Woo

Hihi klickade just hem ett par skor till studenten! Får lämna tillbaka dom andra som köptes igår 8)

Slut som djur. Eller kött

HerreguD vad jag har slitit idag. Min kropp är av. Så känns det i alla fall. Jag har varit ute HELA dagen och grävt ett land. Ett land som det ska sås potatis och grönsaker i! Det är 2x4m stort. Jag tror jag tuppar av när jag tänker på vilket jävla jobb det var. Första och sista gången jag gjorde något sådant godhjärtat.

Nu är jag nyduschad och mina fingrar gör så ont, så ont att jag knappt kan skriva det här inlägget. MEN!, nu ska jag göra mat, och mat det löser alla problem, precis alla!

En tråkig bild.. igen. Ska bättra mig!

Har flätat mig, tvättat mig, borstat tänder, plockat ur linser, kissat, tagit allergitablett. Alltså helt vanliga rutiner för en kväll. Så nu ska jag sova och hoppas på att träffa människor imorgon. Har varit isolerad hela dagen. Nästan. Var till Borlänge och fixade till kommande händelser, men efter det, har jag varit ensam. Jag och katten.. Som jag för övrigt inte kan ta på om jag vill fortsätta att andas. Men så är det, hörs imöra.

Mjek

Det har varit en bra dag idag! Praktiken gick superfort, direkt när jag kom hem drog jag till Sara och fick min tatuering i fylld :D Sen pallrade jag mig upp till gymmet, PÅ EN FREDAG. Kan knappt tro det själv. Nu är det snart dags för vin och grillat med familjen och en pojkvän som snart kommer hoppas jag :)

Fick även reda på idag att jag också är ledig på måndag och tisdag. Wiihooo såå skönt :D

Hej

ÅÅ så skönt det var att gymma idag. Även fast jag bara hann med en timme så var det så uuunderbart. Jag svettades som ett djur, så mycket var ett tag sen jag svettades. Jag var så dyngsur som man är efter en dusch. Gu va gött!

Nu ska jag tvätta rent mina skor innan det är läggdags. Fredag imorgon, jäkligt skönt!

Så här såg det ut igår mitt under lunchrushen, HE-HE

Problem

Mår så jävla dåligt över att jag inte har gymmat sen i måndags, eller söndags kanske det var, kommer inte ens ihåg. Känner nu igen hur fettet sväller på kroppen. Jag menar allvar.. Kan börja grina.

Skönt att allt annat har ordnat upp sig.

För den intresserade så beställde jag nya linser i pauserna på Grey's Anatomy. Först beställde jag mina vanliga som jag har varje dag, hela veckorna, varje månad, året runt. Men sen fanns det ett erbjudande att man fick ett par månadslinser helt gratis! Eftersom jag bara har en dags linser så tänkte jag prova månads när man ändå inte behövde betala. Så i alla fall fanns det inte en enda månadslins som hade samma diameter som jag ska ha. Så baskurvan blev rätt men diametern blev lite fel, ska ha 14,2 men det fanns bara 14,0.. Så det var det jag tänkte komma fram till, att vi får se hur det blir. Hoppas på att det blir bra! Men annars får jag ju hem nya paket av mina vanliga, bästa en dags linser.

Godnatt

Det blir vad man gör det till

Vin, family guy och alldeles snart är det mat här hos Mharhiha!

Hmhm

Skulle vilja skriva någon meningslös dikt här som egentligen är bra. Men jag kan inte..

Så jag får skriva att jag har varit på praktiken idag, samma visa imorgon och 4 veckor till framöver.

God natt

Utkast: April 22, 2012

Lyx efter en jobbig helg.. :(

..

Ska sammanfatta min helg. Vin och götta igår. Långpromenad idag, kom precis hem från gymmet och nu väntas lax.

Jahapp, det var det..

:(

Jahapp.. Har druckit ur den sista pina coladan och nu ska det sovas. Hemfärd imorgon och jag skulle kunna göra precis vad som helst för att få vara kvar :( Det är så deppigt så man kan spy.. Hem till skit och elände. Går upp 06.00 imorgonbitti, planet går 10.20 och mellanlandning i Barcelona väntas. 5 och en halv timme ska vi vänta där.. Hemma i Stockholm sent imorgon kväll.



AT LAST

Heeeeeeej!!! Resan har gått väldigt bra må jag säga. Planet gick i tid från Arlanda och vi hittade rätt gate i Madrid och flög vidare till Alicante! Det tog ungefär en timme att åka från flygplatsen men nu är vi äntligen framme. Och gissa vad? Det fanns visst wifi på hotellet, haha! Tur det, annars hade det inte blivit någon form av uppdatering dom kommande 5 dagarna ;) Även fast vi inte blir här en hel vecka är det sååå skönt att vara utomlands och se PALMER!

Kan inte lägga upp bilder tyvärr, får försöka imorgon.

