Sommar ♥

Det blev en tripp till stranden och det bästa, mys med min allra största och obeskrivliga kärlek, min älskade Zoegas ♥

Gottegris

Det gick super hos tandläkaren. Jag hade ett litet början till hål längst bak mellan dom sista hörntänderna, så jag fick en flaska floursköljning så det ska försvinna. Jag gnisslar tänder om nätterna, så tänderna var utslitna men det ska sköljningen hjälpa mot också :) Det jag mer har gjort idag är att ha klippt gräsmattan, tryckt i mig en kycklingcurry smörgås från Hanssons och bakat! Jag blev precis klar med det, en chokladtårta och mockarutor! Gött! Mammis slutar om en halvtimme och då bär det nog iväg till stranden. Man kan ju hoppas i allafall för det är sjukt varmt!

Bananaslackis

Är uppe tidigt idag. Ska till tandläkaren om en halvtimme. Jag hade egentligen tid i tisdags men då hade jag körlektion. Såå wish me luck!

Caribbean queen

Helt underbar kväll alltså. När det har varit så jäkla varmt på dagen blir kvällarna jättasköna! Eftersom det var så skönt ute så passade familjen Högman på att sitta och boka in när vi ska till Tylösand och Liseberg. Tylösand blev bokat den 26-29 juli och Liseberg dagen efter! Det jag ska komma till är att när vi var klara så kastade jag och älskling lite frisbee med Sixten, och när jag skulle ta emot den så kastade Martin så in i helvete hårt så jag fick en blödning i tummen när jag skulle ta emot den! Helt sjukt vad ont det gjorde i en hel timme. Jag visste allvarligt inte vad jag skulle ta mig till. Jag hade så jävla ont rent ut sagt. Men nu är det bättre, blir väl en överraskning att vakna upp imorgon och se hur det ser ut då. Nu ska jag rensa mina drygt 1000 bilder ur telefonen. Jag är väldigt dålig på att rensa dom som sagt. Efter jag gjort det, som nog kommer att ta ett tag, ska jag måla på lite ny färg på alla naglar. Sen bär det av till Martins pappa! :)

Men förövrigt har det varit en superkväll!


 





En vecka kvar innan pirret drar igång!

Det är alltså precis en vecka kvar innan det snart är dags att lägga sig, för att sedan stiga upp klockan 2 på natten och dra iväg! Idag eller imorgon ska det bokas taxfree, det är ju sista dagen för det imorgon. Biljetten skrev vi ut för en stund sedan och passet är redan framplockat, hihi. Har man resfeber så har man!

När jag tog den här bilden så blev jag väldigt stolt över min iPhone. Den kan ju faktiskt ta bra bilder den med!


Förutom att längta utomlands så har vi idag varit och badat i Sandnäs med Sixten och Zoegas! Superkul! Det har varit så himla varmt idag men endå så låg jag i solen en timme på gräsmattan här hemma, och det skulle man ju inte ha gjort kanske haha. Har man lätt att få färg så har man! Ser ut som en gris i ansiktet. Ungefär som att man har varit ute och sprungit i en timme. Men vafan, man får ju passa på att sola när det äntligen är varmt! Det positiva är att jag bara blir röd i ansiktet och att sedan det också övergår till brunt. Resten av kroppen blir nästan aldrig röd!

Make you feel my love

Idag har jag verkligen pluggat ihjäl mig. Vet ni vad det värsta är? Att jag tycker att det är skitkul! Jag är nu på sida 75 i körkortsboken redan och jag vill inte sluta. Haha jag bara fortsätter hela tiden och klockan rinner iväg! Visst är det jättebra att jag tycker att det är kul och att jag verkligen lär mig något, men det är inte likt mig bara. Jag har verkligen lätt att lära mig saker det ska jag inte förneka, men jag har aldrig tyckt att det är kul på något vis. Men jag tror nog at det blir en annan sak nu när man vet att man får någonting för allt hårt slit, -körkort! I skolan är det en helt annan sak. Då pluggar man som en idiot och håller nästan på att gå under av tristess och får ingenting för det i slutändan. Då gör man sitt skitsvåra prov och får knappt veta resultatet. Så har det varit för mig hela vårterminen nu i tvåan. Jag har slitit som ett djur till alla stora prov och har inte fått veta ett enda betyg på något. Det värsta har varit svenska b kursen. Prov på prov och en massa nationella prov på det, och när man äntligen får betygen på skolavslutningen står inte ens kursen med på papperet? Jag har ingen aning om vad jag fick för betyg i svenska. Bra jobbat!

