257

 

Nu drar hallen in i graven!


Japp så sant som det är sagt! Jag & min favoritmamma har börjat att riva hallen, det är jäkligt jobbigt kan jag säga. Slavgöra! Men det kommer nog bli great! Jag kommer att lägga ut bilder när det är klart tror jag. Eller.. ne. Det kan jag ju inte göra. Det kanske tar 100år innan det är klart?

258



Morgonen idag började med en långpromenad med Zoegas, sen var klockan ett redan & då bar det av till teven!

Tro det eller ej, men från klockan ett till nu ungefär har jag suttit bänkad framför teven & tittat på kronprinsessans bröllop! Jag trodde inte att jag skulle titta men jo då, hela dagen! :)

Nu blir det läggdags snart för min del, gonatt :)

259




Idag har jag & älsk firat 3 år tillsammans, jisses vad tiden går, 3 år?! För precis ett år sedan firade vi våran 2 års dag på Cypern. Ja vad mer kan man säga, tiden går jäkligt fort. Älskar dig

Vi var hemma hos Martins pappa & hans farmor kom dit med min favoritvovvis ( efter zogge såklart!), lilla Rut! haha världens sötaste chihuahua! Kommer bild på henne imorgon skulle jag tro :)

Nu ska jag sova med älskling, hare gött! :)

261

 

SOLEN!

Vaknade med solen idag! Livet blir så mycket bättre med sol :) Snart ska jag gå ut i värmen & klippa gräset. Sen ska jag försöka hinna med en låång promenad idag igen innan jag ska övningsköra till sandviken. Men man måste väl hinna sola lite en sån här dag också? Vi får se vad som hinns med. Det är ju sommarloov för tusan!

 

Har sån jäkla träningsvärk i hela benen, och då är det verkligen överallt också! Men det går säkert över snart :)

262



Det blev kväll idag med. En dag full av äventyr! Haha nejnej. En dag full av motion! Jag & mina älsklingar skulle gå upp till Edsken idag & på vägen upp möts vi av en mormor. Vi följer med upp & fikar daimsockerkakor, bullar & kakor. Färden fortsätter därefter upp mot Edsken. Synd att Zogge inte fick gå ner till sjön & bara. Det blir en jobbig promenad tillbaka, varför känns det som om den där jobbiga raksträckan aldrig tar slut?! Sen blir det matdags! Eftersom mam&pap jobbar så måste jag röja runt i köket idag igen. Efter en lång tid av köttbullerull bär det av ut igen. Nu är det springdags! Det blev en springtur runt silverdalen idag igen & sen hem. Vilade i 15min innan vi skulle gå upp till Hesselgrenska för att möta upp mamma. När vi väl var uppe blev det jag som fick ta tag i ratten. Vi svängde in på Time & sen hem!


Nu har jag tagit mig ett glas isvatten & sängen skriker på mig så ciaao! :)

262

 

Skitväder. Det blir promenader hela dagen & television. suck. Sommarlov?

 

Här är Zogges hus i alla fall :) Extremt nöjd!

263



Älskar den här videon, enjoy ♥ :)

263

 

Nämen, nu tittar solen fram genom fönstret. Jag som precis tänkte skriva att det bara är grått & trist ute! Men en minut till bara sen är det grått på hela himlen igen. Vad säger man, svensk sommar?

 

Idag ska en promenad upp till Edsken & tillbaka bli av. Ska försöka pallra mig upp till gymmet ikväll också. Hatar att vara där uppe men vad gör man, jag har inget val om man säger så. Carrochokladboll? NEJ! Så jag måste upp :)

 

Men det tar inte hela dagen att gå upp till Edsken så jag funderar på om jag ska dra med älsk ut & åka lite moppe någonstans. Haha men vad ska man annars göra en sån här tråkig dag? Man blir bara deppig av det gråa så nåt måste man väl göra åt det. Men han vet inget än, ajaj. :)

 

Bilder på Zoegas hus kommer! Jag måste rulla ut & ta ett kort bara.

 

 

264

 

Igår var vi till Åland fram & tillbaks med eckerölinjen. Väldigt god mat får jag säga! :) Det blåste skapligt mycket dessutom, så vågorna var inte så små heller. Haha tur att man tog en postafen innan man åkte!

Idag har jag varit till gävle & valbo. På hemvägen blev det thaimat från storvik, mums!

En grej som ligger & irriterar är att jag & älskling har pengar nu till en skaplig medelhavsresa! Så nu skulle man ha kunnat bokat en sista minuten eller nåt & dragit! Men nej. Vi får kämpa på ett tag till mars. Den som väntar på nåt gott... :)

 

0!



NU ÄR DET SOMMARLOV! Kom precis hem från skolavslutningen. Härlig känsla, kan det bli bättre än så här? :D

För övrigt så är jag klar med Zoegas hundkoja! Lägger ut en bild sen när jag orkar, väldigt bra blev den om jag får säga det själv ;)

Nej nu ska jag gå ut i sommarsolen & njuta av första dagen på sommarlovet & gosa med Zogge samtidigt! :)

4


En heldag ute har jag lyckats med idag, trots regn! Men det blev ingen långpromenad, hann inte med det :/ ajaj, samvetet kommer ikapp. Men jag har i alla fall klippt häcken! Trevligt, varsågod mamma! :)

Jag & älskling har även börjat med zogges hus :) Man kanske skulle ha satsat på bygg istället, haha nejdå. Men det blir superbra!

Jag börjar fundera på min hårfärg, tittade på bilder nyss med mitt svarta hår & jag börjar bli lite osäker på vilken färg jag egentligen vill ha. hm.

6



Jaha, måste man sova i tält inatt, haha fyfan vad kallt! hejhej! ;D

6

 

Idag har jag varit till gävle & tagit ur pinnen i armen. Tredje gången gilt! ajaj. Men nu är den ute :) Tog en sväng förbi valbo & sandviken & köpte hårfärg osv :) Har varit ute hela dagen för övrigt. SOL<3

 

Nu ska jag färga mitt hår & titta på talangfinalen!

RSS 2.0