Estimate

Ursäkta att jag inte bloggar.. Eller ne, jag ber inte om ursäkt, jag är ju fortfarande sjuk.. Pallrade mig upp till jobbet idag iallafall, någon måtta får det vara känner jag. Nu har jag varit hemma i två dagar. Trycker i mig Ipren och alvedoner och kör på bara! Det finns dom som har det värre, jag ligger ju inte här hemma i soffan med varken aids eller hepatit, eller någon annan hemsk sjukdom. Så då tycker jag man ska pallra sig till sitt jobb, som jag är jätteglad för övrigt att jag har!, och ge fan i att klaga! Jag har ju iallafall penicillin!

Har tagit en Ipren och två Alvedon nu var femte timme sen i fredags, och jag är riktigt dålig i magen och det gör SÅ ont av alla tabletter + penicillin! Så jag som jag då tänkte att jag skiter i dom två alvedonerna kl 1 när jag kom hem från jobbet och bara tar en Ipren. Somnade som en slocknad grisekno och vaknar nu med en jävla huvudvärk.. Får trycka i mig två Alvedon ändå. Men febern tror jag släppte iallafall med iprenen, men inte huvet och halsen. GUD vilket elände det låter som jag har.

Jag lever vidare!

Filmkväll

Kurerar mig med varmt honungsvatten, lite kvarg och en smörgås. Magen blir riktigt kass av alla Ipren och alvedoner. Ska även titta på film tänkte jag och fortsätta tycka synd om mig själv lite! Jobbigt nog att min kärlek inte är hemma och bara finns, får vänta till tisdagkväll innan han kommer hem. Men ensam är stark?

Sjukis :(

När jag kom hem från Dominikanska Republiken skulle jag börja äta som vanligt igen, inte äta något godis osv som vanligt igen, dra tillbaka till gymmet som vanligt igen, och även lägga ut en massa bilder här på bloggen som jag har tagit under mina två veckor i det varma.

Men här sitter jag nu, med feber, sjukaste halsen som gör att jag knappt kan svälja. Höll på att frysa ihjäl för en timme sen med feberkramper i benen och ont i varenda led i hela kroppen, och nu efter en Ipren och två Alvedon har jag sjuka svettningar istället.

Så nu ligger jag här i soffan, tittar på Mia på grötö, tröstäter godis som man faktiskt får sånna här dagar :(, och vilar upp mig för ett dubbelpass med jobb imorgon. Bara att bita ihop! Lägger ut mitt liv i Karibien när jag känner mig lite bättre

Home

Nu ska jag sova så gott som aldrig någonsin innan. Det har varit en sjukt lång dag/natt/dag och jag kommer förmodligen vara jetlaggad i minst 5 veckor, haha! Skönt att vara hemma, tyckte jag. Men nu vill jag redan åka igen :(. Hatar att känna så, redan efter en halv dag bara.. MEN, bara att börja spara cashen igen ;)

Har haft det SÅ JÄVLA UNDERBART med min största kärlek! Nu kryper vi ner och myser till något på appleteven, som vi har saknat, hihi :)

RSS 2.0