..

Arlaaandaaa

Sitter vid landningsbanan nu och chillar sönder! Det här är det bästa som finns. Här skulle jag kunna sitta för evigt, peace!
 
 
 
 

Spring

Om det finns någon där ute på blogg.se som tycker om att fixa i ordning saker kan man ju kanske se till att APPEN FUNGERAR! Herregud, blir så irriterad.. Är inne på Safari nu igen så blir ingen bild. TYVÄRR

Hade inget viktigt att skriva om men tänkte bara berätta att jag sitter och tittar på reprisen av Allsång på Skansen på svt play. Det är verkligen det bästa programmet på hela sommaren, och jag blev så glad när Agnes började sjunga hennes nya låt! Kom på idag att den låten är riktigt bra, så det var kul. Hörs sennnnnnn

Fredagsmys!

Chacha bloggennnnnn, slutade för snart två timmar sen :) Nu är min andra introdag avklarad och gör min sista på måndag! Nu har jag tänkt att städa lägenheten och fixa mat. Blir inget gym för mig idag, är så himla trött. Sover sinnes dåligt på nätterna, hoppas det blir bättre snart! Orkar ju knappt hålla ögonen öppna.
 
Saknar min bästis redan också :( Hon drog ju till Grekland imorse!! Stackarn är ju flygrädd, så såg jag att planet hade blivit nästan en timme försenat också. Vet själv hur rädd jag jag blir om jag ser att det är försenat! Brukar ju oftast vara av "tekniska problem", jag menar HALLÅ, TEKNISKA problem! Känns ju inte så tryggt kanske, men hoppas hon inte funderade på det! Du får ha en toppenbra vecka gumman! ♥
 
Kikade igenom bilderna från Stockholm i vintras och jag vill åka tid NU!! Älskarrrr
 
 

Turn me on

Är hemma efter första dagen på jobbet! Har två introdagar kvar och hoppas på att jag lär mig fort! Så himla mycket att ta in, så är nervös som satan, men det ska nog gå bra hoppas jag!
 
Ändrade om designen på bloggen igår! Mycket bättre än förut i alla fall :) Nu tänkte jag byta om till det mer lättklädda och dra mig ut på en långpromenad med Sixtenpojken!
 
 

Bästa

 
 
Mitt första bloggande på en dator på 60 år! Gud så skönt. Ska försöka blogga på duktigt på datorn nu med riktiga bilder! Tycker själv att det är rätt irriterande med ruttna iphonebilder. Så mycket bättre med systemkameran! :)
 
Hade ett missat samtal för en timme sen så jag ringde upp, och fick då reda på att jag har JOBB PÅ G!!! Hihihihhiihihi jag är ööööverlycklig! Ska på introduktion imorgon redan, på fredag tror jag det var och på måndag. Lycklig tjejjj!
 
Ursäkta den svettiga och osminkade kvinnan på bilden. Hon ska duscha
 

Yesss

Det här kommer bli ett av dom få sista inläggen jag gör från telefonennn. FÖR NU HAR VI ÄNTLIGEN INTERNET I LÄGENHETEN!!!!! Är på gymmet nu och köttar sönder helt, men när jag är hemma igen ska jag dra igång datorn på EN gång! :)
 

Helvete!

Nej men jag får be om ursäkt för att jag inte bloggat idag och igår. Blogg.se har ju visst gjort "världens uppdatering" och glömt bort att dom har en iphoneapp som också vill fungera? Så förbannat irriterad är jag! Så här sitter jag nu på safari och bloggar istället, skitgrejer. Hoppas att dom fär igång appen snart så jag kan börja blogga som vanligt.

För övrigt så är det nu beställt internet till lägenheten!! Så snart kommer jag inte behöva dra inlägg via telefonen hela tiden, utan kan bjuda på lite bättre bilder via datorn också! Suuuuperrrrr

Habibi

Nu ska jag hoppa in i duschen efter ett grymt gympass! När jag har torkat mig ska jag åka hem till mamma, hade tänkt att sätta mig vid hennes dator och börja knapra på en liten ny bloggdesign;)

MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG VILL ÅKA UTOMLANDS MED MIN BÄSTA VÄN. Dock så måste jag hitta ett jobb först.. Haha!

Haha hittade en sån sjuk bild i kameraalbumet. Vad har jag gjort? Vad skulle jag ta kort på? Dags att börja rensa lite igen. Har exakt 1265 bilder på telefonen, nästan allt ska bort, inklusive den här bilden!

