Never mind

Idag mår jag bra! Blev inget bloggande igår tyvärr. Snart ska jag dra in till Valbo med Martin, han ska köpa en ny klocka tror jag. Kan hända att mamma följer med hon också! Ikväll ska jag nog försöka hinna med att gymma också, varit segt på den fronten den senaste veckan.

Igår hittade jag på det finaste stället på jorden när jag tittade igenom satellitkartan på flygradar. Det är helt sjukt. Jag har inte tid nu att berätta om det och visa bilder, men jag ska göra det! Kan berätta att det är en privat ö som ligger i stilla havet och att det knappt finns några bilder därifrån, men jaja, berättar mer sen! :)

Lördag

Sitter på bussen in till Sandviken med älsklings Sara, idag är det pppparty!!! Är kissnödig som fan, kommer inte klara oss ända in.. Är taggad som fan! Pussssss lovers!

Revy i Torsåker!

Sitter och käkar gomat i Toesåker! Är revy idag och den börjar väl om en stund. Lungt idag men imorgon... Den som väntar på nå gott.. ;D

Fokiwa.se

Hittade en klänning jag vill haaaa. 1049:-



Det finns många fina kläder och accessoarer i Fokis webbutik, men det är så dyrt. Men det är väl med tanke på att kläderna är handgjorda och ska skickas från Thailand.. Haha meennnnn jag vill ha..

Nygammalt paradis!

För knappt en vecka sedan, rättare sagt förra onsdagen kom Fritidsresor ut med ett nytt resmål samtidigt som dom släppte alla sommarresorna 2012. Det nya resmålet var Menorca!

Jag trodde inte att det skulle vara något speciellt, det man har hört om Menorca är bara att man åkte dit förr osv. Men nu har jag sett bilder och filmer där ifrån och det är verkligen superfint! Det verkar inte vara någon "vanlig turistort" med långa sandstränder som sträcker sig i flera mil stort sett, utan det är bara små badvikar runt hela ön. Och det bästa är att dom flesta stränderna är orörda, inga parasoller och turister som skriker dvs. Jag fastnade på en gång för Menorca, en tripp dit inom några år får vi allt hoppas på att det blir! :)

Video om Menorca



Julen är här

Tjenatjena. Sitter i en bil påväg ner till Lidköping nu. Har väl ca 3 timmar kvar.. Jag ska vara barnvakt åt lilla kusin Matilda ikväll! Det ska bli så mysigt!

Det viktigaste som jag måste berätta är att jag sitter och dricker min absoluta favoritdryck!! (efter mjölk ofc) Jag blev så jäkla glad när jag gick in på sparköp imorse och såg denna glada nyhet. Äntligen får jag dricka min APOTEKARNES JULMUST!!! :')


Skola imorgon!

Jag vaknade nyss, ligger fortfarande kvar i sängen. Något som verkligen slår allt är nog att vakna vid den här tiden på en vardag, ingen är hemma och allt är knäpptyst. Man ligger och filosoferar.. Nej jag driver, haha. Men det händer inte allt för ofta längre att man vaknar och ingen är hemma, det uppskattas!

Nu ska jag nog gå ner och käka frukost, grymt sugen på te känner jag. Sen ska jag gå en liten runda med hundarna!

Tjockis

Hemma efter det tyngsta gympasset evvvver!!!! Eller kanske inte... En dröm bara.. Nej men fan vad lamt det var idag. Det späddes på att jag drack ett glas vin hemma hos Maria även fast jag visste att jag skulle gymma! Inte duktigt, men vafan ett glas ska väl inte göra så mycket skillnad med det gjorde det. Jag orkade inget och var bara trött. + att Sara och jag inte har träffats på en halv vecka. Så det blev bara en massa ta igen prat. Blev lite mage och band. Ska sova länge imorgon så jag orkar ge järnet!! (eller?) Men jo, jag måste. Och du med kamel!

Nu ska jag duscha, bajsa och sova. Hejdå folket

Mjek

Var till Valbo igår, igen. Kastade ut 500kr av mina hårt sparade pengar till en bädd åt Zoegas. Som tur var uppskattade han den och har legat i den i konstant ett dygn i princip! Min lilla bebis<3

Idag har jag inte gjort någonting. Jag har inte ens borstat håret.. Så går det när man är ledig på måndagar! Jag är dessutom ledig imorgon också, såå skönt! Sen på fredag måste jag också vara ledig eftersom jag ska till Lidköping, hihi :) Om två timmar ungefär ska jag upp till tippen och slänga en massa skit, sen blir det att kötta gym svinhårt idag!! Jag har ju inte gymmat på 4 eller 5 dagar tror jag :s inte bra.. Men jag får köra slut på mig själv idag istället!

Dag 7 - Favoritsaker

Jag har tre absoluta favoritsaker som jag inte kan leva utan.

- Min iPhone
- Min bebis Zoegas
-Mitt körkort


Livsnödvändiga saker för att kunna leva en vardag som Carro, just so u know'!


