Sjuk

Förlåt att jag inte har bloggat någonting den senaste veckan. Anledningen till det är att jag inte mår bra. Idag mår jag faktiskt lite bättre än vad jag har gjort innan, men fortfarande är jag inte helt bra. Var till hc i förrgår och lämnade in prov för salmonella. Jag har alla syptom för det så.. På ett sätt hoppas jag att det är salmonella så jag får svar på vad det är för fel, för jag har mått så in i helvete dåligt. Senast igår låg jag hela dagen. Jag har mått såhär dåligt i snart en och en halv vecka. Hoppas jag mår ännu bättre endå imorgon för på lördag drar vi ner till Lidköping. Så nu vet ni varför det inte har blivit något bloggande från min del. Jag kommer uppdatera mer sedan när jag mår bättre, och när jag är nere i södra Sverige så kommer jag att uppdatera så mycket som jag orkar via iPhonen, men då blir det inga bilder som sagt om jag inte letar på en dator som jag inte känner att jag har sån stor lust med. Men vi ses.. och hörs.. ;)

Tillbaka till verkligheten

Sent igårkväll kom vi hem igen från ett hett Egypten! Vi har haft det så jävla skönt och jäkligt varmt ska ni veta. Vi har solat och badat hela veckan och har bott på det renaste hotellet i världen tror jag, haha. Det var ett helt sjukt stort hotell. Ca tre dagar tog det innan vi hade lärt oss vart vi skulle äta frukost, middag, vart showerna var någonstans m.m. Jag orkar inte berätta allt nu, det kommer allt eftersom, men när vi åkte hem igår hade vi en rejäl turbulens när vi kom in över skandinavien. Men det gick bra! Vi har haft det helt underbart som vanligt på min tredje utomlandsresa i år ;)

 

 

Inatt händer det!

Det här blir förmodligen mitt sista blogginlägg innan jag och Martin åker till Egypten, El Gouna! Det här blir alltså min tredje utomlandsresa i år! Jag har fortfarande inte packat en enda sak. Om 5 timmar ungefär måste vi gå och lägga oss. Inatt kliver vi upp klockan 2 och åker hemifrån vid halv 4. Det är första gången som jag känner att det inte kommer bli svårt att somna ikväll för jag har sovit ca 4 timmar inatt bara. Så det blir nog lungt!

Eftersom det har blivit en "tradition" att vi gör i ordning mackor och äter i bilen/tåget ner till Arlanda när vi ska utomlands, så har jag börjat göra i ordning dom redan! När vi har åkt tidigare gånger så har Martins mamma stått för den biten, men nu ska jag och Martin på våran första utomlandsresa ensamma! Så nu är det jag som får stå för smörgåslagningen ;) Det kommer att bli baguetter med kyckling och curryröra :) Jag har aldrig gjort det förut men jag har i allafall försökt! Jag har inte ett enda recept på curryröra som jag vill ha den så jag har fått mixtra ihop själv. Röran står i kylen nu för att curryn ska ge smak. Det tar ju ett tag för den att börja smaka så.

Haha även, intressant att veta att vi ska käka smörgåsar överhuvudtaget, och vem fan bryr sig vad det är på dom. Skitsamma, nu har jag skrivit onödig fakta och tänker inte ta bort det.

Jag har verkligen inte tid att sitta här just nu. Jag har jäkligt bråttom och är skitstressad om jag ska erkänna. Jag har ju inte packat ett dugg, och jag får inte glömma något. Men det skulle inte vara snällt mot er som läser att skita i att blogga sista dagen före resan, så here u are! Det värsta som jag skulle kunna glömma är nog mina linser. Vad gör man då liksom? Hela resan är ju helt förstörd och bortkastad. Åker utomlands och inte ser någonting, perfekt. Bara för det så kommer linserna vara det första som åker ner i väskan, den kan jag ju säga!

Nu måste jag verkligen börja. Vi får se om jag kanske slänger in ett litet inlägg imorgon, bara för att retas! Hihi :)

 

 


Jag lovade ju att lägga ut en bild på mitt hår efter färgningen, som jag aldrig höll (; Men imorse innan jag drog till Sandviken tog jag en bild med min kära iPhone bara för att visa hur det blev! Det är såå mycket bättre än innan. Om ni kommer ihåg bilden på mig och lilla Zoegas när vi var på stranden för några inlägg sedan, så kan man se att det är myycket skillnad. Innan vad jag vit i hårbotten, gul bredvid det vita och sen orange. Men nu har håret nästan en och samma färg! :)



One night, one night only

Klockan har knappt passerat 7 och jag sitter på bussen in till Sandviken.. Jag ska på riskettan på trafikskolan. Den börjar halv 9 och håller på i 3 timmar! Jippi.. IMORGON ÅKER VI! Jag har som vanligt inte packat någonting. Det enda jag har gjort är att ha tagit upp min nya resväska till mitt rum. Jag köpte en ny resväska i Thailand som är såå fin, stor och knallrosa är den. Så ja det blir fullt upp för min del idag. Som tur är tvättade jag upp allt jag ska ha med mig, så det slipper jag. Hoppas ni får en lika kul dag som jag kommer ha idag! Resfebern kryper sig på..

