Dag 6 - Det här skulle jag vilja göra innan jag dör


Tänkte fortsätta med min "30-dagars lista", som jag själv kanske ska skriva om till "30 åriga listan." Men jag har faktiskt tänkt flera gånger att fortsätta med den här listan men har aldrig kommit till skott. Men nu ska jag fortsätta!

Herregud, "det här skulle jag vilja göra innan jag dör". Jag har flera 1000 saker jag vill göra innan jag dör, jag lovar! Jag vet inte hur jag ska få ihop allt, eller ja det kommer jag inte att få, men jag kan nämna några super dödsviktiga saker som jag absolut inte får glömma!

-Bila genom Kaliforninen

-Resa till Brasilien, Mexiko, Kuba, Bahamas och Barbados

-Se och åka allt på Walt disney world i Orlando

-Leva livet i Los Angeles -Hollywood

-Safari i Afrika

-Uppleva dom asiatiska storstäderna

-Resa till Indien - Abu Dhabi och Dubai

-Gå längs kinesiska muren

-Flytta utomlands


Nya tider

Har ni uppmärksammat min halvnya design? Jag gjorde en ny header igår och ändrade om lite färger m.m. Jag hade tänkt att fortsätta att ändra om lite i bakgrunden och i texten och så när jag får lust, men nu ser det ju faktiskt helt ok ut! :)








Thailand -Mars 2011 ♥

Fatzo

Är ute och promenerar med min älskling i det sköna vädret. Det är ju riktigt varmt idag! Det blir inget gymmande idag ovanpå allt annat. Tror att vi tränar för mycket jag och Sara. Jag har gått upp över 3 kilo sen vi började träna för 2 veckor sen ungefär. Men vi tränar ju trots allt runt 6 dagar i veckan så det är ju inte konstigt att det byggs upp muskler. Mina lår är enorma nu känns det som. Men vi får trappa ner lite på gymmandet tror jag, även om det kommer bli svårt ;s

Pott tatis

Första ointressanta inlägget från telefoooonen min, är i köket. Skalar potatis för andra veckan i rad. Pallar inte med något annat när man endå har servering imöra och på fredag! Tur man har två köttbitar att leka med, hihi<3

Äntligeeeeeeeen!!!

Hallå alla superglada positiva överlyckliga bloggare! Nu är mitt liv komplett. Vet ni vart det här inlägget kommer ifrån? Jo ifrån min iPhone!! Äntligen har blogg.se fixat en app som egentligen skulle kommit för snart ett år sedan! Jag är superlycklig!! Hihi nu kommer jag nog uppdatera 1000 gånger mer än vad jag tidigare gjort. Så nu kommer ni få räkna med mer inlägg, och mindre intressanta också kanske, haha!

What if..

Funderar på om jag ska börja med en ny header kanske. Jag tror inte jag ska ändra om min sida helt, det har jag inte gjort tidigare heller. Jag gillar redan stuket på den. Men jag ska fixa en ny header som sagt tror jag..

När jag seglat alla hav

Kom hem för en timme sen ungefär. Gymmade själv efter skolan idag eftersom Sara skulle till Valbo osv! Får se om hon hör av sig inom en timme eller så, om hon också vill gymma. Då blir det 2 gånger idag, men vad gör det! Haha men man kan ju hoppas att hon har annat för sig för jag är jäkligt slut nu. (;

På tisdagar har vi bara religion kl.1 till 4, men imorgon får vi jobba hemma om vi vill så det blir ledighet för min del imorgon! Hur skönt? Jag ska sova så länge att jag aldrig vill sova mer!

När vi endå snackar om att sova så kan jag ju berätta att jag sov nästan 1 timme i skolan idag, helt stört. Jag och Thanamat skulle kika lite på teve, hittade inte på Sara med gänget, och vi somnade båda 2! Haha, är man trött så är man alltså.. Trots bravaderna så är jag fortfarande trött så det gjorde väl bara nytta förstår jag!

Egypten-juli 2011

Penkipenki, yesyes!

I torsdags åkte jag och Thanamat till Edsbyn och lagade massa mat över hela helgen. Hela 4 dagar var vi där. Vi lagade mat åt inga mindre än SAIK!

Vi fick reda på i våras att vi 2 skulle dit nu i september. Det har varit sjukt mycket planering inför det, det kan jag lova. Vi har gjort allting själva. Vi har till och med portionsräknat och beställt alla varor själv! Vi jobbade 14 timmar om dagen. Helt sjukt, vi satt aldrig ner i princip. Det var bara jag och Thanamat som gjorde mat åt alla bandykillarna. Köket vi hade att laga mat i var likja stort som ett vanligt svenssonkök. Det fanns en spis från 90-talet typ, med 4 stycket sådana där plattor som är upphöjda. Helt sjukt vad lång tid det tog att fixa iordning mat alltså. Vi började 7 på morgonen och slutade runt 21-21.30 på dagarna. Det tog 4 timmar att förbereda till en måltid, varje gång!

Det var en upplevelse och samtidigt en enorm erfarenhet. Jag har aldrig varit så stressad någon gång tror jag som jag har varit dom här dagarna. Men A-laget var jättenöjda, tyckte maten var god och uppskattade att vi servade dom heöa tiden i 4 dagar. Det blir samtidigt roligare när man vet att dom uppskattade det vi gjorde!

Det vi fick för jobbet var 3000kr var och en varsin tröja som dom signerade! Så värt det!

 

Från det ena till det tredje så köttade vi gym idag jag och Sara, sen när jag kom hem käkade jag och direkt efter rusade jag ut på en sprigtur, hihi duktig tjej! Jag är färdigduschad precis som min gobebis Zoegas är, så nu ska jag slappa med musik i ca 15 min innan idol börjar, hareee gött.

