Dags att börja använda mer kanske?

Jag har hur många örhängen som helst som saknar partner! Dom änkorna åker nu i soporna.
Men här har jag nästan alla mina örhängen som är fullständiga. Ett par är inte med på bilden då dom måste limmas, haha. Thailändsk kvalité ♥

Flytt, but not yet!

Japp vi ska flytta. Inte från Hofors dock. Vi ska flytta ifrån vårat hus!

Jag har bott i det här huset sedan jag var 5 år. Alltså enda sedan vi flyttade upp hit till Hofors. När vi bodde nere i Lidköping flyttade vi runt mellan olika lägenheter men det är ju inget som jag kommer ihåg. Så det här blir min första "riktiga" flytt. Jag vill bo kvar här i Silverdalen. Jag älskar vårat hus. Men det ska vi inte. Efter vi har renoverat klart allt tar vi hit en mäklare och huset kommer bli till salu. Sen vet vi ju inte hur länge det tar innan någon vill köpa huset. Om/när det kommer hända så kommer vi att flytta till en lägenhet. 4 pers, 2 hundar och 2 katter. Ja det får man ju se hur det går, haha. Jag vill flytta men endå inte. Jag har bott här i hela mitt liv i princip. Det kommer bli tungt att lämna allt. Jobbigt.. Jaja, det är ju inte ens säkert att någon vill ha huset och dessutom så kommer det dröja ett bra tag :)

Jag har en bra sak att berätta! Idag blev min toa klar :D Det blev suuperfint, fattas dock bara en lampa! Nu har jag ju allt mitt smink och allt annat skrot inne på mitt rum, så jag tänkte att jag skulle flytta över allting nu!


 


All den här skiten är alltså inne på mitt rum nu, fettt irriterande. Men nu ska det bort, in på toan! Finally.. Dessutom ska den fula äckliga byrån, eller vad det är, kastas! Hur skönt?!

Nej det är inte städat och skulle aldrig städa iordning för att någon tönt tycker att det är stökigt! Enough said!

The edge of glory

Idag var en sån där dag när jag var så jävla otaggad på skolan så jag var så häär nära på att skita i att åka dit. Men det gjorde jag inte. Jag och Sara cyklade upp till bussen och åkte till skolan. Så duktiga så!

När jag kom hem satt jag direkt igång med målningen i vardagsrummet. Det var den tredje strykningen med vitt, så nu är det nog enough. Imorgon har jag muntligt nationellt prov i svenska också. Jag borde väl träna på det, eller i alla fall läsa igenom det. Men inte ens det orkar jag. Jag orkar ingenting. Allt går så segt innan sommarlovet. Det känns som det har varit ca 2 veckor kvar nu i en månad.

Imorgon tänkte jag att jag ska berätta the big secret som jag sa att jag skulle avslöja. Nej det inget som är skitstort, men för mig är det nytt, och lite småjobbigt kommer det nog att bli. Just hang in there folk's, berättar imorgon. :)


Dags att färga utväxt kanske? Mjee en vecka till pengar!

Oh Lord

Klockan är inte ens halv ett och jag kom hem för ca 45 minuter sen. Älskar skolan just nu alltså! Vi hade prov om allt vi har lärt oss under våra två år och det gick väl ganska bra. Jag skrev på dom flesta frågorna :) Nu efter att ha tryckt i mig en pizzabit ska jag sätta igång att måla listerna i vardagsrummet. Jag ska också måla dörren och elementet. Sen när mamma kommer hem ska väggarna grundas och sen målas! Jag har muntliga nationella i svenska på onsdag så jag måste väl läsa på det också, men det får bli imorgon :)

Natti!

