Freedaaagg

Sitter och tar en stödvila samt får kebab att smälta på pizzerian. Har hjälp Emmelie att flytta hela dagen, och när vi ätit upp är det bara upp till lägenheten och hjälpa henne få i ordning på det mesta! :)

SKRIVER NU FRÅN MIN NYA IPHONE 5 OCKSÅ SOM JAG KÖADE I TRE TIMMAR FÖR I NATT, KÄRLEK❤

Appleleee

Sitter hemma hos mamma och pappa och hjälper dom med fabriksåterställning av deras dator. Den ska säljas då dom köpt en iMac ;) Lite lätt avundsjuk på det, men det är väl så det är!

Girl on fire

God morgon! Ja nu sitter jag här vaken i sängen igen, haha.. Men idag blir det skillnad, idag ska jag ta vara på min lediga dag. :) Jag ska direkt efter jag skrivit klart här, hasa mig upp från sängen, göra mig i ordning och sen ta mig något att äta. Sen tänkte jag gå ner till silverdalen till mamma min och ta ut Sixten på en riktigt lång promenad! Det var så himla längesen :) Jag ska också fixa ny tvättid och städa eftersom jag råkade glömma det igår..;) 
 
Loggade in på banken och såg att lönen hälsat på. Så jäääkla gött alltså!! Ganska sinnes skön känsla, hihi :)
 
Ska in till Gävle i eftermiddag också. Älsklingen min ska fixa ett nytt pass, och jag ska in och smälla min telefon på Felia-disken hos Telia! Nu har jag varit utan internet i 2 DYGN på telefon! Jag håller på att koka sönder lite lätt bara. Ska även beställa iPhone 5 tänkte jag. Har ju inte kunnat gjort det innan då dom idioterna bara har haft sina svindyra flexabonnemang att beställa med. Så i förrgår släppte dom äntligen telia max 25, men går bara att beställa i butik, så. Idag får dom passa sig! 
 
Kom på att jag glömde berätta att jag köttade sönder gymmet igår! Nu jäklar är jag på G och ikväll kör vi igen!
 
 
Hahaha så jävla fula 

Whoa

Funderar på vad jag ska göra nu. Har sovit i sängen, vaknat i sängen, tittat på teve i sängen, bloggat i sängen, och ätit frukost i sängen. Känner att det är dags att dra sig ur den nu. Det var likadant igår. Då låg jag här till klockan var ett tror jag.. Det blir lätt så när vädret är som det är och hösten är här. 
 
Tror jag tar mig i kragen, eller nacken då jag inte klätt på mig än hihi, och reser mig upp mot toaletten så jag kan dra på mig mitt ansikte. Sen behövs det ju städas.. Tror inte jag berättat att jag lever livet i en liten etta, haha.. Så då räcker det att man tappar hörlurarna på golvet och det ser ut som Hiroshimabomben hälsat på.
 
I eftermiddag när Simon slutat bär det av raka vägen till gymmet, det är kött som står på schemat! :)
 
 

Kärlek

Är redan uppe. Det brukar vara så nu för tiden. Har så svårt att somna om när min stora kärlek lämnar sängen och drar till jobbet! Ska iväg mellan 13-15 idag bara på en utbildning, sen är jag ledig resten av dagen :)
 
Gissa vad jag gjorde igår? Jag och mitt hjärta bokade en resa! En resa nu till vintern! :) Vi var genomsäkra på att vi skulle till Thailand. Var såhär nära på att boka flygresan dit för några dagar sedan, men sen vände tankarna våra, och vi bytte land helt, vi bytte världsdel helt! Jag har aldrig varit till den västra delen av världen och har velat åka dit väääldigt länge.
 
Så resan nu i vinter kommer att gå till KARIBIEN! Fy satan vad häftigt! :) Dominikanska republiken får ta emot två kärleksgudar i januari, haha :) ♥
 
Titta på dom här bilderna nedanför. Det är sånna här bilder man har haft som bakgrundsbilder sedan man var liten, och drömt om! Och dom här bilderna är från Dominikanska republiken! Sååå sjuuukt att vi ska dit! 
 
 
 
 
 
 

Livet

Hej igen. Det var ett tag sen jag var här nu. Jag blev glad när jag såg att det fortfarande är en del som tittar in här varje dag, trots zero uppdatering.
 
Jag har inte mått så bra det senaste tiden. Vill inte fläka ur mig här och så men, har haft det jobbigt att andas ett tag och det har påbörjats en "undersökning" på om jag har fått astma eller något. När jag var runt 13 år hade jag ett riiiiktig jobbigt år. Hade då en grym dödsångest och kunde knappt äta någonting alls pågrund av det, och kunde inte ens vara själv någonstans. Men det gick över tillslut. Men nu har en del av det kommit tillbaka och har hållit på i ett par månader, därav mitt tråkiga liv och den superdåliga uppdateringen här på bloggen. Från att ha gått till att älska livet och allt som har med det att göra, till att inte förstå varför man egentligen lever, vad man ska göra med sitt liv, och att inte ha någonting överhuvudtaget att se fram emot i livet, är riktigt jobbigt. Går inte riktigt att förklara.. Dom som har varit med om samma sak vet hur det är. Har inte riktigt orkat med något, men det är väl förståeligt hoppas jag.
 
Det jag ska komma fram till är att jag börjar må bättre! Allt börjar släppa, och i förrgår var jag till gymmet igen! Även fast det bara blev en halvtimme var det jätteskönt, och igår var jag ute och gick i en och en halv timme! :) Så nu är jag back on track igen och är redan övertaggad inför gymmet ikväll. Börjar jobba halv tre och slutar halv nio ikväll, så ska dra direkt till gymmet efter det!:)  
 
Kändes som att det här inte riktigt var likt mig att skriva det här, men det är så det är och det är inget att skämmas för, tycker jag. Nu ska vi lämna det här inlägget och ska nästa uppdatering börja med det glada och trevliga, men också mitt ibland aggresiva humör ;) Ha en bra och fin tisdagsförmiddag!
 
 
 
 
 

Love it

Kom hem i söndagskväll efter en vecka i Grekland! :) Jag har saknat min älskade kärlek nåt så in i helvete och kommer inte åka en meter utan honom i fortsättningen. Jag har aldrig saknat en människa så mycket i hela mitt liv, och jag är SÅ glad att vara hemma igen, tack och lov :)

Jobbade igår, var på möte och hann med gymmet också! Även fast jag är hostig och snuvig fick jag lite gjort där nere.

Idag vaknade jag tidigt. Sängen gled iväg och golvet var hårt. Sen har jag städat och målat hela dagen, är snart färdig med det också :) Sen får jag invänta hjärtat mitt som slutar om någon timme :) ❤

GREKLAND NÄSTA

Klockan är ställd på 00.30 och snart är det dags!!!! :D

A few hours

Har packat klart det jag har här hemma för ett tag sen. Har resten uppe hos Simon så det får jag väl ta sen antar jag. Eller nåt..

Laddar över bilder från minneskortet till datorn nu. 15 GB bilder, går vääldigt sakta! Håller på att ladda batteriet till systemkameran också så det blir gjort:)

Imorgon halv åtta på morgonen går planet så det blir att lägga sig tidigt och åka vid 2-tiden inatt! LÄNGTAR SOM ETT CCCCPPPPPP :D

RSS 2.0