Gött

Gud vad jag har hållit igång idag! :) Hade ställt klockan på 8.00 imorse, men så blev det inte.. såklart.. Klev upp halv 10 istället ;) Men väl uppe åt jag min dagliga havregrynsgröt. Sen tog jag på mig varma kläder och tänkte bege mig ut på en tung promenad på dom oplogade trottoarerna mot affären. Men så ringde mamis precis och hon plockade upp mig, så handlade vi tillsammans :)

Sen när jag kom hem igen, satte jag igång med bakandet på en gång! Jag har inte bakat vad som helst, utan jag har bakat saker som jag och min kärlek faktiskt FÅR äta! :) Det är alltså bakat GI-verk! :) Chokladbollar, choklad -och kokosminimuffins och även citrontoppar som jag snart ska doppa i mörk choklad :) Jag är så nöjd! Jag har inte smakat någon av bakverken än, det ska jag vänta med till min stora kärlek, som jag älskar av hela mitt hjärta, kommer hem :) Men jag måste säga att det luktade hemskt gott!

Nu har jag precis ätit "lunch" och tittar på TV8play, på ett av mina favoritprogram, En plats i solen. Ikväll plockar mamma upp mig strax innan 6, så beger vi oss mot en bowlingkväll med jobbet! Haha vi jobbar ju på samma jobb;)

Jag hade tänkt lägga ut recepten på godsakerna jag har gjort idag, om dom blev bra! Jag har ju bara följt recepten jag gick efter delvis, och sedan tagit bort och lagt till grejer. Därför vill jag smaka innan jag delar med mig av något, det kan ju trots allt bli kaos ;)

Piss

Dags att kliva upp, utan jobb.. Blir förbannad bara jag tänker på det, så det ska jag inte göra.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, återstår att se.


Hohey

Ligger i sängen, har legat vaken här i en timme nu. Jag ska väl pallra mig upp och på med morgonrocken snart. Är hungrig som satan.. Ska färga håret idag också, hittade på hårfärg igår, så det ska nog bli bra :)

Vet inte vad dagen idag har att erbjuda, men inte något jobb verkar det som iallafall :(

Men något jag vet är att jag vill åka utomlands, bli brun, känna sanden mellan tårna, känna värmen på kroppen och den varma luften genom håret! 50 DAGAR KVAR NU! :D

Tisdagsnöje

Är på väg till Sandviken nu och ska handla mat osv. Hoppas på att hitta någon hårfärg också! :)

Har varit hemma utan jobb idag, har städat lite och fixat i ordning. Senare ikväll när vi kommer hem blir det gymmet. Har sån sjuk träningsvärk i rumpan och låren så kunde knappt ta mig ur bilen, men den ska jag nog träna bort ;)

Back

Några dagar sen nu. Har varken haft tid, ork eller lust. Men nu är allt löst och jag är glad igen :)

Har jobbat hela helgen. Gjorde till och med 13 timmars jobb i lördags med bara 2 timmars sömn på nacken, men det gick bra ändå! :) Lite jobbigt bara!

Igårkväll köttade jag bröst och triceps på gymmet, och idag blir det nog lika. Fast med mer motion, körde kött en halvtimme crosstrainer igår och idag ska jag försöka mig på en timme :)

Måste säga att jag har världens bästa vän som alltid ställer upp för mig och som alltid finns där, jag älskar dig du underbara människa❤!

..

Har aldrig varit så arg och besviken någon gång, konstig känsla hur det är, kan inte sätta ord på det..:'/


58dagar

Jobbade igår och idag, dock bara till halv ett, men jag är mer än glad för alla timmar jag får!

Har precis kommit hem från en långprommis med mamma och Sixtenvalpen. Nu ska jag städa och plocka i ordning och flytta en byrå in till sovrummet, samt släpa ut två jättegarderober. Varav en av dom garderoberna var den som mosade mitt finger sist, som jag fortfarande känner av nerven i..

Ikväll blir det gymmmmm, som dom senaste två dagarna. Är på gymmet söndagar-torsdagar, fredag och lördag är vilodagar :)

Nu ska jag sätta igång lite musica via Appleteven, h.ö.r.e.s

Hoppsan

Hej. Var iväg med the love of my life i fredagskväll och hade det trevligt med Oskar och Viktoria. I var det bast på schemat och igår en shoppingrunda till hemmet. Idag har jag jobbat och nu sitter jag här.

Så, då har jag bloggat om mina tre senaste dagar som jag har glömt, haha.

Underbart hur man kan förändras efter humör! ;)

Snart så!

Ooopaa, nu är man på g!

Hihi tok

Haha, däckade precis efter jag skrivit förra inlägget, och vaknade för en halvtimme sen. Har dragit på mig mina gymkläder och tagit en kopp kaffe, så nu är jag redo för gymmet, riktigt redo den här gången;)

Vill ha :( Mamma? :(

Chock

Jobbade till halv ett idag. Det första jag gjorde när jag kom innan för dörren var att ringa bredband2, som vi har bredbandet hos. För tre dagar sen fick jag fakturan för första månaden. Den skulle ligga på runt 400 med startavgiften och det, sen ska den ligga på runt 200 varje månad. Men när jag öppnar fakturan ligger den på 3247kr! Hon i andra änden fick sig ett gott skratt när jag ringde och jag blev lättad. En helt KAOS faktura var det och dom kommer nu skicka en ny, tacka gud för det. 
 