 

Äntligen fredag!

Fick 75 spänn i dricks idag på serveringen på endast två bord, kung. Jag kan passa på att berätta att jag är dunderförkyld. Jag kan inte andas genom näsan då det är en betongmur ivägen, det kittlas som fan i halsen så jag tror jag håller på att bli tokig, och jag driver inte när jag säger att jag har nyst minst 20 ggr bara idag!

Sara frågade om vi skulle ut imorgonkväll, men även fast jag är skitsugen på det (haha som jag vet att du också är gumman!) så pallar jag inte. Mår inte helt ok om man säger så! Men senare ikväll blir det i allafall en filmkväll hemma hos Sara och Christian, mysigt! Martin slutar vid 9 ikväll så då drar vi dirrrr.

Nu hade jag tänkt spruta in ett hav med otrivin och ta mig något att tugga på framför teven innan pappa min ringer om skjusssss ;)


KÖRKORT!!! :D

Idag klockan 2 hade jag min uppkörning och jag kan lova att jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv! Men det gick superbra, jag klarade det och nu har jag äntligen körkort!!! Hihihihi jag är svinglad även fast jag har feber och ont i halsen..

Som jag har slitit alltså, och nu är det klart! Ni som inte har körkort anar inte hur skönt det är att vara färdig nu, vilken känsla! :) Haha jag är så trött på övningskörning nu så jag spyr nog nästa gång jag ser någon som övningskör.

Jag har dock inte berättat den glada nyheten för Sara än att det blir att åka bil in till skolan imorgon! Det ska hon allt få veta! Tyvärr har jag inte råd att laga upp min egen bil och betala skatt m.m, så jag får stå ut med mammas bil ett bra tag framöver! ;) Men det skiter man väl i!

 



 

Nerds

Ingen hemma, bara pappa och jag. Så vad gör man? Jo jag letade nyss på the sims 3 som låg nedkastad i någon låda, och vad hittade jag på köpet? Joalla mina gamla sims 2 skivor! Haha jag hade glömt att jag hade dom till och med. Det var ju en hel del!

Haha så nu tänkte jag installera the Sims 3 i brist på annat! Men innan jag nördar sönder mina töntspel måste jag käka något. Jag måste ju hålla fettet i form ;)

Btw, imorgon är det dagen med stort D!

 

 

More difficult than ever

Jag har pluggat körkortsteori hela sommaren i princip. Läst den där boken miljoner gånger och kan den nästan utan och innan. Jag har gjort alla faser och tester på datorn som ska vara klara innan provet. Jag har inte bara gjort dom en gång var, utan jag har även repeterat dom 1000 miljoner gånger. Dom senaste gångerna jag gjort dom har jag fått 68 och 69 rätt av 70 frågor. Alltså inte mer än 2 fel.

Igår var jag in till trafikverket i Gävle och gjorde teoriprovet och jag klarade det! :D Dessvärre kan jag meddela att det är nå in i helvete svårt. Helt sjukt. Jag var helt bombis på att jag skulle klara det utan problem när jag satt i väntrummet. Det var jag även när jag kom in i rummet och satt mig vid datorn. Jag var inte ett dugg nervös, som jag definitivt trodde att jag skulle vara. Sen löpte frågorna på en efter en, och för varje ny fråga som kom så sjönk mitt självförtroende längre och längre ner. Det var 70 frågor och på ca 5 av dom var jag helt säker på svaret! Fattar ni? 5 frågor av 70! På körskolans tester var jag säker på 69 frågor av 70! Helt sjukt.. Men som sagt, jag klarade provet och det var nog tack vare att jag gick tillbaka från fråga ett igen när jag hade gjort alla. Jag gick tillbaka till första frågan och tittade igenom alla frågor en gång till och ändrade ca 10st av dom! Tur var väl det kanske, vad vet jag. När jag skulle trycka på rätta så trodde jag fortfarande inte att jag skulle klara det, men det gjorde jag!

Nu väntar bara uppkörningen och det känns som den dagen aldrig kommer komma. Jag hade ju den oturen att få göra proven med flera dagars mellanrum. Men när den dagen kommer så kommer jag definitivt vara supernervös, jag är ju nervös redan!

Nu ska jag antingen städa mitt rum eller gå ut på långpromenad med mamma. Jag ska göra båda men frågan är i vilken ordning!


Here's my comeback on the road again

Vi har äntligen fått tillbaka internet. Nu är det här för att stanna skulle jag tro. Jag har inte bloggat på en evighet nu. Min mormor har legat på sjukhus och gör det fortfarande. Hon har legat på IVA, intensivvårdsavdelningen i en och en halv vecka nu. Det har varit en helvetisk period, och det är det fortfarande. Det började med en svår lunginflammation och har bara gått utför sedan dess. Det har gått upp och ner hela tiden. Ena timmen ser det ljusare ut och nästa är hon påväg att dö rent ut sagt.. Jag har skitit totalt i skolan dom senaste dagarna. Jag har varit inne på sjukhuset nästan varenda dag sedan förra tisdagen och sovit där med. Det är det jobbigaste jag har varit med om någonsin det här.. Hon har legat i respirator sen i tisdags, men nu ser det ut att gå åt rätt håll i alla fall, äntligen! ♥

Eftersom jag har lagt allt åt sidan den senaste tiden så har jag knappt läst någon körkortsteori heller.. Det börjar bli lite halvt brådis nu känner jag, men det löser väl sig!

Imorgon ska jag nog dra upp till Järvsö med Martin osv. Blir där till på söndag. Puss älskling och grattis på födelsedagen


Min lilla bebis sprang till äppelträdet för några dagar sen och nallade ett nedfallet äpple! All kärlek till dig pruppis♥








RSS 2.0