Målningen gick super idag! Imorgon ska jag måla på bron en sista gång innan det är helt klart. Jag är jättenöjd! Det tar verkligen emot att måla och måla när det känns som om ingenting händer, men när det väl är klart så är det värt allt slit, helt klart! Nu har jag lagt mig för natten och jag ska sova så länge imorgon så det är dags att lägga mig igen när jag vaknar! Det känns som det var 100år sedan jag fick sova ut ordentligt. Det har varit tungt att ta sig upp till skolan nu den senaste tiden. Det är bara ett par veckor kvar nu innan man kan andas ut. Sommarlovet är välkommen!

A king with no crown!

JAAA NU ÄR DET HEELG! Veckorna går så jäkla snabbt nu innan sommarlovet. Nu på morgonen hade vi prov i spårkhistoria på svenskan. Ska jag vara ärlig så har jag bara pluggat nu på morgonen när jag kom till skolan. Innan det så har jag bara läst igenom och inte orkat tänka. Jag skrev på alla frågorna även om jag bara gissade på några, och det är tack vare att jag var med på genomgången igår som Mats hade för dom som har varit i Finland. Då satt jag och lyssnade väldigt noga och antecknade mer, hihi :) Så det var bra att jag gjorde det! Nu är skiten gjord och i helgen ska jag plugga till det stora köksprovet som vi ska ha på måndag. Det är ett prov på allt vi har gjort i tvåan! Det innefattar både storkök, kallkök, varmkök och servering! Ja så vi får ju se hur det går.

 

Jag måste bara få ur mig en grej. På morgonen när jag har gjort mig iordning går jag alltid ner och tittar på the voice på 5:an. Nu imorse när jag stod och gjorde frukost i köket så hörde jag teven från vardagsrummet. Jag var på bra humör samtidigt som dom börjar spela en låt. Det tar ett tag innan jag börjar fatta vilken låt det är och när jag väl hör det så är hela min morgon förstörd. Då är det Eric Amarillo som sitter i studion och bajsar fram sin skitlåt. Det är den sämsta jävla skit som har skrivits. Jag blir så jävla irriterad på folk som tycker att sånt skit är bra. Så ja den låten förstörde min morgon och nu har jag tänkt på skitlåten hela dagen! Nyfiken på vilken låt det är? Det är bajslåten "Om sanningen ska fram". Jag ska spara alla Zoeagas bajspåsar och skicka till alla som lyssnar på den låten. Så är det bara. Lyssnar man på bajs kan man lika gärna äta det.

 

Nu har jag bytt om och ska ge mig ut en sväng med vovvarna. Efter det har jag lovat mamma att damsuga lite, sen ska jag sätta igång med att fortsätta måla bron utanför ytterdörren! Vi började att måla på den igår men det började regna så jag tänkte fortsätta idag :) Jag har somsagt bytt om, men inte till vilken tröja som helst utan till min.. målartröja! ehehe kul nej hejdå

 

Traktordäcket

Så himla skönt att vara ledig idag! Ins har varit här och lagt klart så golvet snart kommer in på min toa. Det blir nog klart innan fredag :) Då ska bara allt nytt sättas in, toa, handfat m.m. Nu ska jag upp och fortsätta måla vitt överallt. :) Måste passa på att säga att jag gör vad som helst för en kebab. Är döende. Tack.

Hejhopp

Den här helgen har jag hjälpt till här hemma att renovera klart hallen. Det är inte klart än men det är på god väg. Vi har lagt panel hela vägen upp för trappen och målat allt vitt. Det blir jättefint. Min toalett blir snart klar den också. Finfint. Det är en sak som ska hända om ett tag, en ganska stor grej. Jag kan inte säga vad det är än men om några veckor ska jag vräka ur mig det. Det kommer bli tungt.. Jag måste bara tillägga att det var sjukt kul att Sverige kom trea i Eurovision igår. Kung! Nu ska jag lägga mig och invänta ännu en skoldag imorgon. Godnatt!

iPhoneblogg

Nu har jag lagt mig i min sjukt sköna säng. Jag tittar på Eurovision och väntar på resultaten som aldrig kommer. Det var kvällsöppet idag och jag var i kallkök, som vanligt. Grymt bra teamwork idag alltså! Jag har varit i skolan från halv 9 imorse eftersom jag gjorde nationellt prov i engelska, 2st, dom sista! Så himla skönt. Vi slutade runt 21.20 så det har varit en sjukt lång dag. Nu ska jag lägga ifrån mig telefonen och fortsätta titta på teven. Eftersom man är ledig imorgon så kan jag sova huur länge som helst imorgon, vilket verkligen behövs efter den här dagen!

