Amazing

Hej jag saknar min bästis, har inte sett henne på 1 och en halv vecka, mvh deprimerad tjej♥

Mat

Herreguddddd kom på att jag inte har gymmat sen i onsdags! Och så är det Sofias änglar ikväll.. Får se till att pallra mig upp innan.. Samvetet spökar


Pengar

Första dagen på lovet börjar med en ombesiktning på audin. Får väl se hur det går, haha:(

Götta

Avrundar min dag med popcorn och en chai latte till Big Brother. Var 1 timme och 20 min på gymmet idag, det var bra jobbat tycker jag :) Svettades som aldrig förr och det är ju ett gott tecken.

Imorgon är dagen D. Äntligen ska redovisningen ske av vårt projektarbete som vi har hållit på med sedan första dagen i trean. Våran thaibuffé ska alltså bli av imorgon, men vi har ju redan börjat lite smått idag. Hoppas att det blir bra i alla fall :)

Tummen ljuger

Haha ååh ligger här i min säng, har legat här en timme snart. Jag är hungrig men vill inte äta eftersom jag inte har gymmat än. Jag vill veta säkert att jag ska ner till gymmet idag innan jag äter något onödigt.

När klockan var 20 över 4 så tänkte jag att jag ligger 10 min till, sen går jag och byter om och drar till gymmet. Sen blev klockan halv 5 och nu är hon snart 5. Jag är så himla trött. Ligger här och spelar wordfeud i brist på annat. Underbara, perfekta, ensamma skitmåndag..

Min första tauering! :)

Vet ni vad jag gjorde igår, jag tatuerade mig!! Hihihihi den blev så fin, ett litet hjärta på foten! Jag är såååå nöjd :)

Jag håller på att dö, är så himla hungrig. Här hemma är det "matlådedag" hm.. Inte ok. Ikväll är det klassfest också, måste försöka tagga upp mig en hel del.. Ha en super lördag! :)

 

Även min bästa vän gjorde en likadan! :)

 



Cha cha bloggen!

Tjena morsning, fredag idag. Stressade som ett arsel på serveringen idag, har dock tjänat ihop nästan 230 kr på 2 dagar, helt OK!!

Har glömt att säga att jag cuttade min hand igår. Jag skulle öppna en flaska vin inför 7 gäster, ska skära bort plasten, tar i hårt som FAN och slinter. Tog 45 min innan värken kom, ajajajajajaj.. Jag fick på mig stripes över cuttet och när skolsköterskan kom, (observera att hon kom, hade inte tid att gå till henne mitt i lunchruset!) så tog hon inte bort spripsen, därför såg hon inte hur djupt det var. Kommer hem och mamma får ett frispel att dom inte skickade iväg mig för att sy. TACK älskade skola för det underbara ärret min hand kommer att pyntas med. Jag tänkte inte på att det kanske skulle behöva sys, men det kunde väl skolsköterskan kunnat kolla UPP innan hon fortsatte att plåstra på bara. Förlåt blir en aning aggressiv av tanken på att såret kunde ha varit ihopsytt, och att jag skulle kunnat sluppit gå runt och hålla handen i ett läge i panik om att såret inte ska dela på sig.. fan..





Happy lovers day

Ja vad ska jag göra idag fram till 4. Gå på promenad med hundarna? Titta på 30 filmer? Grisa med mat? Jag vet inte, hade lika gärna kunnat vara i skolan idag känner jag, men är man ledig så. Jag har inte ens tagit ur flätan från natten. Gymmet ikväll, missade 30 grader i februari igår, Sofias änglar var hemskt. Ja, det är mitt i vintern, allt som hjälper är en resa till Thailand, skit.

Måste rycka upp mig! 853 kalorier på gymmet igår lyckades jag kämpa bort, blir lika idag hoppas jag :)

Firade morgonen med en chai latte och guu så gott det var! Fick även en alla hjärtans dag nalle av kärlek på frukostbordet <3

Kärlek, alla hjärtans dag imorgon!

