Do it again

Min huvudvärk håller på att ta livet av mig :( Tredje dagen nu huvudvärken är här.. Men tror det kan bero på att jag inte ser bra, hoppas det i alla fall, för idag kom mina nya linser så ska testa dom imorgon.

Broooorsaaan var med på gymmet idag! Så fick lägga min tid på han idag så han lär sig lite grann. Han fick ju sån panik idag stackarn när han skulle köpa en skjorta till skolavslutningen. Han tyckte att han hade så stor mage att han var tvungen att gymma bort den. Haha rolig han.

Ska duscha nu tänkte jag! Det ska bli skönt, jääkligt skönt.

I like it like that

Tjo.

ÄR LEDIG IMORGON!!!! Gud vad skönt att få det sagt. Jag ska till Valbo och försöka hitta ett par örhängen till studenten imorgon, samtidigt ska jag nog försöka börja med det sista arbetet vi har, religion! Ska skriva om en sekt. Måste ta reda på vad en sekt är först känner jag innan jag kan börja.. HEH.

Måste även säga att jag inte kan leva utan min bästaste bäste vän. Hoppas alla har en sån vän. God natt! :)

Ps. Ser hög ut. Är inte hög.

Ja

Sitter på bussen hem. Är irriterad, samtidigt som jag inte vet vad jag ska göra när jag kommer hem..

Den här godbiten kommer i alla fall vara jätteglad när jag kommer hem, och han kommer vilja umgås med mig hela dagen! :) Sixtenpojken❤

Måndag

Tja. Tänkte äta frukost nu innan det bär av till Göransson arena för en upplevelse dag! ...? Ja det ska bli jätteroligt, har sett fram emot detta. Ungefär lika mycket som jag längtar efter regnväder.

Hade gjort vad som helst för att slippa den är dagen. Men det är nu bara 2 och en halv vecka kvar till dagen man väntat på hela livet. Så, jag står ut.

Happy mothers day

Idag har jag solat precis hela dagen! Så himla gött. Har även promenerat i en och en halv timme, i solen såklart! Köpte hårfärg till mamma i mors dag present, och gu så gla hon blev! Haha.

Snart slutar ❤ och då bär det av till mormor och morfar hans en snabbis. Sen ska jag färga håret på mammis.

MEN FÖRST! Ska det njutas av en riktigt god rabarberpaj med egengjord vaniljsås! Vilken dag.

Just sayin'!

Jag älskar livet! Jag älskar den här dagen!

Har precis kommit hem från optikern, så nu har jag fått sämre syn, igen. Haha, men nya linser är beställda och det ska bli så skönt att kunna räkna löven på träden igen! Hihi

Vad står på schemat idag? Jo! Jag tänkte sola, gå på promenad med Sixten, tvätta och vaxa bilen. Och det bästa på heela dagen är att det är grillning ikväll + EUROVISION SONG CONTEST! Jag längtar så jag kan dööö. Ha en toppen dag! :)

Yihi

Kanske ska bli en ny hobby det här, att foto sig själv i spegeln på snabbmatsrestauranger. Sist var det på mcdonkis vid Arlanda och idag händer det igen. En bild från Max i Uppsala! Haha höll allvarligt på att pinka ner mig, men det löste sig och jag blev på humör igen :)

Btw, hittade inte en enda klänning i studentstaden. Jag har verkligen letat precis ÖVERALLT. Och när vi åkte hem såg jag på nelly.com att dom hade fått in min storlek på den klänningen jag suktat efter! Så JA! Äntligen är studentklänningen klirrad! :)

Hopp

Beger mig mot Uppsala för studentklänningsletande! :)

Bild of the day

Hallå, här sitter jag och äter is. Har nästan nyss kommit hem från en promenad på en och en halv timme! Hade tänkt att gymma men det blir nog inte så. Blev helt slut efter prommisen. Jag gick i foppatofflor eftersom jag fick helvetesskavsår igår när jag gick samma runda. Då gick jag med mina fakeconverse från Thailand, och det skulle jag ju inte gjort. Fick hälla på aloe vera hela kvällen i hopp om att smärtan skulle försvinna.. Så DÄRFÖR kan jag inte gymma idag för jag blev så trött av att behöva gå i foppatofflorna! Gud vilket krångel att berätta något..

Å vad jag vill åka till Thailand nu känner jag. Skit:(

Blind

Godmorgon! Har sovit hos ❤ inatt så nu ska jag försöka ta mig ner hem till mig utan att bli påkörd eller dylikt. Jag hade ju glömt att ta med nya linser.. Så nu kommer jag inte se någonting + att jag ska hämta upp bilen på vägen! Det här kan bli roligt..