FREDAG

Idag skrev jag mitt skriftliga nationella prov i engelska som sagt. Det gick faktiskt bra! Jag är nöjd även fast jag kom på när jag var klar att jag glömt en del saker att ta upp, men som sagt är jag nöjd! Vi hade bara en och en halv timme på oss att skriva så det kändes lite stressigt. Typ sist kvar som vanligt var jag så klart men det skiter man väl i. Jag är så seg på att kunna börja skriva men när jag väl har börjat rullar det bara på.

Jag har precis blivit klar med mitt muntliga nationella prov i svenska. Det gar tagit mig 2 timmar att göra och endå är det bara skit alltihop. Så jäkla svårt..

Igår klockan 3 åkte jag med kärleken min när han köpte en bil! Hihi jättesöt är den. Bilen var nere i Kumla så klockan var halv 12 när vi kom hem igen. Vi ska förresten åka och köpa en liten hundbur till Zoegas när han har slutat. Zogge hårar så jäkligt när han är lös i bilen och det är inte kul när man är allergisk ska jag tala om.

Nu ska jag gå ner och käka någonting eftersom jag inte har tryckt i mig något sen imorse, tjing!



Ett riktigt fynd!

Idag kom jag hem runt klockan 1. Jag satt mig genast vid teven och tittade på Ellens Show. Där var det en kvinna som hade varit sjuk i cancer men blivit frisk som fick vara med i slutet av programmet. Det jag tänker komma till är att hon och hennes man fick en resa till ett helt sjukt ställe. Ett av det finaste resmålet jag sett någonsin, helt sjukt! Dom skulle få resa till Turks & Caicos Islands. Jag har aldrig hört talas om stället förut. Det är en ögrupp som ligger nedanför Bahamas och ovanför Dominikanska republiken. Helt otroligt att sådana här ställen finns!

 



 


 

Kärlek till Turk and Caicos säger jag bara!

Kärlek

Tänkte lägga ut några bilder av dom vi tog när vi var ner till Arlanda och fotade. Vi fick till några riktigt fina foton, men det vi la mest fokus på var filmkameran. Nästan 40 filmer har vi på både starter och landningar! Jag ska ta mig tid någon dag att lägga in dom bästa på youtube och även dela med mig här, men först kommer några bilder!

 

 

 

 

 

ENGELSKA B UPPDATERING

Idag slutade vi klockan 12, men inte jag inte. Jag visste att jag skulle ha muntliga nationella prov i engelska en måndag klockan 2, men jag hade glömt vilken vecka det var. Så sådär strax innan vi skulle sluta så får jag reda på att det var IDAG!

Det var svårt. Jävligt svårt om jag får uttrycka mig så. Det tog 1 timme innan allt var färdigdiskuterat och det slutade med ett VG för min del. Jag hade inte ens förväntat mig att bli godkänd med det blev jag! Jag fick vg+ på båda "uppgifterna" och jag är supernöjd!

Nu väntas skriftligt nationellt prov på fredag klockan 9. Men var det inte något speciellt på fredag? JO jag är ledig alla fredagar. Då kan jag ju samtidigt påpeka att jag också har engelska imorgon klockan 10. Men var det inte något speciellt på tisdag? JO JAG SKA EGENTLIGEN VARA LEDIG!

Jävla engelska..

RSS 2.0