GOTT NYTT ÖLÖÖLRRRRRR!!!!

Feliz Navidad

God fortsättning! Min jul har varit jättebra! Jag har bl.a. fått pengar till liftkort, det kortet går ju på 1500 den här säsongen, helt stört, men så må vara. Jag har fått ett fotbad också, som jag hade önskat mig! :) Jag provade det igår och guud vad skönt det var. Av farfar och Lena så fick jag ett par nya skidglasögon, och det var väldigt behövligt kan jag lova. Av Martins mamma fick jag presentkort på Helt Enkelt i Gävle, min favoritrestaurang här omkring :) Men nästan det bästa av allt, som jag fick av the love of my life, var min absoluta favoritparfym, Dolce & Gabbana light blue! Jag har aldrig haft den stora, 50ml, men det fick jag nu! Nästa gång jag behöver köpa den blir nog lagomt till i höst, och då blir det på tax-freen! ;) Jag har även fått en masssa smycken osv bl.a. av Sara! Jättefina grejer :)

Min jul har varit nästan helt perfekt som sagt, även fast vi firade ensamma i år, the family. Men det var enbart för vi inte åkte till Lidköping eller Kiruna där resten av släkten befinner sig! Men det blir nog nästa år :)


Nu har jag snackat en massa skit som säkert alla ångrar att dom lagt ner tid på att läsa. Den stora frågan idag är väl, så klart, SUPA? Men nej, jag går emot strömmen och stannar hemma! Jag ska titta på en film och sova tänkte jag, haha :) Men alla som går ut idag får hade så trevligt! :)


 

 

 

 

 


Good life

Men guud vad skönt ska ni veta, första gympasset på en evighet är avklarat. Idag var det riktigt jobbigt men vi körde stenhårt! Imorgon blir det minst lika tungt och så också dagarna därpå.

Skolan idag var riktigt ovärd med tanke på att vi inte gjorde någonting. Men det var kul att träffa alla igen efter praktiken :)

Efter gymmet gick jag med Sara hem. Jag ville inte hem till mig, men så blev det i alla fall. Tänkte vänta in Martin som slutade 18 trodde jag, men det var visst 20. MEN skitsamma..

Jag tog söta bilder på Luna med iPhonen så jag ursäktar the quality. Men jag har ju dock lagt ut kassa bilder det senaste halvåret, minst, så det ska nog inte vara några större problem hoppas jag!

You learn

Om en stund ska jag åka och hämta Martin, han slutar 18. Då bär det av till närmaste affär som har Bingolotter till hands, sen vidare hem till Maria! Där det tydligen ska bjudas på finmiddag till spelandet ;) Som sagt, är man förtidspensionär så är man!


Mer jul

Det gick jättebra att vara barnvakt igår. Vi badade badtunna nästan hela kvällen och guud vad skönt det var! Jag tog inga bilder igår, hade inte kameran med mig och hade ingen tid. Men idag har jag tagit några bilder på min söta Zoegas igen! Jag har även varit och "plockat" en julgran men mamma och pappa :)

Imorgon är det skola, samt på tisdag men sen är det lovet som knackar på!

Jag måste bara säga att jag såg första Twilight-filmen igår, och den var ju faktsikt bra! Jag har varit helt anti mot "vampyrfilmer" tidigare, eftersom jag inte trott att det kan ha något bra innehåll, men det hade det visst! Så jag ska ta och kika igenom resten av filmerna när lovet börjar. Jag kan inte göra det dom två kommande dagarna på grund av att gymmet är prio 1 nu! Jag skulle ha gymmat idag för första gången, men Sara kunde inte idag så vi får sparka igång imorgon istället. Självklart kan man ju gymma ensam men när man har haft uppehåll såpass länge som vi har haft så är det vääldigt jobbigt den första veckan. Och det blir mycket lättare när man är 2, man peppar varandra liksom!







Kärlek

JAAAA DET ÄR FREDAG!!! Äntligen är min praktik slut, gjorde sista dagen idag! Det har varit jätteroligt och jag har lärt mig så himla mycket, men det har varit jättejobbigt att kliva upp kvart i 6 varje dag och komma hem halv 6 på kvällen varje dag. Men nu är det gjort och det har varit värt det!

