Jehe?

Sitter i en bil på väg till Falun. Jag vet inte varför jag sitter här, varför jag inte stannade hemma men. Jag har varken ork eller pengar att springa runt i affärer. Mamma ska köpa kläder till henne och Rasmus ett par skor. Vad gör jag här? Skulle stannat hemma.

Fint'e

Hallå där. Ligger och funderar på vad jag ska göra idag. Har en timme spikat än så länge, guess whaat? Ja gym så klart. Men innan och efter det har jag ingen som helst aniing. Såg att det var rätt kallt ute. Typ -9 eller något sådant, så någon jätterunda med vovvarna blir det nog kanske inte som jag hade tänkt mig. Eller så får jag ta på mig samekläderna helt enkelt, om jag nu har några sånna.. Haha jag skojar. Nej men nu blev jag ju sugen på att gå på en vääldigt lång promenad igen, hm vi får se.

Annars då, jodå fint det vettö. Ok. Hehehe neee nu ska jag schluuta vettö. Hale gött då vettö så syns vi vettö

Ye

Idag, lördag, ska jag gå ut med hundarna och titta på film. Det är mina förväntningar på dagen, samt mina sysslor. Hare

Här är min utsikt. Underbart med hav, palmer och tropiskt klimat. Nej vänta, det är ju över 1 år kvar..

HHEELG :D

4 anmärkningar och en ombesiktning på 320 spänn firades med ett par nya träningskor och en fika på Wayne's coffee i Falun. Nu är vi på väg hem och försöker att inte gräva ner oss.. Måste fixa tomgången och en ny spindelled bl.a. Jaja, senare ska jag inviga mina efterlängtade nya skor och se hur dom fungerar!

Hehe

Jag blev för övertaggad helt enkelt. Nu har jag joggat 2 gånger till efter min debut, och herrejävlar vad hinnan/muskeln på högra benet värker och dunkar. Smärtan började redan igår men jag var fast besluten att gymma idag. Beslutet från helvetet var vad det blev. Smärtar konstant hur jag än vänder och vrider mitt ben. Lyfter jag det, känns det som ett ånglok korsar det. Tar jag ett steg dör jag. MEN, imorgon får det vara nog. Blev 630kr rikare idag och dom försvinner med ett par nya träningskor som ska inhandlas bums. Sånt är livet när mr. höger ben bestämmer. Jaha, nu går det inte att trycka enter och påbörja ett nytt stycke text? Jävla iPhone.. (börjar nytt stycke) Imorgon är jag ledig! Ska besiktiga bilen i Falun, får se hur det slutar.. Har ju fixat trasig baklykta, spolarvätskan som inte sprutade, tuta osv. Får se hur långt det räcker dock.. Pågrund av brist på en entersymbol byter jag ämne i samma stycke. Jag ska sammanfatta inlägget med några korta meningar. Ledig imorgon till på onsdag, besiktning imorgon och köper ett par nya träningskor bränner mina nuvarande snarast. Spank u.

Jag är bäst!

Å herre gud. Jag är så in i helvete stolt över mig själv! Kom precis hem från gymmet och har presterat så grymt bra. För andra så kanske det här är en piss i havet, men för mig är det en prestation utan dess like. Hör och häpna, jag joggade på bandet i 45 minuter!! Jag brukar alltid gå uppför på nivå 9 i 45 min, men idag tänkte jag prova att jogga. Jag trodde att jag högst skulle klara ca 15 min, men icke! Jag hade klarat att springa en hel timme men jag var tvungen att lägga av. Jag har så dåliga skor, det är ingen sula på dom. Haha när vänstra foten domnat bort, då är det dags att sluta för dagen liksommm ;)

Hej hopp

Har varit ledig idag, men imorgon återgår jag till verkligheten igen. Blev inget gym idag heller :( Har haft sån huvudvärk så jag trodde jag skulle spy, mådde så jäkla illa. Men nu är det över, tacka gud för det. Var länge sen det gjorde så ont.

Jag har inte gjort ett skit idag. Det är väl så det ska vara när man är ledig? Jo jag har bytt sängkläder, haha. Nu ska jag gå ner och duscha och sen värma upp fötterna i mitt fotbad tror jag. Senare är det ju Sveriges mästerkock idag igen tydligen, så det får man väl kika på idag igen då. Missar väl en del i början eftersom jag ska hämta kärlek som slutar kvart över 8.

Hare gött nu alla och imorgon, då ska jag slita som ett djur på gymmet!!

Last dance

Första skoldagen idag, samt den sista terminen inledd, någonsin! Det känns okej innerst inne om man tänker på det, men å andra sidan så är det så himla långt kvar känns det som. Eller känns, det är långt kvar! 158 dagar för att vara exakt.

Men som sagt, första dagen idag efter jullovet, och som vanligt gjorde vi ingenting. Kom hem vid 1 och drog med Sara och gymmade. Lite lätt ångest över att det bara blev gym 4 gånger förra veckan.. Vi har ju sagt 5, men det får vi jobba upp.

Nu tänkte jag ta tag i lite projektarbete och sen städa rummet, toan osv. Sen ikväll blir det nog att kika på lite mästerkock tror jag!

Vi var ju i Stockholm i helgen och hade det jättemysigt! Superfint hotellrum på 13e våningen, och med en helt sjuk utsikt! Tack för i helgen älskling! ♥ Här kommer lite bilder för den intresserade :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsikten från rummet vårat :)

 

 

 

 

Var i kungsträdgården och tittade på när juniorerna blev hyllade, men med ca 10.000 människor i vägen såg man inte så mycket..

 

 

 

 

Voyage

Har inte hört någonting av Lady Gaga på ett tag? Kom på det när jag hörde The edge of glory på radion imorse. Hon har ju inte kommit ut med något nytt på väldigt länge. Hon har ju alltid levererat jäkligt mycket men nu inget? Hm, hoppas det ordnar upp sig snart för det är ett nytt år och listan behöver rensas på det gågna årets musik och fyllas på med nytt, tror dom flesta håller med om det faktikst :)

Imorgon tänker jag och kärlek fara ner till Stockholm och bo på Radisson Blu Waterfront Hotel! Haha det blev långt. Det var ett tag sen vi var där nere så det sa bli skönt att komma ner igen :) Självklart blir det Arlanda på vägen ner och hem då vi får chansen att prova våran nya kamera på "riktigt"!

Nu ska jag gå ner och göra i ordning tonfiskröra osv. som vi ska ha i våra baugetter till frukost imorgon. Pallar inte med att sitta hemma och äta frukost när vi ska åka 6.30 imorgonbitti! Så det får bli att äta i bilen :) Det är mysigt det också!

Kan hända att jag uppdaterar under helgen, men är inte säker. Då får det bli med en kass bild från iphonen i så fall! Hihi :)


RSS 2.0