favorite

Här kommer en bild på min nya favoritparfym!

Dolce & Gabbana light blue


Ändrade flygtider

För någon dag sen fick jag & hjärtat hem ett brev från fritidsresor. Det stod att flygtiderna var ändrade..

Egentligen skulle planet ha lyft 6 på kvällen. Det tyckte jag var ganska tidigt & hoppades på att tiden skulle ändras till den senare. Men nej då. Varför ens hoppas på något? I brevet stod det att det hade ändrats till 12.55! Helvete. Då sover vi alltså hela natten innan & kliver upp runt 6 på morgonen. Planet lyfter kl1 & flygtiden är på ca 11 timmar. Då lyfter vi på dagen & är framme på morgonen eftersom det skiljer 6 timmar. Det känns verkligen inget kul alls. Eftersom jag är helt sjukt flygrädd hade jag hoppats på att få åka sent så man kunde sova på planet, men nu kommer jag inte kunna sova alls. Jag kommer ha panik i 11 timmar. Skit..

Men för att fira att det är så långt kvar innan vi ska åka så tiderna kanske hinner ändras igen, lägger jag ut en bild på planet. :)



20mil bort

Idag var det första dagen i skolan med riktiga lektioner. Tråkigt men sant. Imorgon & varje tisdag framöver börjar man 12.35 i alla fall, väldigt skönt!

Efter skolan idag följde jag med älskling ner till Uppsala & lämnade av honom där. Jag fick samtidigt en D&G deospray av hans mamma. Perfekt med tanke på att jag köpte parfymen här om dagen. Tack så mycket! :) Jag lägger nog ut en bild på parfymen samt sprayen imorgon!

Känns surt att gå i skolan medans Martin ska praktisera 8 veckor på Jumbo Stay också.. Jaja, han kommer hem till helgen för lite mys. Puss♥

Lägger ut en gammal gullig cp spegelbild på det! Godnatt :)


idag igen.

Sjuksjuksjuk. Hemma idag igen är jag, japp!

En film som jag verkligen vill se är Toy story 3! Eftersom jag såg dom första 2 filmerna när jag var liten så vore det inte helt fel att se den tredje :) Har sett trailern & filmen har ju fått rätt bra kritik :)


Äntligen klar med paradiset!

I förrgår blev jag klar med min andra tavla! Jag är så jäkla stolt över mig själv! Det får man vara :) Den har fortfarande inte torkat men jag tar kort ändå för jag orkar inte vänta :) Det svåraste med allt har varit att måla helt på fri hand eftersom det inte går att rita i förväg. Men efter många timmars målande så blir det bra :) Plambladen tog sin lilla tid men det var värt besväret kan jag säga :) Jag lägger ut en bild på bilden jag målade av också! :)









Här är bilden jag har målat av :) Den är tagen på Maldiverna.





sjuk.

Jodå, idag ligger man hemma & frisknar till. Har snott Martins laptop som han har lämnat kvar här. :) Hoppas på att jag kan gå till skolan imorgon i alla fall! Man missar ju en del när man är hemma så.


Jag hittade en resväska som jag verkligen vill ha! Jättefin :)

 

 

17 år!

Ett år äldre. Någon skillnad? Nejnej. Ett helt år kvar. haha jobbigt men that's life!

Jag har haft en toppen dag idag! Helt underbaaar.. haha nej men. JO det har den varit faktiskt haha :) Jag har fått pengar & grejer. Trevlans :)

Halv tio imorse blev jag väckt med frukost på sängen av min bästa mamma! <3 + att vi gjorde en supergod smörgåstårta! Mums. Det blir frukost imorgon också med andra ord ;D Nu ska jag ner & fortsätta titta på sista dansen, ciiao!









Födelsedag imorgon!

Varför inte fira dagen med ledighet? Inte helt fel nej när vi är lediga imorgon, wiee :)


Aw, lägger ut en bild på halsbandet jag fick av Thanamat idag också, tack gumman! :) <3



Nu ska jag krypa ner i min obäddade säng & titta på television. Måste även ta ut linserna genast. Det svider så jag blir tokig! niight :)

Ta dig en titt!