I've had enough of danger
And people on the streets
I'm looking out for angels
Just trying to find some peace
Now I think it's time
That you let me know
So if you love me
Say you love me
But if you don't just let me go

'Cause teacher
There are things that I don't want to learn
And the last one I had
Made me cry
So I don't want to learn to
Hold you, touch you
Think that you're mine
Because it ain't no joy
For an uptown boy
Whose teacher has told him goodbye, goodbye, goodbye

When you were just a stranger
And I was at your feet
I didn't feel the danger
Now I feel the heat
That look in your eyes
Telling me no
So you think that you love me
Know that you need me
I wrote the song, I know it's wrong
Just let me go

And teacher
There are things
That I don't want to learn
Oh the last one I had
Made me cry
So I don't want to learn to
Hold you, touch you
Think that you're mine
Because it ain't no joy
For an uptown boy
Whose teacher has told him goodbye, goodbye, goodbye

So when you say that you need me
That you'll never leave me
I know you're wrong, you're not that strong
Let me go

And teacher
There are things
That I still have to learn
But the one thing I have is my pride
Oh so I don't want to
Hold you, touch you
Think that you're mine
Because there ain't no joy
For an uptown boy
Who just isn't willing to try

I'm so cold
Inside
Maybe just one more try

Stuck in her daydream

Vet inte vad jag ska skriva. Är en del less.

Jag har i alla fall städat hela lägenheten och just tvättat, livet leker. Eller?

Nu är det te som står på schemat och mys under filt. Sen blir det film eller nåt. Kände precis att det här var det mest meningslösa inlägget jag gjort på tre år men. Ville ju så gärna publicera bilden på handdukarna jag nyss vek, och kan ju inte bara lägga ut en bild? Eller det kanske jag visst kan? Whatever, nu får allt skit stå.

Komsi

Kom hem för en timme sen ca. Kan vara kul att veta? Haha..

En sak som gör mig så irriterad är att Apple aldrig släpper iphone 555555. Jag blir gALeN! Min låsknapp fungerar inte, hemknappen fungerar knappt längre och batteritiden har blivit förjävlig. Måste ladda den mitt på dagen för att det ska räcka till. Pallar inte med skiten längre. Jag vill ha femman, NU PÅ EN GÅNG inte sen.

- kg

Jag har funderat en del, och jag tror faktiskt att jag ska ta tag i träningen på riktigt allvar nu. Köra på med bra mat helt. Att utgå från GI funkar ganska bra för mig, jag ska inte följa det helt men det mesta inom GI är faktiskt bra! Jag äter ju inget godis längre heller och det är skönt att jag har kunnat sluta med det, men chips är jag jäkligt svag för så det ska jag försöka sluta med också. Det jobbigaste kommer bli alkoholeeen.. Men det är ju det värsta man kan dra i sig om jag nu ska köra fullt ut med träningen. Det är ju SOMMAR! Och sommar innebär soliga kvällar och vin..

Hur som helst, jag vill köra på det här så vi får se hur det blir. Var så in i helvete skönt att träna idag, underbart!

And I was at your feet

Tvingar i mig svart kaffe nu innan jag drar till gymmet.

Fiiiiiireeeeewoooorkkk

Ehehehhehehhehehe ursäkta i brist på annat. Kom på att jag måste ha en ny mascara, så får fixa det imorgon när alla andra ligger hemma och spyr, HEHEHE ;)

Jag måste bara få skriva igen hur sjukt taggad jag är på gym imorgon! KÖTT!!

Hijijijijijijihihihihihi

They don't care about us

Jag är så himla trött. Har varit uppe i Martins mormor och morfars stuga hela dagen, som vanligt. Är ju där på midsommardagen varje år. Ananascider, snaps och skumpa gick mig till mötes idag. Och det tackar vi för, tack!

Nu ska jag dra igång spotify så baslådan går igenom betongen, och städa en aning. Hörs

NEJ VÄNTA!! Kom på en sak jag skulle säga nu precis innan jag skulle publicera! IMORGON SKA JAG BÖRJA TRÄNA IGEN! Jag hostar bara lite nu så ingen fara längre! Är så SJUKT taggad! Nu kan vi höras, vi hörs!

Mjao

Chacha bloggennnnnnnn

Har haft en bra midsommar, och imorgon blir det upp tidigt för att fortsätta firandet, ciaaaaaoooo

Mjee

Gla missommar blåmeeesar

Oooaaa

JAAAAAAAAAAAA nu är jag på g! Snart är den helt återställd, äntligen!