Hej blogg

Jag sitter inlåst på mitt rum med en igenbommad dörr. Där är magsjuka på nedervåningen folk! Jag tänker sitta här uppe för mig själv och titta på gamla skitfilmer på sf-kanalen hela dagen. Min dvd är ju nere :(( Ja vad gör man på mitt rum i 10 år? Sitter vid datorn, tittar på teve, spelar wii.. Ja där tog det slut! :D Och det är fredag idag! Alla som tänker festa på idag och imorgon kan tänka på oss panka människor med pengar som måste sparas!! Jag kan ju trösta mig med att jag ska till Maria imorgon och dricka vin, jippi.

Nej men nu ska jag sluta vara jobbig, det är ju helg! + att det är studiedag på måndag och att man är ledig på tisdag sattt, ingen skola förrens på onsdag!


Skitäckel

Jag har försökt att lägga ut minst 5 stycken inlägg sedan i Lördags från telefonen, utan resultat. Det jag får till svar när jag ska publicera är "felaktigt anrop"?! Jag blir skapligt less kan jag säga så nu sitter jag vid min dator bara för att skriva att jag har köpt nya skidor!! Hihihiihih, bara det inlägget när jag åkte hem från Valbo i lödags försökte jag i en timme att publicera. Jag var så glad, haha. Så nu vill jag ha vinter på en gång känner jag! Det är nu man känner att man skulle bott i Kiruna meeen, det är bara att vänta!

Nu ska jag kissa tills jag inte behöver kissa något mer på några dagar. Jag är så kissnödig så jag sitter här och hoppar när jag skriver, inte ok!

Jag ska försöka göra något åt min blogg-app så jag kan uppdatera mitt liv. Jag får försöka avinstallera den och ta ner den igen, så får vi se om det hjälper.




Fint väder idag..?

Jag är svintrött. Känns som det har varit en lång dag idag. Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Det var min och Thannis matsedel vi skulle använda idag, imorgon och på fredag så vi satt hela lunchen, 2 timmar alltså, med att skriva om alla recept vi redan hade. Men vi körde genomgång för klassen våran och lite förstod dom nog ;)

Nu håller jag på att laga mat hemma, till mig själv bara dock!! Pappa jobbar, mamma solar och jag pallar inte med den klassiska "matlådan", så jag kokar mig lite potatis och falukorv, haha gourmé!

Bra jobbbat där!

Sitter äntligen på bussen hemåt nu. Jag skojar inte när jag säger att det var grymt jobbigt att kliva upp 06.00 imorse när jag visste att alla andra var lediga idag! Eftersom vi inte kommer ha någon religionslektion innan v.51 igen så är vi lediga på tisdagar. Men jag pallrade mig upp och var i skolan klockan 8! Jag och Thannis provlagade 2st av våra thairätter till vårt projektarbete. Pad thai och panaeng curry, dom två klassiska maträtterna jag åt när jag var i Thailand i våras. Pad thai åt vi ute på öarna varje dag som dom gjorde i ordning i longtail båtarna! Så det var kul att äta det igen och alla som som smakade idag tyckte att det var jättegott!

Nästa vecka tror jag att vi ska provlaga yttligare 2 rätter, om inte fler. Men då hoppas jag på att vi kan göra det på måndagförmiddag istället för på våran lediga tid!

Beslutsångest utan vän!!

Tog med mig Rasmus till Falun idag, han skulle köpa jacka och jag skor. Det är en sån här gång man blir irriterad och en liten bit frustrerad när man har Rasmus med och inte Sara! Ååh hon skulle ha varit med, jag kunde verkligen inte bestämma vilka skor jag ville ha. Jag valde mellan 3 par och hade ingen aning om vilka jag ville ha. Så desperat som man var drog jag iväg 4 mms till mami, men hon kunde inte hjälpa mig..

För övrigt kom jag precis hem från gymmet, köttade bandet idag. Men svettas kan man aldrig göra för mycket så imorgon blir det ännu tyngre! Nu ska jag duscha och sedan hämta mamma min som slutar 21.00!

Det blev skorna i mitten..

Söndagsunderhållning

Åkte in till Valbo idag. Jag hade tänkt att köpa ett par skor som jag såg inne i Gävle på Din Sko igår. Det fanns tre olika par jag ville ha och ingen av dom fanns i Valbo, jävla skit. Jag blev irriterad, som vanligt, hehehehe, men det gick över fort! Jag tror jag tar bilen in till Falun imorgon och kikar där istället! Jag måste verkligen ha några andra skor nu känner jag, man tröttnar.

Nej men självklart kom jag inte hem tomhänt idag. Jag fick köpt mig ett mörklila nagellack och en "ficka" till min iphone. Jag har runt 6 skal till den och alla är i princip sönder, jag klarar inte av att ha skal tydligen. Så det blev en sån här istället, så får jag hoppas på att i alla fall den håller!

RSS 2.0