På gång

Nämen tjenatjena. Här sitter man nu med kärlek, på mcdonalds i Skycity! Ska äta maaat nu innan vi ska växla pengar och sedan checka in bagage! Hihi

Snösnösnösnö

Sitter i bilen. Har åkt i drygt 3 och en halv timme. 9 timmar och 1 minut kvar enligt gps.. Då är inte stoppet av föda någonstans inräknad i den tiden. Somnade halv 11 igårkväll, vaknade halv 4. Började åka 05 och sov till 8. Har alltså sovit 8 timmar sammanlagt så jag kommer garanterat inte sova en meter till. Funderar på att kika på en film. Drog ju ner några i iPhonennn innan vi åkte hemifrån. Ja så får det bli.

Det här är alltså min utsikt för tillfället. Nästan så man blir avundsjuk. HörS



Lugnet före stormen

Ska kliva upp mitt i natten i natt. Runt 4-halv 5 imorgonbitti lämnar vi Kiruna och far hemåt. Ska bli så himla jobbigt att åka bil hela dagen imorgon. Sen när vi väl kommer hem imorgon kväll har jag så j*vla mycket att göra rent ut sagt. Jag ska även hinna med att färga om håret, och förhoppningsvis(!) vill jag kunna hinna med att gymma, men det känns ju rätt långsökt. Haha hur som helst kommer jag att stressa ihjäl mig för att sedan kliva upp några timmar senare och dra mot Arlanda. Sov gott, det ska jag försöka göra..

Herre

Jag färgade mitt hår igår. Det är så illa så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ska åka och köpa ny färg nu och hoppas att det inte går av.. HJÄLP:'(

<3

Det bästa som finns

Å herre GUD. Jag har haft den bästa dagen på så himla länge. Jag kan inte förklara med ord! Även fast jag har varit där så många gånger så slutar man aldrig förvånas. Ska man jämföra så kan man säga att Thailand är en 10, och då ligger det här på 9! Helt sjuuuuukt, skulle kunna döda för att få uppleva det här oftare. Jag har några få bilder på telefonen som jag nu ska visa, resten har jag på kameran och jisses vilka FOTON! Heeeelt stört, dom får ni se när jag kommer hem!

Livet

Har varit ut på första skoterturen idag. Checkade av hur man kommer in på vägen till Ädnamvaara. Vi hittade på den och imorgon eller på måndag bär det av dit, beror på vädret!

Ädnamvaara är ett berg som jag har åkt till väldigt mycket när vi är här uppe. Det ända som slår den utsikten och känslan är kebne. Jag ska inte enbart fotografera med systemkameran när vi kommer upp dit, utan även ett skröpligt med mobilen så jag kan blogga om det! Jag måste få visa hur fint det verkligen är!

Nu har jag intagit platsen i soffan med taco och nachodipp tillsammans med sourcream- onion chips, och kvällen är din!

Glad påsk allesammans!

+10kg inom en snar framtid

Kom fram efter 7 imorse och är fortfarande trött som ett arsel. Tur man kommit till ett ställe med resurser ;)

Hello gorgeous

Leka

Haha nu blev det samma sak igen, nu när jag skulle blogga från mobilen. Jag har glömt att publicera ett inlägg från förra fredagen, haha! Så här kommer det innan jag ska göra mitt nya inlägg! ;)

Nyss hemkommen från en kväll full av lek. Har varit barnvakt sedan 17.00 och vi har hunnit med mycket. Alltifrån bamsespel, till eldning av en massa ris och nersågade träd. Nu ska jag sova, sova så skönt som en grishona, och vakna upp till en ny dag. Imorgon vankas det ännu en hårfärgning av mamma, och festligheter. Sov götta

Hejhopp gummi

Herregud nu var det ett år sedan jag skrev, tänk vad tiden går. Prick en vecka kvar till ESPAÑA idag! Och visst ja, det var en till sak, åker visst till Kiruna ikväll. Beräknad bilsittning: 12-14 timmar. . . Kanske inte det mest spännande jag gjort men vad gör man inte för -15 grader och snö, hehehe. Kommer hem på onsdag nästa vecka i allafall, och på torsdagmorgon några timmar därpå bär det av med x2000 ner till Arlanda, mitt andra hem♥!

Med tanke på att jag kommer komma hem några timmar innan vi ska till Spanien så ska jag nu börja packa, både till Kiruna och Spanien.. Haha det kommer bli kaooos. Vinterkläder och sommarkläder ska packas samtidigt alltså.

Fick hem mitt nya bankomatkort igår eftersom mitt går ut snart. Länsförsäkringar har tydligen bytt till visa nu, dom som alltid har haft mastercard. Jajaaa det blir säkert bra. Kortet ser lite bättre ut än det förra, det är genomskinligt nu, kanske fint.. kanske inte.

Nu måste jag böja packa, vi åker runt 7 ikväll skulle jag tro. Du får hare så gött bloggazzzen så hörs vi när jag får långtråkigt i bilen inatt, HEHE. Antingen kommer jag kladda ner 100 inlägg eller inget alls, det återstår att de vettö! Hörs på feezt

RSS 2.0