11

 

ESC. Många bra låtar igår. Hade en massa favoriter & det måste ha varit häftigt för den där Lena att vinna. Jag menar, hon hade ju endå bara varit känd i vadå, 4 månader? haha

Mammas dag idag så hon fick en liten present när hon kom hem idag. :) För övrigt så har jag varit ute heela dagen idag. För det första så var det ju såklart reklamutdelning idag igen. Gick rätt så snabbt idag. Vi började halv 7 & blev klar typ 9? haha :) Har grillat, klippt gräset & målat! :) också. Runt 7 blev det en promenad en timme till med mina favoriter :) Nu måste jag sova, är en halvtimme sen.

Carro & solen

16


Idag hade vi ett pm på 27 pers igen. Vad var det för människor? Jo 6-åringar! Japp, självklart blev man indelad där att servera barn igen. Mindre kul men det gick bra & 6-åringarna var lättare att ha & göra med än 8-åringar, haha :) Kom hem från valbo för en stund sen också. Har köpt lite kläder osv.

Har prov imon i servering & hotell. Pallar inte med att plugga, skittrökigt. Så jag tittar på äntligen hemma istället & passar på att skriva i reklampausen. viktigt.

Om en kvart är det eurovision också, härligt :)

17



Idag har jag varit överallt känns det som, förutom i skolan :) Var till optikern & fick reda på att synen har blivit ännu sämre. Inte så dåligt heller. Sist jag var där hade jag - 0,25. nu hade jag - 1,75! jääklars. Inte konstigt att jag inte ser någonting s; Men nu är det linser påväg i alla fall :)

Har varit på golfen idag & fixat med älsk också. Eller ja, det blev mest lek med min favoritzoegas! :) Det blev en dusch för både han & mig efteråt, skönt. Nu ska jag titta på internetteve som vanligt, haha. godnatt :)

19


Lördagar rusar alltid iväg! Klockan är redan 8 & det är dags för sommarkrysset :) Det har varit superskönt idag även fast det har varit lite monligt, härligt! 19 dagar kvar till sommarlov nu, det börjar ta sig ;) Nej nu måste jag rusa ner till teven & samtidigt tagga sönder till imorgon när det är reklamutdelning 07.00 igen. uscha. Pengar<3

25



Nu är jag hemma! Har varit borta sen i onsdags? Var in till gävle, valbo & falun i fredags också. Jag tänkte leta efter mina skor på h&m igen. Började i gävle. Fanns dom där i min storlek? nej. I valbo? nej. Men i falun! Där hade dom allt ett par i MIN storlek, äntligen! viktigt

25 dagar kvar till sommarlov nu. Det känns inte?

30




Okej jag kan inte leva i en lögn längre.. JAG PLUGGAR INTE! jag pallar inte, fattar ju endå ingenting.

Jag ska titta på teve istället!

30

 

Jobbig dag idag & inte nog med det blev det ca30 småungar att servera idag! hua. Men det gick ju bra i alla fall. Var in till valbo en sväng & tänkte köpa ett par skor som jag har dreglat efter ett bra tag nu. Men så klart fanns det inte rätt storlek. Ovanligt d;

Nu blir det plugg resten av kvällen. Nationella imon ju. Varför räcker det inte bara att man har det i nian?

31


Har precis varit ut på en långprommis med zoegas! Så här mycket ville han gå ut :)
Nu ska jag göra mig iordning inför en väldigt skön natt med många drömmar. natti

31




Det här är helt sjukt äckligt. Hade precis kommit hem & skulle sätta mig här men innan jag ens hann så långt hoppade katten ner från min säng. Jag hör någonting som ramlar ner på golvet. Jag tittar ner & där ligger detta! :'s Just nu känns det som om jag har 1000 fästingar på hela kroppen. Skitgrejer! USCH!

Idag tänkte jag ta fem över bussen hem, men icke då. Bussen kom såklart inte, SOM VANLIGT X-TRAFIK! så det var bara att vänta på nästa buss. + att jag redan hade missat en buss innan detta.

Jaja, jag har övningskört idag en snabbis i alla fall & snart ska det ätas mat, men bara tills jag känner att jag inte är hungrig nå mer för sen är det bra!

32


Nu har jag bestämt mig! Igen.. Varför blir det alltid såhär? Men nej! Nu har det gått för långt. Mitt nya liv med motion har börjat! Så är det bara. Mamma måste hjälpa mig att hålla FOKUS! haha :( Inte vill jag rulla fram om ett år? NEJ tack!

32


Igår kanske det blev lite för mycket. Halv 7 ringde ju klockan imorse!, men det var bara att pallra sig upp. Reklamen väntar! 3 timmar tog det idag att dela ut. Skönt när det väl är klart i alla fall. Nu är det bara att vänta på nästa lass som kommer på torsdag. hua. Menmen, det är ju alltid liite extrapengar som ramlar i spargrisen..

Zogge var med som vanligt i cykelkorgen med sin valp! :)

35


Ojojoj! Jag känner mig så här glad som jag är på denna bild just nu! Kom precis hem efter att ha vikt 160kg reklam hela eftermiddagen. När jag kommer innanför dörren står det 2 kartonger på hallgolvet. 2 tevekartonger. Jag tänkte som vanligt, jaha.. nu har dom köpt någonting till sig själva igen. Någonting dyrt & fint. MEN, det var 2 platt tevisar till mig & bryyschan! 32" dessutom :) Härligt att få en surprice när man kommer hem! Tack mamma & pappa! :) Nu ska dom packas upp. Hare gött!

just flow


Bara för att jag skriver om sommar i varenda inlägg, lägger jag upp en väldigt somrig bild som jag tog förra sommaren på Cypern. Jag älskar den här bilden. LOVE IT!

36?




Idag är snart slut. igen. Dagarna går så himla fort! Inget negativt med det men man hinner ju knappt med själv. haha.

Idag var en sån där "pluggdag". Vad gör man när det är pluggdag? Jo man kommer hem efter en äcklig busstur, äter något, tittar igenom internet, sätter sig i soffan & tittar på teve! ajajaj! Inte bra. Varför blir det alltid så? "Äh jag gör det imorgon :)". Jag måste rycka upp mig nu, det är ju snart sommarlov :D även fast det inte känns så.. Nej nu måste jag fortsätta titta på burken. Har jag ändå börjat måste jag väl fortsätta? :)

btw, visst är det superskönt att slippa mascaran någon dag ibland. Man kan känna sig lycklig ändå! rriight?
RSS 2.0