymmet! Hade tänkt det igårkväll, men det blev ju som det blev. Så hade jag tänkt det idag men har jobbat HELA dagen, så orkar inte..

Saknar min älskade pojkvän så in i satans helvete. Skulle göra vad som helst för att ha han här nu:( Jag älskar dig av hela mitt fina, perfekta, djupt slående hjärta, HAHA kärlek❤

Ledsenflickahej

Kärleken min åkte i förmiddags och är borta hela helgen nu. Saknar han sinnes mycket redan.. Kommer bli helt knäpp. Jag lovar. Kommer sluta med att jag på söndag sitter i ett hörn någonstans, rycker i mitt hår och gungar fram och tillbaka.. Haha.

Nu ska jag dra mitt feta arsel, mina tjocka armar och min hängmage till jobbet. Börjar halv tre men orkar inte sitta här hemma och häcka. Hörs ikväll!



Mjau

Är slut som människa och ligger i sängen och vilar upp mig. Tänkte gå ner och värma på lasagne och ta upp till sängen min igen. Sen måste jag släpa mig till Apoteket innan dom stänger, mina allergitabletter är HELT SLUT.

Måste få säga att jag ser då ut som en riktig pärla, vilket kap alltså. Jisses, och finnarna i pannan också.. HerreGUD vad snygg! Önskar alla kunde få vara lika sexig som mig och också få ursexiga finnar<3 Men alla kan inte få allt ;)





Torsdag

Sitter och vilar rumpan på min lunchrast. Ska bli sååå skönt att sluta halv 4 idag! Tycker om att jobba, är inte det, men man blir rätt slut av att jobba mycket :) Hoppas på att kärleken min slutar i tid idag också, han åker ju iväg imorgon och är borta hela helgen. :( Kommer b.l.i t.o.k.i.g.



Jobbajobbajooobbbaa

Förra inlägget är från igår. Piblicerades tydligen aldrig.

Hur som helst. Vaknade halv 7 imorse, började kvart i 8 och gick till jobbet med vetskapen om att jag skulle sluta halv 4 och sen vara ledig till på lördag! Gud vad skönt tänkte jag. Men här sitter jag kvar på jobbet. Dom ringde i panik om ett skift halv 4 till halv 9 idag, så jag tog det. Sen fick jag jobb imorgon och på fredag också.. Så där rök den ledigheten! Men vad gör det när pengarna rullar in, haha ;) Och snälla mamma åkte upp med en matlåda till mig som jag sitter och slafsar i mig nu, så man inte svälter ihjäl!! Höresssss



I love it

Har precis kommit hem från en sväng runt dammen. Slog rekord idag kan jag säga, 1 timme och en kvart!! Har aldrig gått så fort och tränat benen så mycket någon gång, jäklar vad fort det gick! :) Känns bra med tanke på min minimala träning den senaste tiden. Har spenderat dagen innan promenaden med att tvätta en ful gammal BMW också. Både utvändigt och invändigt! Hoppas mitt hjärta blir glad, annars tänker jag köra över honom med en vattenskoter. Nu ska jag tvätta ansiktet efter min motionsrunda, sen ska jag äta maaat, hörs :)


Läängtarrr

Idag är jag LEDIG!! Såå skönt! Har fullt upp hela dagen och hoppas på fortsatt finväder då det ska bli en lååång promenad idag :)

19 dagar kvar till Grekland idag också!

Feel

Saknar min pojkvän ❤


Anything else

Sov till 11 idag. Börjar jobba kl 5 och jag har inget att göra mig i ordning med här hemma. Jag skulle kunna hämta grejerna nu, men pappas bil får man inte låna, så då får man vänta till mamma kommer hem kvart över fyra så jag får låna hennes bil och hämta allt. Och då är frågan hur jag ska hinna göra mig i ordning och hinna upp till jobbet till 5? Fyfan vad underbart livet är. Vill flytta hemifrån NU. Är trött på att anpassa mig efter andra hela tiden. Ställa upp ta mig fan nästan varenda helg och bara få skit och piss tillbaka. Åt helvete med det!!


Jobb..

Herregud, jag hinner varken med bloggen eller träning längre :( Jag börjar må piss nu när jag känner hur jag bara sväller, jag hinner verkligen inte med någon träning alls:( Jag hinner inte med något över huvud taget. Känns som att det enda jag gör är att jobba.. Började kvart i 7 imorse och ska tillbaka nu till 17.00. Har ju ingen bil heller så får ta tillvara på den lilla motion cykeln kommer att ge mig.

Shoeessss

Är hemma och vänder en snabbis, slutade jobbet 3 och börjar 5 igen. Så hämtade ut mitt paket på posten och det var visst mina SKOR som hade kommit!!! Passar perfekt och ser helt underbara ut! Älskar dom redan! Nu ska jag upp och hämta en sallad innan jag börjar igen, hörs ikväll!

Sitter i Gävle och har precis ätit med min kärlek! :) ❤ Inväntar nu bion som börjar halv 6, batmannnnnnn

Halva dagen

Har en halvtimme ledigt idag, haha.. Slutade tre och börjar halv fyra igen, så spenderar den ledigtiden i massagestolen på jobbet! Herrrreegud ad skönt det är. Har varit lite dålig på att uppdatera dom senaste dagarna, men har jobbat så mycket. Blir bättre imöra för då är jag LEDIG! ❤ Slutar halv 9 idag, då ska jag direkt härifrån och mysa med världens bästa pojke, hörs

Penki

Jobbajobbajobba. Idag har jag jobb HELA dagen! Har lunch nu och ska snart dra vidare. Blir inget gym för mig idag, och inte heller igår. Men jag spelade tennis med mamma och pappa igår, så lite fick jag allt svettats av mig;)

Jobb

Fy satannnn vad jobbigt att börja 6.45 imorgon. Bara att försöka sova nu. Lyckades ju somna i en och en halv timme mitt på dagen idag med, så får väl se hur det här går.. ensam. God natt

❤❤❤

29 DAGAR KVAAAAAAAAAAR!!!

Shit

Usch. Försöker sova, ensam. Hatar att sova ensam, hatar att vara ensam över lag. Men det gör väl alla förstår jag.. God natt

Hett

Sitter och andas på gymmet. Var stensäker på att jag skulle göra 60 min på crosstrainern, men här sitter jag nästan död efter bara 20. Tacka gud att det inte beror på att jag är trött, för det är jag inte. Det är SINNES varmt här nere, helt sjukt alltså. Riktigt vidrigt är det, så ska fortsätta med styrka nu och hoppas på att jag inte blir allt för blöt..

Manbat

Haha herregud. Satt igång Batman begins och skulle titta på den tänkte jag, så jag är en bit påväg, vill ju se den nya! Den verkar sjuuuukt bra! Men jag tror jag såg knappt 5 min innan jag somnade. Vaknade upp en och en halv timme senare och tänker nu gå ut på en långpromenad istället och sen dra till gymmet. Får se om älsklingen min vill se den med mig istället någon annan dag :)

Brinn

Nu är jag vaken och uppe med tuppen, bokstavligt talat. Får se vad som händer idag. Fick jobb igår eftermiddag så kan ju alltid hoppas på att det behövs idag med;) Skitväder ute , som vanligt och 30 DAGAR KVAR!

Lediiiiig

Nu ska jag gå på en lååångpromenad och ta mig en sväng förbi bästa på vägen! ❤

Carpe diem

Har precis gymmat, sitter och äter en proteinbar, är 31 dagar kvar till Grekland och jag har världens bästa pojkvän! Hur mycket bättre kan det bli? Älskar mitt liv, puss på det :)

RSS 2.0