Haha nu när jag såg mitt inlägg från igår såg det ut som att bilden med svanen hade med balen att göra, haha det hade den INTE! Den bilden tog jag när vi var ute på lite sightseeing vid havet i lördags!

Den här bilden är också från i lördags, guu vad gott!

Follow your heart, eller vad heter det

Hej. Ska försöka lägga ut bilder här framöver från balen.

Spelar wordfeud som ett ja. Ingen aning. Jag spelar wordfeud som Carro, för INGEN spelar mer och bättre än mig! He-he

Funderar mycket. Sov gott

Once

Herregud, här sitter jag nu i en bil på väg till bal.. Hjälp någon, snälla!

Hej

Hej. Imorgon är det bal. Vet inte hur jag ska ha håret och sminket kommer bli åt helvete.

Idag har jag hastat iväg till Falun med mamma och inhandlat det sista. Har även provat gjort håruppsättning, provsminkning OSV. Blir tokig, jag vill ju inte ens gå :(

Klockan är snart halv sju och jag ska hinna med att duscha, plocka ögonbryn, fixa naglar, sola minst 16 min, gå på långpromenad, åååååh hur ska jag orka..

Take it

Tänker åka och gömma mig någonstans inom en snar framtid om inte Apple har tänkt att lansera iPhone 5 snart. Helt ärligt. Min telefon håller på att RASA ihop. Jag kan inte ens låsa skärmen. Så bli inte förvånad om jag ringer någon dag, då är det bara min äckliga telefon som ringer själv.

Ursäkta min frustration. Jag ÄLSKAR iPhone och Apple men inte just min iPhone.. HEJÅHÅ

Fanfanfanfanfan

Har ätit kvällsmat. Ja för er infödingar så betyder kvällsmat tydligen "kvällsfika"här. Har fått reda på att det inte heter kvällsmat. Tydligen. Som jag alltid har sagt. Varje dag i 18 år..

Hur som helst. Jag har precis ätit kvällsmat, och jag ångrar mig något fruktansvärt.. Vill spy.. Hahahha jag skojar, jag lovar. Men jag ångrar mig!

Det här åt jag :( Nu måste jag ut och springa ihjäl mig imorgonbitti!! Jag som hade gått ner i vikt :(

Komsi

Hej blogg.se! Sitter vid min dator nu, för första gången känns det som.. Sitter aldrig här.. Åh nu jäklar kom musiken igång också, hade glömt vilket underbart perfekt ljud och vilken perfekt tung bas jag hade i mina högtalare! Men gud vilken härlig känsla. Nu förstår jag varför jag alltid kom hit för att lyssna på musik! Haha nu ska jag sluta..

Anledningen till varför jag sitter här nu är för att jag tänkte tanka över lite musik till ett usb-minne och trycka in i bilen. Är så trött på radio och orkar inte koppla in telefonen till stereon VARJE gång man sätter sig där. Så, då är det bättre att ha ett usb som alltid sitter där :)

Jag kom också på att jag varken har laddat upp bilder från Kiruna eller Spanien, och heller inte på nya bilen. Men det är sånt man kommer på när man har bilderna framför sig!

Länge leve lyckan! Eller.

Herregud vilket gympass jag gjort! Man vet att man har varit där länge när alla som kommer dit efter en, går därifrån före ;) Och man vet att man har kämpat och kämpat och jobbat riktigt hårt när man känner sig spyfärdig och yr! Inte det roligaste men.. Har ätit en smörgås nu och hoppas att det ska ordna upp sig :)

Jag funderar starkt på att åka till Maria och väga mig! Våran våg här hemma har ju gått sönder. Eller ja inte bokstavligt, batteriet är slut.. MEN! Mamma och pappa fixar inget nytt:( Så jag har inte vägt mig på flera veckor! Jag vill veta hur mycket jag väger NU! Och hon har exakt samma våg som oss så den borde ju visa lika! :)

Imorgon är det sista dagen på min åtta veckors praktik som jag har haft :( Har aldrig haft det så bra på någon annan praktikplats som där! Skulle kunna göra precis vad som helst för att få vara kvar.. Det är så kul, för jag får göra precis sånt jag vill jobba med där! Men nej. Här ska man tillbaka till skolan nästa vecka och ska på en jobbintervju på torsdag om ett jobb jag inte ens vill ha :(

Nu ska jag snart åka och väga mig, men innan det blir det lite gamla avsnitt av two and a half men!

