Google!

Nu när jag gick in på google.se, så såg jag en gullig bild igen. Det var inte för så längesen som jag skrev om att The Flintstones var där på första sidan. Jag blir glad när dom har sånna söta bilder! :} Idag var det Scooby doo med ett Halloween tema! Om man följer bilderna ser man att dom i slutändan får tag på spökena också :)

 

 

 

 

Jumbojet

En boeing 747 har en uppvisning i San Francisco. Men uppvisningen höll på att sluta i katastrof! Nej, kanske inte. Men den var väldigt nära Golden Gate bron!




Källa

Venedig

Nu ska man inte bara behöva betala för att komma till Venedig via flyg & båt m.m. Nu ska man behöva betala för att komma in till staden dessutom. Anledningen är att staden ska tjäna mer pengar på turister som bara kommer över dagen. Men som tur är, blir avgiften låg!

Jag skulle vilja åka till Venedig någongång & med tanke på att staden ligger på vatten & att den vattenfylls på gatorna, gör det upplevelsen ännu häftigare!





Källa

New York till San Francisco

Här är en film som visar dig hela vägen från The Big Apple till San Francisco på ca 2 minuter! Rätt häftigt gjort ändå :)





Jag lägger ut klippet på hur dom gjorde den också!

Good morning sunshine!

Klockan är snart 03.00. Fast det jobbiga är att den egentligen är snart fyra! Det var helt fel natt att sitta uppe när vi byter till vintertid. Natten blev en timme längre & det hade varit skönt att få sova en timme längre om det hade varit skoldag efteråt. Men det är det ju inte.

Varför jag skriver det här inlägget är för att jag har lagt upp en ny kategori som heter resor. I den kommer jag skriva lite resenyheter & resetips m.m. för dom intresserade! :)

And it goes on, and on, and on!

Japp, då var den här dagen borta. Men natten fortsätter! Inatt kommer nördcarro fram & det är dags för LAN! Älskling, jag & bruushan sitter här i mitt rum då, & snart börjas nattens lan ;) Hahaha. Vi har laddat med 3 datorer, Wii, xbox 360 & Playstation 3! Inget snål här inte!




Mobilblogg

Nu sitter jag och älskling och äter frukost på Hanssons. Väldigt gott :) Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på idag, men någonting blir det väl. Jag är jättesugen på godis btw, så det första som blir, är väl en titt in på godishyllorna förstår jag :) Det är ju ändå första lovdagen och lördag! ;)

Höstlov!

Nu sitter jag hemma hos älskling & vi ska snart hem till mig tror jag. Det är så jäkla skönt med lov nu! Jag tog med mig rätt mycket arbeten, eller vad man ska kalla det, hem. Så jag ska försöka göra en del hemma under lovet, så har man det gjort :)

Playa

Idag vaknade jag runt 9. En timme efter det åkte jag med mamma till Hammarby & hälsade på lite :)

Hela dagen idag har jag ägnat åt en massa uppgifter som ska vara klara imorgon! Det tog i princip hela dagen. Det var min lediga dag det!

Jag & älskling kom precis hem ifrån en joggingrunda på 5km. Först fick vi se 2 rådjur. Sen fick se en älg också. Som vanligt fick en annan panik & blev livrädd. Men så är det att vara bäst! Jag älskar att springa när det regnar. Man blir inte så varm! Så nu ska jag packa ihop lite & sen åker vi till Martins pappa & sover där :) Skönt!

För övrigt så har jag hittat ett jättefint nytt ställe som Fritidsresor har kommit ut med. Det ligger på Mallorca faktiskt, Playa de Palma. Superfin, lång strand & klart vatten. Man kan redan boka det till nästa år. Verkligen fint! Kanske nästa resmål efter Thailand? ;) Den som lever får se!

Tryck här för att titta på resmålet!