Nog om det. Det blev en paus i allt pluggandes idag vid 3 tiden då jag och Martin skjussade in Rasmus till Sandviken för sin första teorikurs på trafikskolan. Han ska ta moppekort! 5000 går hela paketet på nu tydligen. När jag tog mitt körkort för moppe gick det bara på runt 2000. Medan han var där inne så åkte jag och älskling vidare till Valbo en snabbis och köpte två nya solskyddskrämer till våran kommande resa! Det fick bli IKEAs egna med SPF 20. Vi har två stycken kvar från Thailand med solskyddsfaktor 15 på båda, men det fick endå bli två till! Man kan aldrig få för mycket lukta gott! ;) Vi har tänkt att köpa en ny aftersun på tax-freen också. Gött!

När vi var klar på IKEA drog vi tillbaka till Sandviken och käkade mjukglass i väntan på att brodern min skulle bli klar. När vi kom hem var vi hemma någon timme, pluggade lite körkort ;), sen drog vi ut på en långpromenad med mamma! Vi gick upp till Hammardammen, runt och hem igen. Vi har blivit jäkligt duktiga på att promenera, det kan jag lova! Vi går den rundan ungefär 5 gånger i veckan. Superskönt!

Nu ska jag köra ett körkortstest på datorn innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag upp relativt tidigt för då  har jag min första körlektion på förmiddagen!


Jag vet att jag sa att jag skulle lägga ut bilder på min nya hårfärg, men jag kan tyvärr bara lägga ut en bild hur jag såg ut innan jag färgade till min nuvarande hårfärg, för nu ser jag rent ut sagt förjävlig ut :) Jag får lägga ut en bild på min hårfärg igen när jag har färgat en yttligare gång för nu ser det ut som det brinner i skallen på mig! Men såhär såg det ut för ett par dagar sen. Riktigt fin färg faktiskt! Väldigt mycket ljusare färg än vad jag har haft på vääldigt länge! För er som inte vet så är jag egentligen superblond, hihi :)





Ja

Jag är för snäll. Jag har tänkt efter. Jag är för snäll helt enkelt.. mot alla. Nu får det vara slut på det.

Blommor under kudden!

Glad midsommar! Min midsommarhelg har varit lugn. Jag spenderade gårdagen hemma hos Martins pappa eftersom min familj är nere i Lidköping. Idag har vi varit uppe i Martins mormor och morfars stuga, som är en tradition. Har varit med dit upp i 3 eller 4 år nu på midsommardagen. Lugn helg med andra ord och nykter. Nej jag ska inte ljuga, klart jag har firat in midsommaren med snaps och öl men på hemmaplan! Nu är jag slut som människa och ska bara tvätta bort sminket innan det blir bedtime för mig. Visstja! Jag har glömt att berätta att jag har färgat mitt hår. Det var för 1 och en halv vecka sen ungefär. Jag lägger ut en bild imorgon när jag sitter vid datorn. Lägger inte in bilder via iPhone. Jag ska färga det igen imorgon så det kommer nog in en bild på det också, om det inte blir förjävligt så att säga.

Fuckin' perfect!

Nämen hej! Det har varit segt med skrivandet här ett tag. Det har varit början på sommarlovet och jag har i princip inte gjort någonting. Jag har funderat på vad som kommer hända nu under sommaren och vad man ska göra under alla veckor. Det var en svacka där ett tag då inte någonting var inplanerat och humöret inte var på topp, men det har ordnat upp sig! Nu har jag nästan hela sommaren inplanerad istället!

V.30 och 31 bär det av ner till Lidköping och västkusten! Just nu ser det ut som dom första 5 dagarna spenderas hos släkten i Lidköping. Sen bär det av ner till Göteborg och Liseberg. Efter det vidare till Tylösand eventuellt, om det finns platser kvar att boka nästa vecka! Igår var jag in på Lovéns trafikskola för första gången och nu är allt inbokat för körkortet! 11 körlektioner, teori, riskettan och halkkörning! Det är fullt upp hela sommaren fram till den 22 augusti. Jag ska plugga som en i.d.i.o.t!