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning. Tänkte locka håret? För mycket kanske, får se

C

Vaaaaakeeeeeeen! Fattar inte att jag vaknade av mig själv. Hade ställt klockan på 10 och trodde allvarligt inte att jag skulle orka gå upp då. Men så vaknar man innan, inte illa.

Nu ska jag dra mig upp ur sängen och springa in i duschen. Sen tänkte jag försöka mig på datorn.. Har bara alla utomlandsbilder kvar att ladda över, resten har jag fixat redan.

Glad midsommar och tareeeee lugnt!

Jo men så är det

Jag kommer helt ärligt inte kunna somna inatt känner jag..

Tur jag har en bästa vän som skriver med mig! ❤ Har tröstat henne igenom en film, hihi sötis. Tänk att du alltid hittar sånna bra filmer hela tiden. Själv köttar jag sönder jackassfilmerna.. typ

Jaja god natt eller god morgon. Whatever

Catch it

Här sitter jag och myser. Min favoritpyjamaströja är på, favoritfilten är över och mitt favorit te ligger i min bästa tekopp. Älskar livet, behövs inget mer än det här, carpe diem.

Hostarrrrr

Har precis kommit hem från en låång prommis! Igår tog det oss 1 timme och 40 min, vilket jag tyckte var lång tid eftersom det nästan alltid brukar ta prick en och en halv. Men idag tog det oss bara 1 timme och 20 min! Jäklar vad vi powerwalkade på! Plus att gosis fick bada också.

 

 

One more try

Imorgon är det midsommar. Vaknade imorse och trodde det var onsdag? Jobbigt att vara arbetslös alltså.

Hela min kväll/natt igår gick åt att smörja in hela min övre kropp med aloe vera. Så med den erfarenheten har jag idag solat med solskyddsfaktor. Hittade inte på den igår, men den stod visst i badrumsskåpet.

Om någon timme tänkte jag bege mig runt hammardammen med vovvispojken. Själv idag igen. Tur man har en trogen vän till vovve, hihi❤ Men nu ska jag fortsätta må dåligt över min växande kropp, och med det, hoppas på att bli frisk så jag kan börja gymma. Ciao


TunA

Nu är det äntligen middag! Blev så jäkla sugen på sallad idag och det ska bli så jävla gott! Måste även erkänna att det ser hundra gånger godare ut när man lägger upp det direkt på tallriken istället för att gräva ur en skål. Skål!


 

 

Gosigos

Krigade på studenten, men såg nu att det nästan har läkt! Thank gaaaaad

Summer paradise

Äntligen är solen här! Varje gång det är soliga dagar tänker jag på Grekland, jag villllllll åååkaaaa nuuuuuuuuuu!

Jag har grillat mig själv nu sedan klockan 11! Det finns ingenting som slår det här. Drömma sig bort i solen med bra musik, uuuunderbart.

Om en stund, när jag är klar här på gräsmattan, ska jag gå på en långprommis med Sixten! :) Dock själv..

Token

Sitter inträngd i ett hörn i soffan med en filt över mig och tycker synd om mig själv:( Vill inget mer än att bli frisk nu så jag kan dra till gymmet och kötta sönder..

Har dragit i mig ett halvt paket av min laktosfria mjölk i hopp om att känna någon smak, men det gjorde jag ju inte.

Åååå en timme kvar till Martin slutar också, med det så är det en timme innan mat:( Är hungrig.

Ursäkta

Jag kokar. Tänkte städa, med musik såklart. Men datorhelvetesskiten fungerar inte! :) Den har blivit sämre och sämre dom senaste månaderna och nu kraschar den HELA tiden.. Allt skulle lösa sig om jag skulle fabriksåterställa den. Men det kan jag ju inte göra eftersom jag måste få över ALLA MILJONER bilder till något annat. Har för mig att det var nästan 80GB bilder, så det ska bli jätteroligt! Skivor? Usb? Minneskort?

Kommer slå sönder något snart. Antagligen den där skitdammsugaren som inte går att dammsuga med, som resulterade i att jag fick åka hem till mamma och hämta en där, FÖR att kunna hålla det rent här hemma. Eftersom att jag inte bor så långt från vägen tror jag nog att jag borde kunna kasta dammsugaren ända dit? Kör ju mycket lastbilar förbi? Det ska jag nog prova, ska bli kul.



