Kärlek❤

Har en sån underbar pojkvän alltså!❤ Igår när han kom hem hade han med sig ett litet paket till mig!! Det var ett par örhängen och ett halsband, SÅ FINA! Världens gulligaste hjärta har jag, jag älskar dig!❤❤❤

Snö

Har inte fått något jobb idag, så nu sk jag göra klart ALLT som är kvar här i vårat hem :) Har precis betalat in första hyran också, känns heeeelt ok! Är SÅ glad över att ha en ugn så det finns inte. Tänk vad man kan uppskatta småsaker..

Nu ska jag sätta på mig kläder, höja musiken och sätta igång!

Glömde..

..säga att jag krossade mitt finger något så in i helvete mellan en tung garderob och en betongvägg. Ni kan räkna ut resten, nu har jag ont..

Kärleken övervinner allt

Har hållit igång HELA dagen!! Vi har fått hjälp av både pappa, Rasmus och Simons bror :) Har hunnit med så himla mycket! Har både hämtat soffan, rensat ur heela gamla lägenheten, och hunnit få i ordning på nästan allt i nya lägenheten, i vårat nya HEM!❤ Jag är riktigt nöjd över allt vi har åstadkommit idag :) Och jag älskar min pojkvän över allt annat!❤Vi har verkligen satt kärleken på prov idag med tung soffa och en massa annat tungt och kompromissat om en hel massa saker, men vi har klarat det nästan felfritt, och med nästan bara glada miner! ;)

Nu är vi på väg in till Gävle och ska se nya James Bond filmen, Skyfall. Med tanke på låten Skyfall som Adele sjunger så har jag höga förväntningar på filmen, haha!

Ensam i världen

Hej.. Jag är vaken redan :( Vet inte när jag somnade igårkväll, halv 12 kanske.. Lovar att jag ligger här fullt pigg redan nu på grund av min skönhetssömn igårnatt..

Idag ska vi iallafall hämta den nya soffan på Mio. Det roliga är att vi ska försöka få in den genom sovrumsfönstret då delarna är för stora för både trappuppgång och hiss.. Kan bli intressant.

Hatar att vara vaken ensam:( Vill inte väcka my love på ett bra tag då han knappt har sovit något på flera nätter..

Och vad är det här för bullshit? "Bort med gurkan?" Köp en happy meal då istället för i helvete, för du ger faan i gurkaN, det ska du ha klart för dig.

Best feeling!

Är i nya lägenheten. Slog upp nya sängen igår och jag lovar, har aldrig sovit såhär skönt någon gång. Våran förra säng var HEMSK! Jag har sovit ca 11 timmar inatt, såå välbehövligt efter alla hemska och onda nätter innan.

Nu ska jag göra mig i ordning och äta frukost. Sen köra över lite grejer hit innan jag börjar jobba halv 3, trevlig helg!

Piss

Blir så jävla less på hälsocentralen. Har väntat i nästan 2 månader på en kallelse till en spirometriundersökning, så fick jag äntligen hem ett brev för en vecka sen att jag skulle få komma in idag 10.45. Så ringer dom imorse och säger att "det har inträffat sjukdom". "Du kommer få en ny kallelse" ÅÅÅH S.Å L.E.S.S!!!!!!!

Blir så förbannad när man har lagt sig otillgänglig på jobb hela förmiddagen, när jag nu egentligen skulle kunnat jobba! Helvete...

Förväntansfull!

Åååå har nu äntligen tagit mig i kragen och sett Twilight breaking dawn! HERREGUD vilka filmer det där är alltså!! Blir gaaalen, vill se del två NU

.

Fyyyfaaaaan

85

dagar

..

Hej. Kom hem från jobbet nyss. Längtar efter min pojkvän :( Han kommer ikväll. Ska titta på äntligen hemma nu. Sen en film tror jag. Är hungrig. Det enda jag har ätit idag är en sallad. Jag vill äta. Är för kallt för att röra sig ute. Har ingen bil. Vill ha en smörgås :( Får inte, äter ju GI. Ska packa saker senare.

Jag vill att min pojkvän kommer hem :(

Tisdag

Sitter på vardagsrumsgolvet i lägenheten nu. Har burit över lite saker och kastat in allt på golvet bara. Vill flytta hiit NU!

Nu alldeles snart tänkte jag röra mig hem igen. Funderar på vad jag ska äta.. Finns inget tråkigare och mer värdelöst än att äta själv. Göra mat till sig själv?.. Funderar även över vad jag ska göra efter jag ätit. Antingen packa ihop lite mer saker, eller gå en lång promenad i finvädret med riktigt bra musik?

Såhär ser tapeten ut som jag slog upp igår iallafall :)

Inflyttning snaaarttt

Ojojoj. Nu har man samlat dom där så kallade "vuxenpointsen". I förrgår var jag och kärleken min och beställde en soffa och en säng på Mio! SÅ himla fina grejer alltså! Så fort vi har hämtat dom så lägger jag ut bilder, hihi :)

Igårkväll när jag slutade jobbet lastade vi in jättemycket köksgrejer i den nya lägenheten. Men det bästa, var att jag tapetserade hela köket igår!!! Tre timmar tog det, men fick hjälp av min underbara mamma som tur var. Annars hade jag väl hållit på fortfarande.