Hittade en rätt rolig bild jag hade sparat från i mars. Förstod varför jag sparade just den..

Jahejhejdå

Vilken dag. Har så mycket jag tänker på.. Jag tänker på allt, precis allt som rör mitt liv. Vad jag vill och ja, vad jag vill! Det finns aldrig någonting som är lätt, eller något jag bara kan bestämma mig för.

Jag drog en sväng till gymmet i dag i alla fall. Var där en timme prick och körde nästan bara styrka. Orkade inte med motion idag, first time ever.

Nu ska jag försöka sova. Förut somnade jag alltid vid 22 men nu kan jag aldrig somna före tolv.. Och tack vare det är jag som ett slakt på morgonen. Härligt.

Måste för övrigt berätta om bilden här nedanför. Efter fotograferingen var klar var det en springtur in till toan som gällde. Måste alltid tvätta mig överallt där något djur har varit, annars blir det problem med allergin. Men jag kan ju inte motstå Sixten, lilla bebisen❤

Livet

Sitter ute i solen och göttar mig! Har införskaffat mig ett glas mjölk och det är så underbart gott så jag blir alldeles tokig. För några månader sen började jag få jätteont magen och fick riktiga kramper emellan åt, och jag tror att det kan vara någon form av laktosskit, så jag har inte druckit mjölk på jättelänge och försöker undvika dessa saker, och det har blivit bättre! :) Men jag är ju inte säker på att det är mjölk och sånt som är orsaken, så nu har jag laddat upp med ett stort glas mjölk med sugrör. Min absoluta favoritdryck! Förut drack jag i snitt 5 glas varje dag med sugrör, så NU ska jag njuta stjärten av mig av det här glaset så får vi se hur det går!

Bilder på bilen imorgon, lovar!

Ska nu sova och titta på sällskapsresan 2 och njuta lite. Eller tvärtom, titta först, sova sen. Förhoppningsvis vaknar man pigg som en lärka imorgon och kan ge sig ut på äventyr! Gå på långpromenad bl.a.. Haha

Köttt

HEJ. KÖPTE BILEN IGÅR! SÅ JÄVLA FIIIIIIIIN!

Nu ska jag lugna ner mig. Jag ska städa, tvätta och vaxa den innan det kommer ut en bild här! Kanske blir imöra om jag inte hinner idag!

Köttade en bild på mcdonken igår på vägen hem.



Incredibly exciting

Önskar alla en gla da. Över och ut i regnet. /muppet

PåG

Nu är vi på väg ner till Estocolmo och ska kika på bil, förhoppningsvis kommer vi hem med den ikväll också! Är i ett stoort behov av bil nu känner jag. Var ca en vecka sedan pärlan blev såld och att behöva cykla precis överallt när man egentligen inte behöver, är obeskrivlig..

:)

Some nights

Jösses, har inte skrivit någonting på två dagar! Gör en sistaminutenuppdatering nu istället då.

Gick 1,6 mil igårkväll! Ja det är knappt så jag kan förstå det själv. Två och en halv timme tog det. Anledningen till att det blev en så lång sträcka var att jag var alldeles för trött för att gymma. Jag kan verkligen inte sova när det är fullmåne, jag fattar inte.. Fattar inte vad det är som gör att man inte kan sova? Sen på vägen hem blev det en sväng förbi rondellen för en sallad, och guuu vad gott det var.

Idag däremot gymmade jag. Dock bara en timme.. Rätt så besviken på mig själv faktiskt. Men det är väl så det är!

Imorgon ska vi nog åka och titta på en bil nere i Stockholm, kanske blir ett köp :) En Audi a6, fina grejer det!

Måste ju säga att man har haft sina söta stunder i livet också, kepsen var rätt frän den med!

Söndag..

Har precis varit tittat på bio, The vow. Den var jättebra och jättesorglig tycker jag.. ÅH jag drack en så jääkla god loka! Den nya med jordgubb och lakrits, min nya favorit, helt klart. Helt perfekt avslut på en skiten söndag med min bästisss❤

Jealous

Här befinner jag mig nu. JAG ÄLSKAR SOOOOLEN!!! :)

Shitass

Haha jag blir så jävla irriterad. Irriterad på ja.. idioter

Skit

Fyllekör idag med..

