Sämsta någonsin

När jag satt på bussen in till Sandviken imorse slog jag på Aftonbladet-appen, som vanligt. För er som också alltid håller er uppdaterad på Aftonbladets internet sida borde, precis som jag, veta att dom har "dagens frågor". Jag brukar alltid svara på i stortsett alla frågor varenda dag. Man väljer liksom ett alternativ av dom som anges. Det brukar alltid vara seriösa frågor, alltså saker som händer i vardagen m.m. Men som sagt, idag när jag satt på bussen och tittade igenom Aftonbladet fick jag syn på den här frågan: (Observera att det i stort sett alltid är seriösa frågor med seriösa svar) - Kungaparet nobbades på krogen och fick äta på pizzerian. Vilken pizza tror du att dom åt? Vesuvio, Capricciosa, Kebabpizza, Quattro Stagioni, Hawaii, Annan sort. Haha alltså vafan, man hade kanske förväntat sig en fråga om vilken orsak man själv trodde att det var som gjorde att dom inte kom in på krogen eller något dylikt. Haha jag är så jävla dålig. Jag har lagt mig i sängen för natten och tar upp iPhonen i ren panik bara för att skriva det mest ointressanta blogginlägget i världshistorien. Hahaha hejdå..

Love at first sight

På gång!

Jag har ju glömt att berätta vad jag fick när jag fyllde år! :) Jag fick en locktång och pengar av mamma och pappa, pengar av farmor och pengar av farfar, presentkort på kiwans på 300kr av Martins mamma och ett till på 300kr på kiwans av Martins pappa, 300kr i presentkort på gina tricot av Martins mormor och morfar, ett jättefint linne av Sara och en klocka av Martin, samt blommor!










Förresten så var jag på halkkörning i Söderhamn idag! Det gick superbra så nu är det avklarat också och imorgon har jag lilla uppkörningen. Hoppas att det inte går åt helvete. För er som inte vet vad lilla uppkörningen är så är det ett "fejkprov" i stort sett. Jag tror att man kör i princip som man kommer att göra på den riktiga uppkörningen, fast nu så skriver dom upp dom felen jag gör och sen har jag en sista repitionslektion och får chans att fixa till det. Det är i alla fall så jag har uppfattat det :)



MIN FÖDELSEDAG!!

Hej ni alla glada laxar där ute i regnvädret. IDAG FYLLER JAG 18!!! :D

 

 

 

Among the fields of gold

Var in på körlektion imorse och det gick super! Första gången det gick bra känns det som, haha ;s. Förra veckan bokades uppkörningen och teoriprovet också. Haha jag tänker inte berätta när det är. Det jag kan säga är att det är i september :) Ska käka om en stund sen bär det av in till Sandviken igen, sista teorilektionen idag! Så skönt! Det känns som att man är en bit påväg nu i allafall. På måndag, om en vecka, är det riskutbildning 2 som gäller, halkbanan! Det få vi ju se hur det går...

Zoegas är hos Martin idag så han slipper jag gå ut med nu, hihi. Hur som helst så funderar jag fortfarande på att byta blogg, men jag har fortfarande inte hittat något som lockar. Jag blir tokig, det känns som om det bara är blogg.se som har en "normal" sida. Det finns inget värre än sidor som det bara är en massa skit på och som inte är strukturerade för fem öre. Men jag får väl fortsätta leta. Något måste det ju finnas därute i träsket!

Nu funderar jag på vad jag ska göra. Jag tror nog jag ska trippa ner och ta mig något att tugga på, är vrålhungrig!

Min älsklings bebis♥

Ursäktar mig.. igen

Nu har det gått för långt. Jag vågar inte ens titta på läsarstatistiken och se hur många som inte kikar in på min blogg numera. Jag vet att jag har varit skitdålig på att blogga i sommar men jag sitter inte vid datorn! Nu är det första gången jag sätter mig vid datorn på hur länge som helst. När jag skulle trycka upp Mozilla Firefox gick det inte eftersom vi har bytt internetgrejen där nere och var var tvungen att skriva in ett nytt lösen som jag inte hade gjort, för att jag inte har suttit vid datorn någonting. Anledningen till att jag gick upp till mitt rum och tröck igång datorn var enbart för att jag skulle skriva det här blogginlägget. Och nu sitter jag här, mitt i sommaren, när det är stekhett ute, och skriver mitt blogginlägg.

Jag har själv 3 bloggar som jag läser konstant varje dag via min iPhone. Det är Micahs, Kissies och Fokis. Och jag blir så himla irriterad när jag går in på någon av deras bloggar och inser att dom inte har uppdaterat. Då ska jag även påpeka att jag kollar deras bloggar ca 3 gånger om dagen, var! Och då tänker jag tillbaka på mig själv, hur många gånger har jag uppdaterat min blogg den här sommaren? Ja i stort sett ingenting.

Jag funderar därför på att byta sida. Att inte blogga för blogg.se längre. Jag älskar den här sidan men den enda anledningen till att jag vill byta är att det inte går att blogga via iPhonen. Självklart går det men det går inte att lägga in bilder. Eftersom jag nästan aldrig sitter vid datorn numera tack vare min telefon, så behöver jag kunna blogga via den. Annars blir det såhär,- inga blogginlägg.

Vi får se hur jag gör. Det enda jag vill är att kunna hålla er som läser uppdaterade hela tiden, och det enda sättet att göra det är via min iPhone, med bilder! :)

För att rycka upp stämningen a little bit, så passar jag på att lägga in några enkla bilder från semestern nere på västkusten när jag endå sitter här!






















RSS 2.0