Como estas?

Tänkte bara slänga in en snabbis här, då wifin är riktigt kass här på hotellet. Kan tyvärr inte få ut några bilder heller, men det går bra ändå. 
 
Klockan är strax över 22 här och det är riktigt varmt! Sitter med en pina colada som vanligt och njuter :) Har det riktigt varmt och soligt om dagarna och det ända vi gör är att ha det gött! ;) Har bokat in en liten utflykt än så länge, den är på lördag och då åker vi till Bacardi Island. Då blir vi upplockade 6 på morgonen och kommer hem 8 på kvällen! 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av LIVET så skriver jag av mig snart igen ;) 
 
 

Lovely

Hello Sweden! Kommer med en solig och 30 grader varm hälsning från poolen! Klockan är snart halv 12 på förmiddagen här och snart är det dags för dagens första pina colada! Ska bara sola oss några minuter till innan vi drar oss ner till vattnet och simmar till poolbaren! ;) Hoppas att det är kallt och jäkligt hemma, för jag uppskattar det här SÅ JÄKLA MYCKET att vara här nu och vill aldrig mer åka hem! Haha! Hotellet är helt fantastiskt också, allt är helt perfekt!

Hola!

Haha det här inlägget blev inte publicerat igår på grund av massa skit med wifin som laggade ihop hela kvällen igår och hela dagen idag, men NU äntligen fungerar det! Så här kommer ett inlägg, ett dygn försenat ;)

Hola amigos! Är framme!! Nu är klockan 19.30 dominikansk tid, kom fram vid 4 ungefär till hotellet efter en lååååååång resa hit! Vi har inte hunnit med så mycket än men nu sitter vi och äter buffé! Här är utsikten vi har just nu! Helt underbarttttt! :)

Hörs imorgon när vi vaknar upp till våran första dag här på Dominikanska Republiken :)

Karibien nästa!

Nu sitter jag och my love och äter lite frukost på Aaaaarlandaaaa! Nu är vi äntligen här och om en timme får vi nog gå på planet! :D ÄNTLIIIIGEEEEEN!! Ha det bra här i Sverige för vi ska ha det uuuunderbart i Dominikanska Republiken! :)

Almost there

Wwwwwoooopppiiiiii nu är vi på STORT G här hemma!! :D Snart är nästan allt packat, allt som går att packa idag, den lilla resten blir inatt när vi gjort oss i ordning! :)

Är nyäten, nyduschad, nyrakad, nyinsmord och alldeles alldeles övertaggad på att få komma till KARIBIENNNN! Fattar fortfarande inte att vi ska dit, haha! Kommer nog förstå först när vi har landat på dominikansk mark! :)

Snart är det läggdags och klockan ska ställas på 02.30, vi hörs imorgonbitti! ;)

Wiiii

Hoppas på att det kommer lösa sig..

Idag är dagen, dagen då det är fullt upp med allt som har med våran resa att göra! :D IMORGON ÅKER VI!!! Har inte ens slagit upp resväskan så idag ska ALLT packas!! Reseapoteket är redan inhandlat med bl.a. Ipren, imodium och postafen. Ikväll blir det att lägga sig tidigt, så nu sätter jag igång!!

Fuck u

Ska dra mig upp ur sängen nu. Jobb 12.30-15.30 idag igen.

Sad

Strangers can become friends just as easy
as best friends can become strangers..

Drar till gymmet nu, chao

Godmorgon

En ny vecka, och även den veckan jag sett fram mest emot dom senaste månaderna! Idag är det endast TRE dagar kvar innan vi flyr kyla, mörker, snö, tristess och elände. GUUUUUD vad jag längtar!!!

Jobbar 12.30-15.30 idag. Ganska trist när det är i Torsåker då det kostar lika mycket att ta mig dit som jag tjänar liksom, menmen. Tar allt jobb jag kan få nu innan vi åker! :)

Direkt efter jag har slutat beger jag mig en snabbis till Valbo och möter upp the love of my life där. Måste köpa mig ett par nya hörlurar då mina har gått sönder, crap :(

Ett måste

Fixar mat efter ett bra pass på gymmet, hoppas att jag inte blir mer sjuk nu bara, för börjar känna mig friskare!

Ledighet

Har en hemmakväll, alldeles för mig själv. Min andra halva jobbar och kommer hem sent inatt, så passar på att ta hand om mig själv ikväll :) Sitter ihopkurad i soffan med två filtar och tittar på film. Försöker mig på att se sagan om konungens återkomst som fyran visar, och än så länge är den riktigt bra! Håller även på att fixa naglarna på både händer och fötter lite emellan åt :) I nästa paus tänkte jag vispa lite grädde och göra i ordning varm choklad, det är jag värd tycker jag med mitt dunkande, värkande huvud och en rinnande näsa.