Jalla

Måste slinka in lite fint sådär och lätta mitt hjärta. Jag är SÅ glad över min hårfärg. Jag är så nöjd och trivs jättebra i den! Färgade håret brunt när jag var 14 och tyckte att det var fint. Men efter 4 år av färgning av utväxt VARJE månad började man bli less. Och jag tycker att man passar bäst i sin riktiga hårfärg! :)

Jag började att färga om till blondt i juni förra året. Någon dag efter skolavslutningen har jag för mig, enbart för att jag inte ville gå med missfärgat hår i skolan. Och nu, för någon vecka sedan, gjorde jag sista färgningen och nu har jag precis den färg jag vill ha, och det är så skönt att ha sin riktiga färg :) Det har alltså tagit nästan ett helt år att få tillbaka mitt hår och jag kommer aldrig någonsin att färga det mörkt igen.

Tack och bock!

Kryp

Åh fyfan. Kom på nu att det är prick endast två veckor kvar till balen!! Herregud vilken panik jag fick. Jag som inte ens vill gå:( Men det är ju en onceinalifetime grej så vad gör man inte..

Åt nyttigt precis btw. Får ordna upp det med chips sedan!

Tjock eller fet

Tröstäter glass i hopp om att sommaren ska komma tillbaka.. Eller vår eller vad det är..

Frågan är vad jag ska göra nu. Har ingenting roligt att se fram emot idag eller imorgon. Får väl gå på en långpromenad med Sixten.. Eller gymma. Gjorde ju inte det igår så det är väl bara att bita i dom sura gymkläderna.

För att liva upp stämningen laddar jag upp en bild på en ursexig kvinna innan hon skulle duscha igår.

Natt

Gymmade aldrig idag. Mina gymkläder var inte hemma, så det sprack ju.. Nu ska jag duscha, även fast jag inte förtjänar det.

Tänker på min bästa vän nu och imorgon, älskar dig gummis det ska du alltid veta ❤


Gelatelli

Kom nyss hem och sitter redan med en fakecalippo. Men även fast den är från Lidl smakar den lika gott ändå!

Bli till att gymma senare, hann ju inte med det igår. Usch är säkert jättevarmt där nere..

How about a round of applause

Tog den första sommarbilden 2012 idag, hihiiihihihi:D:DD

o_O.. Jag ska ge mig. Är så glad bara, för det är bara EN enda timme till Grey's Anatomy börjar. Det är en av alla få tillåtna anledningar att bli hyperrrr.

Med tanke på bilden här nedanför.. Ja det ser ut som att jag höll på att bryta rygg, nacke och ben i den ställningen, och ja, det gjorde jag också.. nästan. Men vad gör man inte för att få med ett grässtrå på bilden. All for u guyS!

Plötsligt händer det

Står och diskar för att vara en gullig dotter. Och den goda känslan det medförde, försvann när jag tappade en tallrik på ETT glas och det blev 1000 glasbitar.. Äckel

Gammalt inlägg, 2 timmar sedan

Det är så varmt ute och det är ju så skönt! Nu ska jag njuta i mig ett par tre digestivekex, gu va gott det ska bli. Har Sixten med mig så han måste väl få en också..

Puss och stjärt

Oh yes

Måste bara påpeka igen vilken underbar dag det är idag! Jag har varit ute heela dagen och man blir så mycket piggare av det! Kom precis hem från min långa promenad med Sixtenpojken och han fick bada två gånger på vägen, han älskar att bada! Nu ska jag ladda om för gym om en timme ca. Vet inte vad jag ska göra tills dess. Jag får väl gå ut på baksidan och leka med vovven, då blir han glad :)

Jo men visst har jag fått lite färg idag allt! :)

Älskar att leva

Åååå här ligger jag i en solstol med enbart bikini och har en annan solstol under benen. Jag längtar till Grekland så jag kan dööööö. Jag vill att det ska vara 2 september NU! På en gång!

Sörplar en cola zero med is och citron, lyssnar på grekmusik och drömmer mig bort. Just cola med citron är en sån himla utomlandskänsla för mig då jag ALLTID dricker det när vi är ute och reser. 100 gånger om dagen, varje dag. Det är ju så jäkla gott, speciellt när man får den där feelingen ;)

Jag har legat här på baksidan nu sen halv 11, haha. Det är det enda jag har gjort idag, man ska njuta av livet, och det är perfekt sånna här molnfria dagar! :)

Om en timme ungefär tänkte jag ta mig en långpromenad med Sixten på 2 timmar ungefär! Sedan i kväll blir det att cykla ner till gymmet. Ja vad var det jag sa nu egentligen? Cykla? Ja visst, vi har ju sålt bilen jag och min kärlek så vi får visst ta oss fram på det gamla hederliga viset..

RSS 2.0