A day off tomorrow

Idag kom jag hem runt halv 5. Men det går det också. Jag börjar bli riktigt less på att åka buss nu. Men vad ska man göra.

Har precis tittat på Arga snickaren och Berg flyttar in. Mamma har hämtat våra underkläder hos grannen som vi hade beställt också. Trosorna är grymt sköna! Haha :) Jag har redan den sorten, men jag beställde fler för jag älskar dom! Heheheh, så jäkla sköna :) Så dom kommer jag att lägga ut en bild på idag tänkte jag!

Jag har inte varit ut med min vovvis än, det måste jag snart också. Vilken tur att det regnar blåser freezing cold.

Ja som sagt, idag innan vi gick hem fick vi reda på att vi är ledig imorgon. Wieeho! Jag börjar känna att jag inte är lika sur för gårdagen längre! :) Det ska bli riktigt skönt att sova tills man vaknar imorgon! Jag är trött på att kliva upp så jävla tidigt. Så ikväll blir det nog att stanna uppe ett tag till. Jag funderar på att kanske ändra om min design här på bloggen lite :) Vi får se om jag orkar helt enkelt!





Förbannade skit

Idag kom jag hem halv 6. Fattar ni? HALV SEX! Jag blir så jäkla sur. Slutar man en tid ska man hålla den också! ÅH. Hela dagen är ju borta? Ja så nu sitter jag här nyduschad & för mig känns det som klockan är 19.00, men nej. Klockan är snart 10!

Så.. Nu måste jag rycka upp mig. Jag var ute & gick med Johanna innan jag duschade också. Det var trevligt :) Så nu har min bästa vän fått kissat av sig så nu kan han sova lungt :) ♥

Idag är det House. Men här sitter jag & skriver? Ja det beror ju på att mannen i huset vill titta på något annat! Så jag funderar på om jag ska fråga min underbara, snälla, fina, söta, gulliga, bästa mamma, haha jag skoja. Nej det gjorde jag ju inte? I alla fall. Jag funderar på om jag ska fråga henne om jag får ta upp den där svarta lilla lådan i köket till mitt rum, så jag kan titta på vad jag vill, när jag vill. :) Fast det är ju inte så många kanaler men ändå :) Jag får ju bara nöja mig med vad dom tittar på! Fast. Det skiter väl min underbara, snälla, fina, söta, gulliga, bästa mamma i! :)

Imorgon blir det att ta kvart över 7 bussen till skitskolan. Jag älskar dig skola♥


Ca. 130

Sitter i skolan nu idag igen då. Måndag. Har haft idrott & väntar på att svenskan ska börja. Jävla skitskola. Det har varit låg updatering i helgen men jag har haft fullt upp. I fredags stod jag & hjärtat i baren på en jobbfest då msom sagt. Väldigt kul var det faktiskt! Kl3 på natten var vi hemma & gick & la oss på en gång. I lördags åkte vi hem till Martins mormor & åt god mat. Sen åkte vi vidare till revyn i Torsåker & kikade på den :) Jag gillade den bättre förra året men den var bra nu med :)

Igår tittade vi på den nya taxfreen som har kommit ut nu också. Det var inte så mycket skillnad på vinterns & sommarens sortiment, men lite nytt fanns det & jag vet redan vad jag vill ha. Haha :) Det är ju ett tag kvar men man måste ju smygkika lite i förväg, right? :)

Teprovning?

Brukar man glömma att ta ut tepåsen ur koppen? Det brukar inte jag göra. Jag brukar bara sitta & vänta på att det ska bli klart någon gång, haha :) Men om man nu skulle glömma bort tepåsen eller bara vill att det ska bli perfekt smak, så kan man ju köpa denna! Jag tycker i alla fall att den är jättesöt, men kanske inget jag skulle behöva dock. Den lilla pingvinen ringer i alla fall när ditt te är klart & då är det dags att ta ut tepåsen!