So shame om me now

Jösses, idag är det fem dagar kvar. Dagarna går så jäkla sakta så jag håller på att bli galen!! Inget jobb idag heller, det gör mig också tokig..

Vill kunna gymma också, sväller ju upp som ett äckel nu när jag bara sitter :( PERFEKT innan resan känner jag..

6 DAGAR

Fick jobb idag 7.30-15.30! :) SKÖNT ATT JOBBA! Så jobbigt att gå hemma alla dagar man inte jobbar och känna pengarna rinna iväg. Blir inget gym för mig idag heller tror jag.. Bättre att jag vilar och börjar träna igen när jag är på bättringsvägen. Tackar gud för att jag inte har feber!

Wiihooo

Ojojoj, hoppsanhoppsan! Om precis en vecka, om det inte blir någon försening, sitter vi på planet och har nästan precis lyft! Nu är det nära alltså!! :D Har längtat så sjukt mycket till att få sola och bada! Och inte nog med det ska vi få se ett helt fantastiskt land, Dominikanska republiken. Jag menar hur länge har man inte drömt om att få åka till KARIBIEN?! Heeeelt sjukt, kommer nog inte att förstå förrän vi har landat tror jag :) Satt nästan hela dagen igår och tittade på en massa utflykter osv, ska bli riktigt spännande!!

Blir ingen träning för mig idag :( Är jättesnuvig och håller på att klia sönder i både näsa och hals:( Ska ut och promenera nu på dagen istället. Är lika bra det så det inte blir ännu värre..

Tänk om en vecka!

Dags att kliva upp kanske, klockan är ju ändå snart halv 12, haha :)

Hoppades på jobb idag, som alla andra 365 dagar om året. Fick jobb 17-20.30 igår iallafall, alltid något! Men vill ju jobba på nu innan vi åker!

Har inte lika ont i halsen idag som igår! Är lite mer snuvig bara, men det löser sig. Tog en Alvedon och en sinova i förebyggande syfte innan jag la mig igårkväll, och det gjorde nog susen! :)

Börjar bli lite tjatigt med dom här bilderna nu, men jag är ÖVERLYCKLIG, hihihi

Ja nu.

Åååååååååååå vill åka utomlands NUUUUUUUUUUU

Det tar sig!

Godmorgon där ute! Ny dag idag. Vaknade nyss också, har sovit ganska länge. Hann sova 15 min igår innan my love klampade in. Då när han kom åkte vi och lämnade bilen hans på service och sedan hem igen. Direkt när vi kom hem la vi oss i sängen och däckade som två klubbade sälar. Sen vaknade vi 3 TIMMAR senare.. Kvart över åtta var klockan då och då var det bara att bege sig mot gymmet. Mådde ju inte bra igår, så jag gick bara på bandet i 40 min, sen drog vi hem.

Så idag känns som en dag jag inte behöver spendera en minut att sova på iallafall! Funderar över att dra till gymmet om en stund. Vaknade med lite halsont så ska nog ta det lugnt. Tror jag ska orka med en timmes crosstrainer, men ingen styrka idag heller.

New

Hämtade hissgardinen som jag beställt. Nu ska jag sätta upp den, sen ska jag lägga mig och sova tills min kärlek kommer hem. Mår inte riktigt bra i kroppen idag. Känns som jag har febervärk i hela kroppen, fast jag inte har feber.. Ont och obehagligt är det, hoppas det ger med sig snart :(

Söndag..

Lämnar nu sängen för att snart bege mig till gymmet och sedan jobb i eftermiddag! :)

Good

Sitter på jobbet, har precis fått rast. Började 7.30 imorse, jobbade till 12.30 och började 13.30 igen. Slutar halv 9 ikväll och är reeedigt slutkörd i kroppen kan jag säga, helt slut, haha. Det riktigt roliga är att jag börjar 7.30 imorgon igen, slutar 12.30 och börjar 14.30 igen. Herregud säger jag bara. Jag älskar att jobba, älskar mitt jobb, och jag är SÅ himla tacksam att jag överhuvudtaget har ett jobb att gå till. "Men", det sliter att jobba dubbelpass, och speciellt två dagar på raken! Haha, men det är bara och bita ihop! ;)

När jag kommer hem ska jag iallafall mysa framför en film med min kärlek i soffan och med ett stoort täcke! Det längtar jag efter :) Ha en fortsatt bra dag, för det tänker jag ha!

SLÅ DEN

RSS 2.0