När jag kom hem firade jag ledigheten som väntar i helgen genom att knäppa ett bildhav på vovvisarna utomhus! Jag passade på nu när det har kommit lite extra snö, för då älskar dom att leka ute! :) Det blev riktigt fina bilder!

I helgen blir det bara en riktig slapphelg. Jag ska vara barnvakt åt grannen imorgonkväll, mer vet jag inte :) Sen när veckan börjar igen går jag bara måndag och tisdag tror jag, sen är det juuloov!!

Jo det viktigaste av allt!, nu när jag inte kommer ha någon mer praktik kan jag börja gymma igen!! Det är det jag är mest glad över. Jag har varit på gymmet en enda dag på dom här 5 veckorna.. Det ska bli så skönt att fotsätta igen!





















Canon EOS 550D

Idag hoppade jag av vid resecentrum i Sandviken där älsklingen min kom och plockade upp mig. Vi åkte raka vägen till Valbo och in på elgiganten. När Martin bestämmer sig för att han vil ha något, så ska han ha det nu, på en gång haha. Och idag hade han bestämt sig att han inte orkade vänta längre, så på elgiganten köpte vi en systemkamera! Vi har hållit på hela kvällen med inställningar osv. Bara handboken väger ju bly, så det kommer nog ta ett tag att lära sig! Men det gör ingenting, det är ju bara kul! :)

Så nu har vi en kamera, äntligen. Kameran som Martin hade innan fanns det ingen batteriladdare till och var inte så speciellt bra, och kameran jag hade blev dränkt i Thailand så.. Men nu har vi en helt perfekt kamera, och OJ så nöjda vi är med den!!

 

 

 

Apple

Jag måste få ur mig en grej. Någonting som jag blir mer och mer irreterad över!

Jag köpte min iPhone för över ett år sedan. Ska jag vara exakt så fick jag hem den 8 november förra året. Jag älskar apple och kommer bara köpa apples grejer när det gäller datorer och telefoner osv.

Jag älskar musik, precis som alla andra. Men något jag inte klarar av är att lyssna på musik med dåligt ljud. Precis lika jobbigt som det är att lyssna på en brusig radio, lika jobbigt är det att lyssna på musik som ger ifrån sig ett dåligt ljud. Ungefär en vecka efter jag hade fått hem min iPhone, drog jag raka vägen och köpte nya hörlurar. Hörlurarna som följer med telefonen är så jävla dåliga så det finns inte! Dom är så stora så dom gör ont i öronen, och det viktigaste av allt, det finns ju ingen bas överhuvudtaget!

Nu ska jag komma till skaken. Jag blir riktigt irriterad när jag ser folk använda dom vita hörlurarna som följer med iPhonen. Vad är det med folk? Är det bara jag som verkligen hatar dom hörlurarna? Hör man inte att det inte finns någon bas? Jag kanske är knäpp vad vet jag, men jag trodde inte bara det var jag som verkligen inte klarar av att lyssna på musik utan bas. Ska det vara så ska det liksom.

Jag använde dom tillhörande hörlurarna knappt en vecka och höll på att bli tokig! Och det värsta är, att hörlurarna går på runt 400 om jag inte har fel? Jag fattar inte hur man kan köpa ett par hörlurar för 400 spänn som har samma kvalité som ett par för 50:-? Jag köpte mina hörlurar som jag har nu för 300 och dom är dom bästa jag har haft, någonsin!

Haha jaja, gillar man musik utan bas och öronvärk så är det ju bara att fortsätta med apples medföljande hörlurar.

 

 




Som man bäddar får man ligga, eller som man ligger får man bädda?

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Har precis duschat Sixten. Det var inte populärt, den saken är säkert, men har man rullat sig i bajs så får man skylla sig själv!

Kommer nå folk hit ikväll så det blir lite bastu om jag orkar. Men annars vet jag inte vad som händer. Det gör inte så mycket eftersom det är lördag. Det hade varit värre om det var söndag av någon anledning. Söndagar är inte ok om man inte har något att göra!

