Snart helg ..

Dålig uppdatering av mig jag vet, men jag orkar inte. Jag är så jäkla trött när jag kommer hem om dagarna och orkar inte ta tag i någonting. Men jag ska väl försöka bättra mig, bla bla osv. osv.

Hur som helst gick jag tidigare från skolan idag för jag hade tid på hc halv 4. Jag var där eftersom jag kanske är allergisk mot någonting. Jag har varit snuvig enda sen innan jul och för ca 2 månader sen har det börjat klia som fan i ögonen. Konstant hela tiden! Det är så jävla jobbigt så ni fattar inte. Jag knaprar allergitabletter varje dag, 2 olika sorter samtidigt som jag nu har börjat ta ögondroppar för allergi. Det blir värst när jag är hemma. Det kliar så jävligt så ögonen blir helt röda och svullnar upp. Inte så skönt nej. Nu har jag inga linser i heller så jag ser absolut ingenting! Anledningen till det är att jag inte får ha ögondropparna tillsammans med linserna. I alla fall så var jag som sagt till hc idag och dom trodde att det var allergi mot djur! :( Vi får se. Jag fick en ny tid om 2 veckor då jag ska ta blodprov så vi får se vad det är.

Nu har jag skrivit av mig lite så nu ska jag springa ner till teven och invänta Grey's Anatomy kl.9 som är det viktigaste på hela veckan! Jag har knappt missat ett avsnitt sen den serien började. Kärlek.

Ao Nang.

Genom eld

Jag har kommit på att det kanske är på hög tid att göra om designen igen här på bloggen. Det var ju inte så väldigt längesen jag gjorde det, men med tanke på alla mina fina bilder som togs i Thailand så är det ju perfekt att använda några av dom! Jag tänker dock inte lägga ner någon tid på detta nu eftersom jag är helt ensam & har varit det i 2 dagar. När man är ensam så äter man och sover man. Jag har redan ätit så nu måste jag sova. Klockan är tio på en lördagskväll och jag ska gå och lägga mig. Mer tråkigt kan det inte bli, men det är slut på sötebrödsdagarna!

 

Jag måste passa på att säga att när vi åkte och badade i Borlänge idag hade jag samma bikini på mig som jag hade i Thailand och jag har inte hunnit tvätta den sen dess. Ni kan ju tänka vad den luktade. Vatten, sand och solkräm. Då vart man ju inte så lite deppigare. FAN jag hatar sverige..

Lördag. Sverige. Kallt. Skit.

Idag blir det antagligen att åka till Aquanova i Borlänge & bada med mamma, broshan & kusinen min. Såg nu på Expressen att Jessica vann Let's Dance också. Jag somnade ju ifrån det igår. Jag har fortfarande inte ställt om mig helt från den thailändska tiden. Jag är konstant trött hela tiden. Undra hur lång tid det tar?

Det här är min favoritbild. Jag tog den på Bamboo Island som är mitt favoritställe dessutom! Bamboo Island var den finaste ön vi var på. Den ligger utanför Phi Phi öarna. Vilket paradis säger jag bara!

Fredag imorgon

Min kärlek åkte för en halv timme sen & ska jobba imorgon + hela helgen. Lite smått irriterande att hans arbete ligger 20 mil härifrån meeeen..

Jag ska snart ta på mig varma kläder, förbereda vovvarna & börja traska upp mot mammas jobb. Jag tänkte vara en så gullig dotter att ta med hennes hund ut på en långpromenad såhär på kvällskvisten. Det bästa är att när man väl har gått ända upp får man skjuss hem för hon slutar 8 hihi :)

I väntan på planet hem på Phuket flygplats. Tur att man har en snygg pojkvän som kan täcka upp för en annan säl.

HEJ IGEN

Jag har inte skrivit här på min blogg på ett väldigt bra tag nu, men jag har ju faktiskt varit i Thailand! Jag kom hem för 5 dagar sen, i lördags kväll. Jag har haft en helt underbar resa! Den bästa resan jag har gjort någon gång. Jag var borta i 2 veckor & det var alldeles för kort tid. Vi hann inte alls med allt vi ville göra, men vi hann endå med att besöka 10 olika öar & stränder m.m på våra 2 veckor, vilket jag tycker är bra jobbat! Vi har knappt orkat ligga i solen någonting på grund av att det har varit sjukt varmt! 40 grader i skuggan är superskönt fast i solen blir det ju liite varmare, haha. Första veckan låg vi endast i skuggan vilket man kanske ångrar lite nu i efterhand men det var verkligen jättevarmt. Man drack flera liter om dagarna men endå kändes det som att det inte var tillräckligt. Det är väldigt deppigt, trist & grått att vara hemma igen. Man orkar inte med någonting känns det som. Man har inget att se fram emot längre & det gör mig tokig. Men det är väl bara att rycka upp sig antar jag & inse att det inte går att göra något åt saken.