Jag har precis slutat måla & måste vänta 3 dagar på att det ska torka. Jag är verkligen supernöjd redan. Det fattas palmblad men dom kommer när det har torkat som sagt. Jag tänkte ju lägga ut en bild när jag var klar med det får bli redan nu för jag blev så nöjd! Det jag har målat idag är palmens stam, början på bladen & havet :). Det andra målade jag i början av sommaren. Havet ser ut att gnistra men det är bara blixten som gör det så fint eftersom det inte har torkat, haha :)


Målning i trappen.

 

Jahaja. Första skoldagen är klar & jag har snarkat framför teven sen jag kom hem! + att det tamigfan vräkte ner ända från att man cyklade till bussen till man skulle cykla hem från bussen! skönt det där, dyngsur & härlig.

Jag tänkte att jag skulle lägga ut en bild på min första tavla som jag har målat med oljefärger! Den blev klar i början av sommarlovet. Det var supersvårt & jag tänkte slänga tavlan först men det var ju som sagt första målningen. En övningstavla med andra ord! Men nu håller jag på med min andra. Den ser fin ut än så länge faktiskt, men men, vi får väl se hur det blir när jag har målat klart den. Då kommer jag självklart att lägga ut en bild på den med! Då kanske en lite vackrare syn än detta dock! Men kan icke lova något!

Nej man kanske ska ta att fortsätta måla den? Det var ett tag sen nu & jag blev mer intresserad igår när mamma köpte mer penslar! haha

 

 

 

 

Den godaste kladdkakan!



  • 50g mörk blockchoklad
  • 3dl vetemjöl
  • 2krm salt
  • 1dl kakao
  • 2tsk vaniljsocker
  • 5dl strösocker
  • 4st ägg
  • 225g margarin

Sätt
ugnen på 175°.
Smörj och bröa en form med löstagbar kant, 28 cm i diameter. Smält smöret och låt svalna lite.
Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt vaniljsocker, kakao, salt och vetemjöl. Rör ner smöret(175g). Häll smeten i formen. Grädda kakan ca 35 min. Kakan ska vara lös i mitten, men fast i kanterna när den är färdig. Låt kakan kallna helt innan den glaseras.

Glasyr: Smält chokladen och smöret(50g) på svag värme. Bred glasyren över kakan och pensla kanterna.
Servera med frukt eller bär och lättvispad grädde.

Nu börjar det ta sig!



Det har varit väldigt med dålig uppdatering här på bloggen under sommarlovet. Men nu ska det bli ändring när skolan drar igång! Detta sommarlovet har nog varit det kortaste någonsin. Det var nyss juni? Men det blir väl skönt ändå så skiten i början blir avklarad i skolan. Det är alltid dom första veckorna som är så jäkla sega! Men det är bara att acceptera att det är 2 år kvar(!?). Imorgon är det sista lovdagen för den här sommaren..

Nu pallar jag inte tänka på skolan mer. Jag hämtade ut min nya plattång idag! Beställde den i fredags. Den är superbra! Verkligen! Det är ånga & grejer i den. Jag hade en väldig beslutsångest mellan den & en annan. Men den här är verkligen super! kanske inte så fin menmen, skitsamma! :) Men med tanke på priset så ska den ju vara bäst ;D

Nu börjar det ta sig ja! Det börjar det verkligen. Det är ju en lång tid kvar men idag står nedräknaren på 199 dagar! Äntligen nere på 100 strecket. Jag längtar så jag håller på att dö!

215



Kom hem från en tältnatt i Årsunda för ett tag sen, haha jäkligt skoj har det varit! Men nu är man tillbaks till verkligheten igen. Huvudvärk, ostädat rum & gräsklippning.. Reklamen är fixad ialla fall & en tjock kebabtallrik avklarad. Enda maten som går att äta en sån här dag.

Jag tänklte passa på att lägga ut den finaste sommarbilden på Zoegas min älskling som jag har tagit. Funderar på att förstora upp den eftersom han är så sööt :)

Nej nu måste det städas, ciaao.
RSS 2.0