Sen till det allra bästa på hela sommaren! Om prick 2 veckor, den 7 juli, DRAR JAG OCH ÄLSKLING UTOMLANDS IIH! Vi ska åka till Egypten om bara 2 veckor, hihi sista minuten♥ Martin kunde inte vara med på någon studentresa så han ville göra sig en egen och bjuder med mig! Puss min kärlek♥ Jag håller på och spricker, jag längtar så jag döör

Lovelovelove

Igår hade jag och Martin 4 årsdag! Herregud vad tiden går. Jag blev bjuden på middag på Helt Enkelt och även bio blev det! En jättebra dag med andra ord! Idag har vi hållt på och fixat i ordning hemma hos mig. Vi har klippt häcken och varenda buske som går att få tag på. Det blev superbra! Nu har jag precis duschat och ska titta på The Human Centipede, får se hur mycket sömn det blir inatt efter dem filmen. Godnatt!

Flliighhhttt

Hej blogg. Är hemma hos Martin nu. Ska till att stryka hans mörklila skjorta alldeles strax och sedan gå på bädden. Imorgon blir det att gå upp tidigt tidigt. Klockan åtta lämnar jag och älskling Hofors och drar oss ner mot Arlanda. Han ska på jobbintervju! Jag tar tillfället i akt och följer med. Tänkte kika på en massa aeroplanes under tiden ;) Hihi. Om vädret tillåter blir vi nog kvar under dagen och fotar lite! :)

Sjung om studentens lyckliga dagar!

Idag var det skolavslutning! Sommarlovet började med ett akut samtal från mamma om att jag skulle ner till ett dagis och jobba! Då satt jag i Sandviken med Sara och väntade på skjuss hem. Så det var bara att slänga av sig skorna, väl hemma innanför dörren, och byta till tygskor och dra direkt dit. Stressig första dag på sommarlovet. Nog om det. IMORGON TAR MARTIN DAHLSTRÖM STUDENTEN! Hjärtat har ju festat lös hela veckan så man blir lite små avis sådär.. Men imorgon tar han studenten och livet börjar! Själv nöjer man sig med att man har sitt sista sommarlov ever och att man har ett heelt år kvar på Bessemergymmasiet.. Imorgon har jag ställt klockan på halv 9 och ska fixa mig och dona. Strax före halv 11 blir jag upplockad av Martins mamma bl.a. och far då in till Sandviken. Älskling går upp före fan imorgon och startar dagen med champagnefrukost klockan 7 i Sandviken! Jag vill också ta studenten..

Ungsbakad lax i hummersås

4 port  lax
3 msk  Touch of Taste Hummerfond
1 dl  vatten
1 dl  crème fraiche
2,5 dl  mellangrädde
2 tsk  fransk senap
1 msk  röd stenbitsrom
1 msk  dill, finklippt
peppar


Tillagning

1. Sätt ugnen på 200ºC.

2. Lägg laxen i ugnsfast form och peppra. Koka ihop vatten, fond, crème fraiche, grädde och senap i en kastrull.

3. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn tills laxen är klar, ca 30 minuter.

4. Strö dill och rom över laxen.

Servera med pressad potatis.


Källa

Listening, the wind of change

Ja dagen i skolan sög ju då. Städade hela torrförrådet. Jobbigt som fan, det kan jag ju säga. Det var sista dagen i skolan idag i alllafall, väldigt skönt! Imrgon ska vi till Högbo och grilla hamburgare? ._. Ja det kommer ju suga skit det också, men vad gör man. Hoppas på att det blir regn så man kan stanna hemma!

På torsdag, i övermorgon, är det skolavslutning! Jag kan knappt fatta att det är sommarlov om 2 dagar. Vårterminen har gått så grymt fort. Spanien, Thailand och en hel hög med prov. Vårterminen har aldrig gått så här fort, någonsin. Men nu är sommaren här och ledigheten börjar snart! Maj var en riktig slitmånad, i allafall för min del. Jag såg aldrig någon ände på allt plugg. Prov på prov hela tiden. I min almanacka på min iPhone så skrev jag upp alla prov så jag inte skulle glömma bort att plugga till något. Helt sjukt.