Iphone

Jag vaknade för en timme sen ungefär. SÅ skönt att vara ledig idag! Det hade ju i & försig varit skönt att sovit några timmar till men, har man en gnällande hund som är kissnödig så har man :) Så det var bara att pallra sig upp!

Ikväll kommer mitt hjärta hem igen. Men nu kommer han inte åka iväg nå mer! haaha, för nu är det dags att börja skolan igen lilla gubben! Sen ikväll ska vi tjäna lite pengar & stå i baren! Jag behöver pengar! Jag vill ha pengar..

Igår beställde jag en Iphone 4 också :) Så vi får väl se när den kommer. 2-3 veckors leveranstid minst är det. Så jag får leva med min skruttelefon ett tag till. Anledningen till att jag måste ha en ny telefon är att min nuvarande skit stängs av hela tiden. Först hänger den sig, & någon minut senare dör den & går knappt att få igång. Men så är det väl med Sony Ericssons telefoner över lag tror jag? Så det blir inget mer sonyskit för mig! :)







Nöerd Carro

Jag har aldrig längat så här mycket efter julen. Fast så säger man väl varje år antar jag :) Jag längtar speciellt tills snön kommer! När den kommer på riktigt vill säga. När den kommer för att stanna :) & när alla julfilmer börjar på teven! Jag längtar jättemycket verkligen! Den här låten har man hört 1000 gånger men man tröttnar aldrig & den är lika bra varje gång. GODJUL<3


65 dagar till jullov!

Idagt kom jag hem klockan 4. Jag hatar att komma hem så sent! Men nu har jag nästan gjort klart det sista arbetet i projekt & företagande kursen, sen är den slut. :) Skönt! När jag kom hem spelade jag lite guitar hero såklart med Rasmus. Han tror att han är bäst. HA-HA-ha. Stackarn..

Jag funderar på om jag ska slå på Unga mödrar på kanal5 play eftersom jag inte orkar vänta tills imorgon på nästa avsnitt! Det får nog bli så jag  gör. :) Imorgon har man bara engelska & då stannar jag hemma & läser istället. Det ska bli riktigt skönt! :)


Roligt & nödvändigt!

Jag hatar att städa. Det finns ju roligare saker att göra än så i alla fall. Eller? Skulle det kanske bli roligare att städa med dom här läckerheterna? Man kan både använda dom till städning & till ansiktet dessutom! :) Jag blir i alla fall sugen på att äta dom :)

















Yes indeed

Ja här sitter man igen. Det har blivit så att varje söndag byter jag nagellack. Eller ja, byter & byter, jag tar bort det gamla & förnyar helt enkelt :) Om jag tar på nytt topplack var tredje dag så håller sig naglarna i en vecka faktiskt. Rätt skönt om jag får säga det själv!

Igårkväll blev det till att basta & dricka lite gött med Martin. Han åkte till Uppsala idag igen då. Jaja. Jag måste duscha nu efter jag har gjort klart naglarna också & det ska bli vääldigt skönt! Det är så jävla kallt ute! Det är nästan 2 veckor kvar till studiebidraget kommer också. Jag har ju ingen vinterjacka & inga skor heller.

Men nu ska jag sluta deppa. Imorgon är det ju måndag! :D ..


 

 



Robinson ftw!

Jorå, här är det robinson på teven, ehhehe. Imorgon är det fredag, japp. Sköntskönt! ∞)

Beloved parents!

Idag när jag hade slutat så kom mamma & hämtade upp mig för hon skulle handla på Willys. Så jäkla skönt att få skjuss hem & slippa bussen. Men sen när hon var klar så åkte vi inte hem. Vi åkte till Valbo & köpte ett nytt ps3! :D YES! SÅ skönt! Äntligen. Så nu har man ju spelat GUITAR HERO till en förbannelse så klart hela dagen då :) Jag får aldrig nog! Jag & bruushan, yesyesyes!