När jag kom hem för ett tag sedan möttes jag av det här! När jag blev hämtad vid bussen av älskling så fick jag höra att det fanns en överraskning, hihi!! :)

Tja

Drar till skolan och gör i princip det sista till projektarbetet. Har ingen aning när jag kommer hem idag, hoppas på tidigt i alla fall, hihi :)

Queen

Drar och köttar gym med kärlek, därefter en dusch följt av "Kontoret" halv 9!

Måste bara säga som resten av befolkningen världen runt, vila i frid Whitney Houston.

Slalom, slalom, slalooooommm!!!

Ojojojoj! Imorgon kl.8.00 bär det av till Romme alpin i Borlänge!! Jag har väntat ända sedan jag köpte mina nya skidor att få åka, och imorgon, ÄNTLIGEN, ska jag få göra säsongens premiäråk! Jag är laddad, taggad och förväntansfull över hur dom nya skidorna fungerar :) Ha en toppendag alla imorgon, för deg ska jag ha :)

Ontsomfan

Igår brände jag 808 kalorier på gymmet!! Hur skönt var inte det tror ni! Man märker en stor skillnad på kondition, och vad jag orkar från när jag började för ca 5 månader sedan. Superskönt det i allafall! :)

Något som inte är alls lika roligt är att jag knappt kan gå. Jag kan gå i vanlig fart, långsamt alltså, annars gör det så jävla ont så jag vet inte vad jag ska göra.. Det gör ont på hela framsidan av båda benen :( Det blir bara värre och värre för varje dag. Jag har ju alltid gått eller sprungit på bandet innan och nu kan jag enbart köra crosstrainern. Allt började bär jag envisade mig med att springa med mina gamla skor utan sulor. Som man bäddar får man ligga alltså. Nu sitter jag på bussen hem och jag var tvungen att springa för att hinna med den, och det var för nästan en halvtimme sen, och nu gör benen så jävla ont så jag vet inte vad jag ska göra. Dessutom "sprang" jag inte heller eftersom det absolut inte går, så jag halvgick/joggade, och jag håller på och DÖR. :(

I förrgår när jag kom till gymmet var det fullt överallt förutom på ett band. Då gick jag på hastighet 4!! Och trots att det knappt är någon fart överhuvudtaget stängde jag av bandet i ren panik efter 3 min! Det gjorde så jävla ont.. Och det gör det nu med :(

Nu ska jag sluta klaga känner jag, men ville bara få ut smärtan någonstans!

Oh my

Brände 685 kalorier igår på gymmet och idag 691! Jag är taggad och imorgon ska det bli minst lika mycket :) Kom hem lagom till 30 grader i februari började och det var bara att fortsätta drömma sig bort.

Ligger hemma hos kärlek nu och är hungrig, tar på krafterna att ligga i, haha.

Har för övrigt provlagat det sista inför min och Thannis thaibuffekväll idag. Vi tog även oss tid att skriva om alla recept grundligt. 3 timmar tog bara det.. Men imorgon är det ledigdag som gäller, det uppskattas!

Bio!

Snart så börjar filmen. Kommer bli jobbigt att TITTA på Thailand, vill ju dit! Snart ett år sedan vi var där och snart ett år kvar.. Men att få lite reskänsla sådär ett år innan känns helt ok! :)

FREDAG FREDAG

Sitter här igen med ett glas mousserande, denna gång spetsat med päroncider, gissa vart. HE HE

Imorgon blir det att åka in till Gävle för lite bio. En gång i Phuket ska vi se, ÄNTLIGEN som jag har längtat! Hoppas det blir en succE, righttt

Jag måste bara tillägga att det här var dagens skönaste, loggade in på mailen via datorn för ovanlighetens skull, och det här kommer upp. Haha! Så sjukt för det är precis som om jag skulle ha skrivit det! OK, jag fattar, haha!! ..Okej, bara jag skrattar..

RSS 2.0