Tvättdag av bikini och sommarkläder idag!

Hej blogg. Nu sitter jag på bussen hem från Sandviken och jag håller seriöst på att kissa ner mig. Jag är så in i helevete kissnödig så jag vet inte vad jag ska göra, och jag är bara i Kungsgården! Jag har i alla fall varit inne och kört min andra körlektion och är redan på punkt 8, hihi :) Jag var på första teorilektionen igår och imorgon ska jag på riskettan halv 9 på morgonen. Älskar tanken på att behöva ta kvart över 7 bussen på sommarlovet.. Men något som piggar upp mig är att det bara är 2 stackars dagar kvar innan jag och min kärlek drar utomlands! Jag håller på att bli tokig, dagarna går så segt! Det här blir alltså min sista natt som jag kan sova ut, eller jag måste ju upp tidigt imorgon, men ja ni fattar. Det blir min sista natt som jag vaknar upp till en vanlig dag. För imorgon natt bär det av till Egypten! Hoppas ni får skitväder här hemma för jag ska sola och bada varenda dag! :)

Tappar håret snart!

Kom precis hem från Valbo. Jag och min kärlek tog med oss Rasmus dit enbart för att käka på Subway som precis har öppnat där! Skitgott som vanligt. Om jag inte har berättat det så köpte vi ofta smörgåsar från Subway på kvällarna i Thailnad för att ha med oss som en lättare lunch när vi åkte ut till alla öar! Dom är ju så jäkla goda.

Nu sitter jag i alla fall med hårfärg i skallen. Jag gick in på Kicks innan vi drog hem igen och köpte ännu en hårfärg. Jag hoppas att det blir en jämn färg i håret nu istället. Jag lägger ut bilder imorgon tror jag. Jag vet inte om jag hinner ikväll för jag orkar inte blåsa det efter färgningen. Sliter nå grymt dessutom. Vi ska även dra med oss Rasmus upp till Martins pappa och kika på alla Pirates of the Caribbean. Jag har inte sett en enda än. Han har ju  ett grymt hemmabiosystem och en projektor med en bildskärm som är skitstor så det blir lite biokänsla!



Fett fett

Jaha då var den här dagen snart slut också. Ska jag vara ärlig så kan hela veckan dra åt helvete enda tills på onsdag, för då är det dagen före dagen! Som ni kanske förstår så längtar jag ihhhjäl mig. Igår beställde vi tax-free också om jag inte nämt det!

Idag har jag och kärleka min gått upp och runt Hammardammen 2 gånger! Vilket sammanlagt blir ungefär 2 mil! Det gäller att fördriva tiden nu innan torsdag ;) Jag har även lagat min första lasagne någonsin idag! Skamligt jag vet, jag har aldrig gjort en lasagne förut. Jo i skolan, men bara vegatariska lasagner. Haha ska börja sista året på restaurangskolan och har aldrig gjort en lasagne.. Men nu är dte gjort och den blev sjukt god! Jag är kung jag vet osv osv.

 

 

 

 

Nu ska vi slå på en film, en relativt ny film med Jennifer Aniston som jag inte har sett men har laddat ner för någon månad sen. Till det blir det lite göttgött, eller lite, nej mycket + en fet cola!

 

 

Haha jag är så snål när jag tar ner filmer så jag lägger ner 2 stycken på samma skiva, men det är i alla fall den längst ner vi ska se, Just go with it. Den övre, Red riding hood tyckte jag var skitbra! Det är Amanda Seyfried som gör huvudrollen. Superbra!

 

 

It's friday friday

Imorse klev jag upp kvart i 7! Herrejösses.. Jag tänkte faktiskt lägga mig direkt igen efter jag hade stängt av larmet, men i sista sekund ångrade jag mig. Jag pallrade mig upp till bussen som gick kvart i 8 och åkte raka vägen in till Lovéns trafikskola! Jag läste igenom halva häftet med vägmärken på vägen in och väl inne läste jag hela landsvägkapitlet och gjorde ett test. Jag hann läsa ungefär 10 sidor till på hemvägen och ska fortsätta om någon dag igen.

Rsten av dagen har jag inte gjort så mycket. Var upp till apoteket och hämtade ut en ny årsförbrukning av p-piller. Sen fixade jag i ordning en kruka med basilika och en kruka med timjan åt Martins mamma. Vi har ju odlat jättemycket örter och grönsaker så man får ju dela ut, haha. Nej men hon fick en liten del.

Nu ska vi springa till Sara i regnet!

 

 

RSS 2.0