Father figure

Under hela studentveckan har jag bara ätit skit, druckit som en idiot, inte motionerat och inte gymmat. Rätt så ganska dåligt samvete över det med tanke på att allt gick så bra på tränings- och äta rätt fronten.

Så tänkte jag att jag äntligen skulle ta tag i det nu igen, med början igår. MEN så blev jag sjuk i söndags så det är jättekul. Jag har inte varit sjuk på över ett år, nästan två tror jag till och med. Så irriterande..

Så jag kan inte dra till gymmet idag som jag ville, men jag ska ut och gå, HELA DAGEN. För det blir man inte sjukare av.

Punkt

Vi hade visst 5 årsdag idag jag och Martin. Men det kan dra åt helvete. Åt helvete med allt.

Carpe diem, fånga dagen. Jag ska leva för dagen och ta allt som det kommer. Tack.

Wieie

Kom på att jag gick ut min skoltid med ganska bra betyg! :)

2012

Hela den här veckan har varit så jäkla bra. Kommer sakna min klass nåt så in i helvete. Vi har ändå gått tre hela år tillsammans.. Studenten ägde sönder. Synd att det bara händer en gång! Men nu är det gjort och nu börjar livet!



Jalla!

HALLÅÅÅÅÅÅ!!!! IMORGON TAR JAG STUDENNNNTEEEEEEEENNNNNN!!!!!!!!!!!:D

81 dagar

Ja så många dagar är det till det bär av till Greeeeeeeeeeeeklaaaaaaand! Längtar så jäkla mycket.

Bild från Spanien i våras

Oooohaaa

Vaknade för en timme sen, och IDAG!, är det en uppvilardag som kommer att bestå av teve, motion och gym!

He

Fortsätter studentfirandet och firandet av min bästa vän som FYLLER 20 IDAAAAAAAG!!!!! ❤❤❤❤

Hihihihihihhihihi

Måndag

Taggad tjej på att åka till skolan idag. Har precis satt mig på bussen och mitt mål är att ta mig in oberörd.

Mina vänner idag:

Krillllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Klockan är 03.00 och är hemma från klassssssfeeeeeeeeeeeest, go natt!!!!! Ska upp snart, inte helt ok

Now you're just

Hur gott? Ska nu dricka te och äta digestivekex med philadelphia. Hade även gräslök hemma så hoppas det blir bra tiLL. Filmen väntar, hörs.

Ease

Studentklänning FIXAD! I sista sekund känns det som. Ett stort tack till nelly.com som såg till att min klänning blev försenad i tre veckor och som tillslut aldrig kom för att den var slut i lager! Ni kan dra någonstans! Tacka vet jag hm❤

Vilken känsla

Jag ska berätta något underbart! För några månader sen, nästan precis 3 månader sen, vägde jag, ja jag tänker inte säga det men då vägde jag så mycket som jag aldrig någonsin gjort förut. Och då hade jag ändå varit på gymmet sen i oktober. Men så kom jag på hur jag skulle göra och började jag ta allt på allvar, och kan nu med glädje säga att jag har gått ner 8 kg!! Är rätt så stolt över mig själv faktiskt må jag säga! Ha en toppen dag alla!



För vi har tagit stu... Nej det var ju en vecka kvar.

Vaken! Och äntligen inatt har jag sovit mer en 6 timmar, jag har sovit 9 timmar! Så för en gång skull känner jag mig utvilad.

Tänker inte titta till facebook på hela dagen känner jag. Så frustrerande att alla tar studenten idag, när vi får vänta en hel vecka till.. MEN nu har jag också bara festen kvar!!! Fick reda på igår att jag har mvg rakt igenom alla köksämnen + projektarbete och apu. Fick även reda på att jag är en av dom bästa eleverna mentorn min har haft på 14 år! HELT OK ÄNDÅ;)

Nej nu ska jag ta och pallra mig upp på min lediga dag. Ska förbi affären och fixa hårfärg till mami och sedan åka dit och äta idag! :)

Ha en toppenbra dag och att alla som har sin lyckliga studentdag idag super sig jääävligt hårt! Hööööörs sen!






Jobbigt

Haha herregud, kom på att jag måste ändra om hela min bloggs utseeeeeende. Ser ju lite halvkonstigt ut om jag får säga det själv.. Men det blir så när jag bara bloggar från telefonen, man ser ju aldrig hur det egentligen ser ut.

Nu tänkte jag lägga mig och försöka sova, om det går. God natt!