Man märker att man inte har spelat på flera månader i alla fall kan jag säga. Kramp i händerna är bara förnamnet det! Men det skiter man väl i :) GHspelen är dom enda vi har hunnit ta ner än så länge. Mamma får nog släpa ner resten skulle jag tro (;

Jo förresten. Jag visste att dom hade ändrat designen men att den skulle vara så här ful kunde jag verkligen inte tro. Skitful. s: Jag lägger ut en bild på den nya & en på våran gamla så kan man verkligen se skillnaden! Den gamla som var så fin! ._. Jaja, nu kan vi spela i alla fall! :) Tack mamma & pappa då :)


Här är den nya.




& här är den nästan 4 år gamla skönheten. Klart mycket finare! :)











Gamefreak

Kom precis hem från Johanna. Trevlans! Idag är det 70 dagar kvar till jullov! Jag vill ha jul nu ju :) Med julbord & grejer! En massa ljus & nyår! :) Det ska bli riktigt skönt när snön kommer också så klart! Ska bli så jäkla kul att stå på skidorna igen!

Eftersom ps3an har varit sönder nu ett tag försökte pappa fixa den idag, men det funkar inte.. Det var skitlängesen man spelade GH ju! Så jäkla kul! Det är det spelet jag saknar mest faktiskt. Super Mario har man ju på Wii så :) Jag älskar alla super mario spel! Bästa spelen lätt :) I alla fall det jag tänkte komma till var att vi ska fixa en ny. Så det är bra!


 





Puss!

Den här videon tillägnar jag min älskling! HAHA



Godnatt! :)

Fotboll? Jaha

Jag blir jävligt lack. Varför visas det skitfotboll på tv4 när det finns minst 20 olika sportkanaler? Jo för på dom kanalerna visar dom gamla matcher från 2001. Det är bra. Väldigt bra istället för att visa något nytt?

Tv4 har till & med en egen kanal för sådant skit, tv4 Sport. Vad visar dom på den kanalen nu? "Manchester United - Australisk dokumentärserie från 2008. I fyra delar." Perfekt.

Så det blev inget House för mig idag. Men det är lungt. Jag kan sitta här & häcka samtidigt som jag får kramp i stjärten. Min fot har somnat eftersom jag sitter på den & om jag tar ner den så börjar det klias & kittlas i den. Jaha. Min hud är torr & jag måste smörja in mig. Men vad gör det? Det visas ju fotboll på tv4. Vilken räddning. Verkligen.





Prima skinka!

Nu är det en kvart kvar till Sveriges skönaste familjer börjar. Jag hade tänkt att duscha innan så håret hinner torka men vi får se om jag hinner :) Klockan 9 är dte ju House. Helvete, jag måste duscha nu. Jaja, jag får skynda mig helt enkelt! Skolan imorgon igen då. Precis som det är varje dag. Hela tiden. Jag är skapligt trött på det nu kan jag säga. Börjar kvart över 8 imorgon på det också så det blir att ta kvart över 7 bussen för min del! Ska bli skönt att gå upp halv 6 igen eftersom vovven min måste ut & kissa imon också. Jippi. Jaja han är ju mitt guldhjärta så :) Nej nu måste jag hämta morgonrocken & slira ner i duschen! Hare gött!


Nee, min förstörda humor!

Jag hittade ett skitkul klipp! Kanske inte kul egentligen men jag skrattar så jag kissar på mig hahahahah. Så jävla kul :')


icecold

Nu är det reklam i Beverly Hills igen. Reklamen börjar spåra ur nu tycker jag. Det är reklam hela tiden nu för tiden. Så jävla irriterande.

Mitt hjärta åkte igår & kommer hem på lördag igen. Åker på söndag & kommer hem nästa helg. -_-' Min räddning är robinsson ikväll! Jag har verkligen längtat skitmycket efter att det ska börja d;

Nu börjar bäverhills så hejhej!
RSS 2.0