Tänkte lasta in lite av mina grejer där idag, och även hoppas på att det fina vädret håller i sig så man kan vistas ute för en gång skull!

Time of my life

Gud vilken dag det var igår! Full rulle HELA dagen med maten osv. Sen firande och fest på kvällen för mammis!❤ Farfar min och Lena kom helt oinbjudna och överraskade mamma ändå från Kiruna också! Så jag körde dom till bussen för 2 timmar sen, då dom åkte hem redan idag igen :( Jätteskönt att få träffa dom igen iallafall!

Har mått halvkasst hela dagen idag, inte så skönt. Men eftersom jag inte hällde i mig igår så vaknade jag inte full idag iallafall som jag brukar göra annars.. ._. SÅ DET VAR SKÖNT.

To do

Ojojoj, nu är jag hemma igen! Har hållit på nästan hela dagen som gått med maten till imorgon. Har gjort klart nästan allt till varmrätten, bara lite rödvinssås och grejer som ska fixas imorgon. Har även hunnit med och gjort pannacotta! Slängde i några kanelstänger också, så det blir säkert gott tror jag :)

Om två timmar börjar jag jobba, äntliigeen. Tänkte lägga mig på spikmattan om en stund och ta det lugnt innan jag börjar. Disken får den andra i hushållet ta idag känner jag ;)


Höstregn

Vaknade av en sån in i helvete magknip och magont för ett tag sen. Har ingen aning om vad det var, jag kunde knappt vända på mig :( Det börjar släppa allt eftersom iallafall, tack och lov.

Om ett tag ska jag bege mig upp mot Apoteket för att köpa mer allergitabletter. Tar ju en om dagen, och igårkväll såg jag att dom var slut.. Hade tänkt att åka till mamma redan nu, men måste ju ta en tablett innan så.

Varför jag ska till mamma idag är för att göra en massssaa mat! Hon fyller 40 år på söndag och ska ha en liten fest imorgon. Så då har jag lovat henne att göra maten, så ska förbereda allt som går idag. Som tur är går det mesta att förbereda, så det blir inte så mycket att göra imorgon. :)

Nu ska jag göra mig lite havregrynsgröt, ta fram lite crisp och värma på te. Skulle helst velat ligga hela dagen och titta på en massa filmer. Känner för actionfilmer, haha? Brukar inte titta på action, men nu idag när jag känner för det, kan jag inte. Ska jobba 17 i eftermiddag också, ÄNTLIGEN!! Är så himla less på att inte få jobba.. Hoppas det blir mer, väääldigt snart..

Såhär set för övrigt min telefon ut när mottagningen lägger av, helt utan anledning.

Nytt hem!

Hihhihi, var nu på förmiddagen och skrev kontrakt på lägenheten vi tittade på igår! Inflyttningen är om två veckor :) Innan det ska vi fixa lite tapeter till köket, då det ser förjävligt ut, haha. Det är gula tapeter där, men resten av lägenheten var fräsch! :)

Så skönt att det äntligen är fixat, så nu är det bara att börja packa så smått allting!

Feed the dada

Har precis ätit en sallad. Det fungerar bra med GI fortfarande, efter en dag bara, haha. Känner mig redan lättare på något vis och inte alls lika upplåst, efter EN dag redan! :)

Var på förmiddagen och hämtade en lägenhetsnyckel. Tog med mig mamma och kikade på den, så nu lääängtar jag och väntar på att han som jag delar mitt liv med ska komma hem från jobbet. Vill åka och titta igen nuuu med honom :)

Nu ska jag fördriva tiden i sängen. Jag ska sätta MacBooken på laddning och titta på Jonas Gardells serie, "torka aldrig tårar utan handskar". Såg första avsnittet för en vecka sen och tänkte då nu se andra delen. För er som inte sett den, se den! Verkligen riktigt bra!

Big sizzzee

!!!!!!!!!! LÄGENHETEN ÄR SÅLD!!! Äntligen! Som jag har tjatat på min älskling att vi ska flytta. Så vi tog kort och la ut den på blocket för 4 dagar sen, och igår blev sen såååållldddd :) Nu ska vi ä.n.t.l.i.g.e.n flytta till en tvåa, med en frys, 4 spisplattor, ugn och vardagsrum! Haha guuuu så underbart

She was caught in a mudslide

.. Eaten by a lion

Appplllleee

Det här är så typiskt iPhone 5 "the new iPhone". Mottagningen eller vad det är försvinner helt utan anledning i ca 10 sek. Sen batteriet. Titta hur mycket batteri det finns kvar? Dagen har inte ens börjat?..

Men jag älskar den ändå ;) Apple FTW!!