Jag har varit hemma ifrån skolan i tisdags, igår & idag eftersom vi har kök alla dom dagarna. Vi får ju inte vara i köket förrens vi har lämnat in ett salmonellaprov & det visar negativt. Jag lämnade in mitt prov igår på hälsocentralen så vi får väl se när svaren kommer på det.

Jag har lagt ut lite bilder från resan på facebook & kommer att lägga ut lite bilder här med, men nu ska jag gå & göra något vettigare. Som att titta på teve & äta något onyttigt eller dylikt.

En timme är som ett år!

Kom precis hem efter en vända till Sandviken & Valbo. Innan det var jag & kärlek & fikade på Hanssons. En ny tandborste är inhandlad också, hihi :) Nu ska älskling snart åka hem till sig. Han håller bara på att tanka ner lite musik. När han har åkt ska jag packa, packa & packa! seeya'!

Imorgon är det dags!

Jag har vaknat jättemånga gånger på morgonen idag, men jag har tvingat mig själv att somna om för dagen inte ska bli så lång haha!

HAHA jävlar! Jag hade haft fönstret öppet innan jag kom upp hit & sen när jag kom så stängde jag det. Sen nu när jag satt & skrev så dunkade det till på fönstret, fan vad rädd jag blev! Då var det Elvis som var på altantaket! Haha han hängde på fönsterblecket! HAHAHA han har hoppat ut genom mitt fönster, det är inte lätt att vara katt inte!

Så nu ska jag fortsätta, haha stackarn.. Jaja. My love är & klipper sig & slingar håret. Han fick sova hemma hos sig inatt bara för jag skulle få sovmorgon hihi :) Efter han är klar ska jag nog tigga lite skjuss av honom för jag måste ha en tjock tidning som jag kan ha på flyget imorgon & så måste jag ha hårsnoddar. JAg måste packa klart idag också & det som gör mig så jäkla taggad är att räknaren till Thailand nu står på 0! Nu är det bara timmar som räknas ner! HE-HE-HE

 

Kläderna är packade & bara allt annat kvar. Som ni ser är det inte mycket kläder för 2 veckor, detta beror på att där nere ska det shoppas!

RESFEBER

Ojoj, idag har jag städat mitt rum & mitt badrum så det stått härliga till! Det är väldigt skönt att ha det rent & fint igen. Det såg förjävligt ut innan alltså. Det är alltid skönt att komma hem till ett nystädat rum efter en utomlandsresa. Nämen? Utomlandsresa? Jasså jag åker till Thailand i övermorgon, men gud så vad trevligt! ;D Jo så nu är det bara 2 dagar kvar gott folk! Eftersom mitt rum är nystädat & Spanienresväskan urplockad, så har jag nu tagit upp den största av dom alla resväskorna på mitt rum! Jag har packat i bikinisar & min hårblås än så länge haha :) Jag har också packat i dom sakerna i min necessär som jag behöver. Det enda sminket jag kommer att ha med mig är en mascara & en eyeliner! HUR skönt är det inte att slippa foundation, puder osv. i 2 veckor & sen efter jag har kommit hem med? :D JAg har även ställt fram 2 st solskyddsfaktorer. Den ena på 50+ & den andra på 15. En aftersun har jag mycket kvar i som också ska få följa med! Sen har ju jag & min kärlek beställt mer aftersun & solskyddsfaktorer som kommer att ligga i tax-free påsarna på fredag när vi kliver på planet, hihi :)

Timmarna går så himla segt nu & det känns som det aldrig kommer att bli fredag. Det är 2 timmar kvar tills älskling kommer hem från Arlanda också så då kommer han förbi här på en gång & hämtar mig! :) Jag tror att jag ska ta & packa ner alla shorts, t-shirtar & linnen nu för allt är tvättat. Haha underbara liv♥

Eftersom jag inte har hunnit lagt ut några bilder från Spanien kan jag lägga ut några nu :)









Haha jobbig utsikt att behöva stå ut med varje morgon? ;)












Marine Groove

Idag klev jag upp vid halv 10 & satte igång med engelska som vanligt. Jag har det skittråkigt om dagarna som man kanske märker med alla läxor och skit, men som tur var lyste min bästa vän upp min kväll så nu är jag redo att sätta igång med det tråkiga igen!

Imorgon ska jag ta andra omgången vaccin. Sen ska jag bara ta den en gång till & det blir om 6 månader. Efter jag har tagit den är jag vaccinerad mot både Hepatit A & B i ca 25 år! När jag var upp & hämtade ut vaccinet idag köpte jag en ny parfym också. Jag har ju hur många som helst men en kvinna kan aldrig lukta för gott! ;)


Något som jag har upptäckt är att bilderna som jag tar med min Iphone blir bättre än med digitalkameran. Lite kul endå :)
RSS 2.0