L'Aurora

Ikväll är det GREY'SSSSSSSSSSSSSS!!!!!!! Eftersom vi inte har fått hit programkortet än till teven så får jag åka till mammis och titta! Säsongsavslutning ikväll också, skit.. Får man vänta en hel livstid på nästa säsong igen..

Har tryckt in en lasagne i ugnen nu, som vanligt håller jag på att dö av hunger. Kommer inte hinna till gymmet idag heller, klockan är ju redan kvart i 6..

Heaven's gate

Måste bara berätta hur less jag är på att vi ska skriva en hel jävla bok om en sekt, för att bara uppnå godkänt!

Tack.

Sveriges daG

Hade gjort vad som helst för en chai latte nu. Måste köpa fler sånna kapslar så man kan njuta lite på morgonen känner jag. Men jag måste dra mig upp ur sängen trots att jag får nöja mig med te, och idag har jag en riiiiktig pluggdag framför mig, som även kommer att bli min sista! Älskar att jag alltid, då menar jag verkligen alltid, sparar ALLT till dagen innan prov och inlämning. Tummen upp för det och tummen upp för nationaldagen idag! Eller nåt..

SLÅ DET OM NI KAN

Efter mina tre år på restaurangskolan fick jag ikväll bekräftelse på att vad jag än gör så blir det super och att jag är bäst. Jag är underbar helt enkelt, precis som min mat.

Köttet

Herregud, jag är så trött och hungrig. Jag har bara ätit lite hårda mackor idag.. När jag kommer hem ska jag göra mat PÅ EN gång. Håller på att hungra ihjäl.

Inte blir det bättre av att jag har 40 min kvar på äckelcrossäckeltrainern heller.

MEN när jag kommer hem sen kan jag berätta en bra sak! Haha jag är så stolt.

Jo men visst

Dagarna går så in i helvete fort när man är ledig! Var till mamma i morse och drog iväg lite skit, sen åkte jag hem, dunkade lite musica. Direkt efter det gick jag runt hammardammen med Simon, och ja, nu sitter jag här och klockan är kvart i 6. Ska plocka upp Sara nu så åker vi upp och kikar på balen! För nu är det våran tur att stå och titta på alla nervösa stackare ;)

Underbara bilder jag bjuder på alltså

Or is it

Chachabloggish

Vaken och dötrött. En och en halv vecka kvar till studentennnn!!!

DjureT

Har äntligen lagt mig. Har precis som igår hållit igång hela dagen med flyttning. Men snart är det klart, tack och lov. Är jäkligt slut i kroppen.

Imorgon är jag leeeedig och det ska bli så skönt! Tänkte ta mig en redig promenad runt hammardammen med Sixtenpojken, och gymma :)

Intressant bild. Hade inget annat roligt på foto, så jag drog upp kameran helt enkelt.


Jovisst

Så nu tänkte jag skriva "live".

Har precis ätit premiärmiddagen i lägenheten. Jag älskar tacos. Det är det absolut bästa vet! Skulle helt ärligt kunna äta det varje dag, så det fick bli dagens mål. Har inte ens hunnit berätta att jag har flyttat till Martins lägenhet, hoppas det blir bra.

Har inte suttit still på nästan tre dygn. ...Jo det har jag men det känns inte så. Det såg ut som ett rent h.e.l.v.e.t.e här för ett dygn sen, men nu har jag till och med kunnat moppa golven! Det tar sig.

Imorgon tänkte jag hämta mina kläder och ta upp hit. + Att jag måste gymma imorgon! Har inte gjort på länge:( Har ju inte haft tid. Men tror inte jag gått upp något i alla fall, känns inte så! Måste åka till Maria imorgon och väga mig, hihi :)

HEHEHEHHEHEHEH

HAHHA har inte uppdaterat på ett tag! Märkte det nu. Hade ett gammalt inlägg som jag glömt att publicera, IGEN! Så här kommer det. Det är från i torsdags;)

På väg hem nu efter en heldag i huvudstaden! Är dock så övertrött nu så vet inte vad jag ska ta mig till, haha!

Imorgon är det sista dagen i köket. Sista dagen någonsin! Har spenderat mina tre senaste år där, och snart är det slut.

Måste även publicera denna bild från igår, haha! Vi hade ju avslutningsmiddag igår och tvåorna gjorde mat åt oss och serverade. Haha lite kul att man skulle ha "well done" och får den här!! Men det gick bra endå, som tur var;)

RSS 2.0