Nu ska jag gå ner och käka maat! Jag älskar mat. Efter jag har ätit drar jag direkt till Sara!


Snart sommarlooov

Båtresan igår var helt ok. Åt dock inte buffén som blev en besvikelse. Men något annat positivt var att vi såg Red Riding Hood igår! Jag tyckte den var jättebra, lite halv scary sådär. Så efter den filmen blev det en gammal klassiker att somna till, - Mamma mia! Alltid lika bra. Men dom absolut bästa filmerna som jag har sett på senare tid, som ingen har slagit än så länge, är Water for elephants och Sex and the city 2. SJUKT BRA FILMER! Det är kärlek det!

Idag har jag spelat Super Mario party 8 med älsklingen min. Jag fattar inte varför vi inte spelar oftare. Älskar alla Super Mario spel! Tror jag ska tvinga honom att spela Mario Cart ikväll kanske innan Big Brother. Det ska jag nog lyckas med. Han vill kanske ha revansch ;) Hihi

Efter allt tv-spelande så klippte mammas och pappas duktiga flicka gräsmattan! När jag var klar med det så klippte jag även hela gräsmattan över våran tomt! Hur trött som helst var jag kan jag lova. Där uppe var det dessutom nästan EN METER med gräs och annat skit såsom brännässlor m.m.

Även fast jag var skittrött och svettades som en gris när jag var klar så ringde jag Sara och vi gick ut på en promenad! Duktigt så! :) Nu ska jag nog ta men mig Martin på en vandring upp till mamma som jobbar dygn idag. Hon började tidigt imorse och slutar imorgon bitti. Hon bad om att vi skulle komma på en promenad med vovvisarna, för hon var så ensam hihi :)

Jag tog ett jättefint kort igår på båten. Eftersom jag inte har någon kamera så fick det duga med en iPhone bild! Om jag inte har sagt det så gick kameran sönder i Thailand. Jag hann ta kort med den i tre dagar innan ett riktigt monsunregn kom när vi var ute på en ö. Smart som jag trodde att jag var så hade jag lagt kameran i strandväskan som hängde under ett träd - öppen! Så när vi kom tillbaka till hotellet, hade gjort oss iordning för kvällen och skulle ut igen, tog jag upp kameran och skulle lägga över den i väskan, och ja. Ingen trevlig syn då inte! Den var så blöt så det rann om den och skärmen var full i vatten. Den gick inte ens att sätta på, såklart. Så det var historien om kameran det. Därför får ni nöja er med bilder tagna med telefonen!

Eckerö idag!

Nu sitter jag på bussen ner till Grisslehamn. Har åkt sen klockan 7 och är lite halft trött sådär. Är väl framme om en timme eller något. Det blir alltså en dagstur med Eckerölinjen idag. Kommer hem ikväll och hoppas då att älskling vill titta på Red Riding Hood med mig, men det är han väl för trött för förstår jag. Han sitter här bredvid mig och gäspar precis som en annan. Nu ska jag fortsätta lyssna på min grymt sköna spelningslista på spotify och dricka pepsi. Ha en bra dag!

Spyr

Idag har det inte hänt så mycket. Har tvättat och vaxat Martins bil som tog heela kvällen! Nu ligger vi hemma hos kärlek och tittar på film. Jag har sån jävla huvudvärk så jag mår illa. Har haft det i 2 dagar nu. Jag tror det är något med mina linser. Eftersom jag bl.a har brytningsfel så tror mamma att det kan vara något fel med vridningen på linserna. Jag ser inte suddigt eftersom det är närsyntheten som påverkar det. Men det är endå så på något sätt att allt är vridet. Precis som att man skulle gå runt med en liten tår i ögat hela tiden, allt blir oklart. Men jag har ju haft linserna i precis ett år snart så det är på tiden att fixa en ny synundersökning.

Bal 1/6!

Ledigheten har börjat och håller i sig till tisdag morgon! Så skönt! Har inte orkar blogga på ett tag, men i lördags var jag på cruising i Sandviken med Sara, och på tal om den skönheten..

Här är hon! Så himla fin!♥

 

Hur fin som helst, helt sjukt. Vackra människa!♥ :')
RSS 2.0