LCHFMGÄO, haha

Ligger i sängen, tittar på nyhetsmorgon, tittar facebook, tittar ut genom fönstret, skitväder som vanligt. Om en halvtimme är tvätten klar.. Fick för övrigt tvätta i FYRA maskiner idag, haha.. En med all "vanlig" tvätt, den andra med vittvätt, den tredje med handdukar och den fjärde med en kofta.. Haha, den skulle tvättas i 30 grader.

Idag börjar dagen med GI :) Både jag och hjärtat mitt ska sätta igång med det dag. Det är skönt att man inte är ensam om det, då kan man få pepp av någon annan än sig själv bara, och det hjälper bra! :). Jag har ju ätit GI förut och vet att det fungerar. Man mår myycket bättre och får mer ork, man blir aldrig lika trött efter en måltid. Sen självklart går man ju ner i vikt i samband med träning! :)

Jag vet också att det är ett helvete att börja med det, iallafall för mig. Den första veckan är jobbig, andra veckan ett rent helvete och sen går det jättebra. Det är enbart för att jag ÄLSKAR potatis och har ett sånt enormt sug efter smörgåsar och choklad.. Men det ska nog gå bra!

Måste bara berätta för dom som inte sett icareklamen. LCHFMGÄO, low carb high fat men godis är okej dieten. Såå roligt, hihi

Less

Haha jag kommer blir spelberoende, inte bra.. Sånt skitväder ute ju. Flytta vill jag göra också, NU! Det sjuka är att jag kommer uppskatta en soffa och en frys något gryyymttt.

Snart kommer mamma och pappa på besök. Pappa ska fixa lite el i "köket", eller "rummet med dom två spisplattorna"..

FREDAG

Är hos Emmelieeoeieiie, skriver mer sen :)

Playtime

Såhär ser man ut när man ska spela ps3 och äta lite vit choklad. HE-HE

,_,

Haha alltsåååååå, varför ska dom alltid ljuga:(

My ass

Hallå :) Idag har jag inget jobb, precis lika tråkigt som vanligt. Men det är så det är. Har duschat och ätit frukost iallafall :) Hade stora planer på hur jag skulle lägga upp min dag, men det slutade med att jag nu ligger i sängen med en spelkontroll i handen, haha! Har ju köpt ett ps3 så tänkte börja köra igång med gran turismo 5! Måste ju visa mig bättre än min kärlek som började spela igår, hihi ;)

Har jobbat hela helgen och kom nu precis hem från jobbet :) Börjar igen halv fyra och jobbar till halv tio ikväll. Hade tänkt att gymma, men så blev det ju inte. Får göra det imorgon istället :)

Lördag

Sitter i Valbo och bakisäter. Halv 4 blir det jobb, och jobb hela dagen imöööra :)

Bullfika, hhhehe

Jag har så SJUKT ont! Träningsvärken i mina lår och ljumskar går inte att beskriva.. Det är såå sjukt alltså, jag kan inte gå! Från och med nu ska jag stretcha 1000 timmar efter träningen varje gång..

Tänkte åla mig hem till mamma idag, det är ju kanelbullens dag idag! :) Då tänkte jag baka en massa bullar när jag ändå är ledig..

At last

Hemmmaaaaaa. Väntar på att min stora kärlek ska komma hem så vi kan släpa oss till gymmet :) Han borde komma vilken sekund som helst!

Ikväll är det GREY'S ANATOMY!!!!!!!!!!!!!!! HERRRREEEGUUUUUUUD kan knappt tro det själv!! Jösses vad jag har längtat efter det! ÄNTLIGEN! Eftersom vi inte har femman här hemma så får jag åka hem till mamma och pappa och titta! Är som en liten tradition jag och mamma har, att titta på Greys tillsammans, haha.. Så ska jag slinga håret på henne också, så åker dit lite innnnaaaannnnnn och hoppas på att tanten som snart fyller 40 år har något kaffe att bju på! ;)

Oct. 03, 2012

Gymmade två gånger igår, hihi! Har inte rest mig än, så får väl se hur träningsvärken beter sig idag. Ska till gymmet efter jobbet idag också :) Fick ett kortpass idag 12-15.. Är trött på att vara hemma, JAG VILL JOBBAAAAAAAAAAAAAA. :( Jag vill jobba dygnet runt nu känner jag!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka och köpa kvarg tänkte jag :)

Cosy

Haha oj. Blev inte alls som jag hade tänkt mig idag. Åkte in på en shoppingrunda i Falun med mami istället, hihi mysigtmysigt :) Hittade lite grejer så kanske kan slänga in lite bilder på det sen :)

Höstskit..

Fyyyfaaaasen vilket skitväder det är idag, igen. Man blir så deppig och trött.. Men det är bra att försöka tänka på positiva saker sånna här dagar! Inget jobb har jag heller på en hel vecka.. Hoppas för gud att det plingar till i telefonen om jobb snart.

Frågan är vad jag ska göra idag. Jag tror nog jag ska dra till gymmet nu på förmiddagen och vill Simon gymma senare när han slutat också, följer jag med igen :) Måste iallafall fixa en tvättid idag, det är viktigast! Nu ska jag äta fruukooost. Blir en stor kopp te med tanke på hur kallt det är ute, höresss :)

RSS 2.0