Friday, fridaaay!

Sitter på bussen på väg hem nu. Hoppas verkligen att det är snö hemma för annars vet jag inte vad jag gör! Här i Gävle har det regnat hela dagen och gör fortfarande. Rätt irriterande kan jag lova när man har väntat på snön sen i september. Jag blir tokig snart om jag inte får sätta på mig skidorna!

Skulle egentligen gått ut ikväll. Men varken jag eller Sara har någon ork kvar i kroppen efter den här veckan så. Det gör inte så mycket att vu skippar det idag, för jag menar hur sugen är man när man inte orkar? Logiskt.

Nej nu ska jag försöka sova. Med tanke på att jag knappt har kunnat hålla mina ögon öppna idag så blir det nog inte så svårt. Och jag lovar, är det ingen snö hemma tänker jag vara grinig ända tills det kommer. Så det så!

Torsdag

Var på julgalan igår och drog in lite cash! Showen var jättebra dessutom, och det blev lite lättare att jobba när bl.a Danny, Loreen, Charlotte Perrelli och Brolle underhöll! Det var 3500 gäster igår och det fanns ingen luft kvar där inne efter någon timme bara.

Jag är hemma från praktiken idag. Jag vaknade 6 imorse och trodde att jag skulle spy. Jag låg helt stilla i en halvtimme innan jag gick upp. Jag mådde illa, hela magen kändes alldeles konstig och jag var slut i HELA kroppen! Precis som jag varit vaken ett helt dygn.. Jag fattar inte hur jag kunde känna mig så konstig, jag menar det blev ju inte allt för sent igår kväll. Halv ett lade jag mig, visserligen med en jäkla hård huvudvärk men.

Jaja, nu ska jag ta på mig lite varma kläder och ta ut vovvarna, som dom har väntat. Hela morgonen har dom fått vänta för jag inte har orkat. Men jag mår bättre nu, dock lika slut i kroppen fortfarande, så dom ska få sig sin promenad!



Äntligen, som vi har väntat!

Hej älskade blogg! Jag har något vääldigt roligt att berätta! Jag är alldeles hyper för tillfället och har varit enda sedan igår.

Mamma har pratat väldigt länge om att hon vill åka utomlands, och igår, bokade vi en resa till Grekland!! :) Det blir hela min familj, alltså mamma, pappa, Rasmus och jag som kommer åka, och självklart följer min kärlek med också! :) Som sagt är jag översuperglad och det blev ännu värre när vi bokade sittplatser på planet för en timme sen! Vi kommer åka den älskade 767an med Fritidsresor :) Det är ju så himla skönt med egen tvskärm som man kan hålla på med hela resan!

Vi kommer åka i September nästa år så det är ju en bit kvar ;) MEN vi är på G, äntligen! Ingen i min familia har varit utomlands på en solsemester någon gång, så det är det som kommer bli mest spännande, att se hur dom reagerar på värmen och klimatet! :) Åh jag längtar så jag blir galen och det är ändå så långt kvar..

You da one

Hihi imorgon är det fredag och veckorna flyger fram känner jag! Jag har snart gjort klart min tredje praktikvecka redan och på söndag är det andra advent. Det kan man ju inte tro när det inte existerar en enda snöhög ute, inte ens en flinga! Det verkar som det inte är så många som bryr sig om att snön inte kommer, men jag håller på att gå under!! Jag blir tokig snart, går in i väggen, deppar ihop, låser in mig, cuttar.. Nej jag driver men jag blir seriöst deppigare ju längre tiden går utan snö. Idag är det första december, den bästa vintermånaden av dom alla! Utan snö.. Nu ska jag sluta tjata om det. Det är ju ingen som vill ha snön ändå.

Imorgon är det pepparkakshuspynt som ska göras! Hihi jag älskar julen, det gör väl alla! Rött, julmusik, pepparkakor, julmust, en gång om året är dte tillåtet oh då SKA man njuta :)

Nu ska jag dra ihop lite på mitt rum innan jag springer ner i duschen!




RSS 2.0