För övrigt har jag sovit tre timmar inatt, TRE timmar. Är heelt slut, men ska nu dra på mig gymkläderna och dra till gymmet så jag har det avklarat, sen ska jag SOVA framför teven tänkte jag. 
 

MuMS

Har gjort i ordning en kopp med te, som ska göra mig ännu tröttare än vad jag redan är! Sen ska jag sova så jag orkar upp och jobba imorgonbitti efter bion :) Har släpat med mig täcket in till soffan och myst ner mig, precis som när man var liten, haha!

Yes

Har jobbat på förmiddagen, slutade halv ett. Nu ska jag föraning en omelett, tagga inför träning ikväll och tagga SATAN inför Twilightbio inatt!!

Gym ikvällll

Ska städa nu, och insåg hur många fjärrkontroller vi har, HAHA sjukaste.

Soool

Ska ut på en långpromenad nu och sen städa när jag kommer tillbaka.

ÄLSKAR det fina vädret!!

Hej

Ligger vaken och kan inte sova.. Jobbigt. Jobbade idag, eller ja ett kvällspass, precis som igår. Imorgon har jag inget igen..

Har legat lågt med bloggandet några dagar, tänkte berätta kort.

I förrgår var Martin över hit på en kaffe. Skönt att träffa honom innan han åkte till Barcelona idag, han är nästan som en bror för mig.

Igår jobbade jag ju kväll som sagt men på dagen så hann vi sätta upp lite grejer på väggarna jag och min kärlek.

Idag när jag vaknade hade jag den sjukaste huvudvärken från helvetet, heeeelt sjukt alltså, kan inte förklara. Fick åka ända in till Valbo, där Apoteket var öppet. Köpte något skit. Alvedon och Ipren hjälpte inte så provade något annat, för bihålorna tror jag. Det gör inte lika ont nu iallafall, det spänner och värker till ibland bara.

Nu måste jag springa upp och kissa. Drack en kopp te för ett tag sen och den trycker på en del känner jag. Sen ska jag försöka sova, eller nåt.. Hörs

Nuuså

Köööttttt

MorgonTE

Nuså är det slut på deppigheterna. Nu ska jag bege mig ner hem till mamma och pappa och hämta min älskade Sixtenvalp. Nu jäklar ska här gås! ;) Sätter på appen som visar hur långt det blir och gör en uppdatering om det när jag är tillbaka! :)

Jävla skit :(

Japp, idag är det imorgon och jag har fortfarande inget jävla jobb. Jag börjar bli riktigt orolig nu alltså:(

Idag får jag väl göra samma sak som alla andra dagar. Städa, diska, promenera, gymma och tvätta..

Köttade på gymmet igår iallafall.

70 små dagar kvar :)

Har precis vaknat och är jättearg över att jag imorgon inte haft något jobb på fyra dagar! Så jävla frustrerande alltså..

Idag blir en promenad/städ/gym dag. Ska upp och äta havregrynsgröt nu och samtidigt försöka få bild på teven. Fick hem kortet från canaldigital igår, så nu ska vi förhoppningsvis ha fyran iallafall!

SÅ FINT VÄDER UTE❤

Hade sjukaste huvudvärken när jag vaknade. Blev arg innan jag kom på vad det var för fel. Kom sen på att jag inte tagit ur linserna.. Aj

Nu har jag precis ätit frukost och ska nu klä på mig. Sen tar jag mig ner till mamma för en långpromenad idag igen. Har ju inget jobb idag heller så..

Om jag orkar, kommer jag träna efter promenaden, och även ikväll. Om inte annat så blir det bara ikväll;)

Åå viiiilll haaaaa

Ledigdag

Har precis slagit ner rumpan vid köksbordet. Slänger i mig fil, te och två ägg. Har bara ätit kvarg och två ägg tidigare idag, så måste få i mig mer innan träningen om en stund när kärleken kommer hem.

Gick runt Hammardammen med mami idag innan vi gav oss av till Valbo och Ikea! Hittade en blomma jag letat efter i 1000 år, olivblomman!

Tisdagsmorgon

Ligger i sängen med en kopp te. The love of my life har precis åkt till jobbet, och innan det gjorde han i ordning en kopp, guuu så gulli❤

Igår ringde dom vid tvåtiden om jobb. Så jag fick jobba eftermiddagen igår! Man kan ju alltid hoppas på att dom ringer idag igen!

Jag hade tänkt gå på en riktigt lång promenad igår, men det hann jag ju inte så får gå en extra lång idag istället :) Blev sent gym igår, runt 21.30 kom vi dit. Såå jobbigt när det är så sent. Men blir det inget jobb idag bär det av till gymmet på eftermiddagen!

Nu ska jag göra mig frukost och titta lite på teve. Sen tar jag på mig skorna och beger mig ut! :)

In fact

En trött Carro beger sig mot Lidl för en liten handling.

Nej jag är inte trött, så ser vi flickor ut bara när vi ger fan i att kleta på mascara :)

RSS 2.0