When I see stars

Haha fick vända på vägen när jag var på min "långa promenad". Det började ösregna, så det var ju inte så kul. Har ätit alldeles nyss, grillad entrecote med en massssssa sallad, jäkligt gott! Så nu har jag paltkoma. Ligger i sängen med musik och vilar upp mig, men ska snart gå ner och ta mig en kaffe! Börjar ju jobba kl17.

Bränn

Hoppas att vädret håller i sig lite iallafall. Har nu dragit på mig shorts och ett linne och ska bege mig ut med Sixten på en lååång promenad! Var på ett nattbad inatt med kärleken min också, guuuu så mysigt det var;) Nu ska jag stoppa in lurarna och påbörja min powerwalk!

Kärlek

Ligger i solen och har haft en riktigt bra dag idag. Är lillebror Rasmus födelsedag idag också, så grattis till 16-åringen! :) Har precis ätit fet mat, så ska bara vila upp mig någon minut innan jag ska på en långpromenad och därefter gymmet! Är ledig idag men imorgon eftermiddag blir det jobb :)

Söndagsjobb

Sitter i massagestolen på jobbet och slutar snart. Börjar igen kl17 så blir hem en snabbis bara. Släkten är ju hemma så dey blir att säga hejdå till dom som åker hem idag i alla fall:)

Hej

Har jobbat nästan hela dagen och imorgon börjar jag 6.45. Med tanke på att jag bara har sovit knappt 4 timmar per natt nu så är jag ganska slut i kroppen kan jag säga. Hade kunnat d.ö.d.a för att få ta ett kvällsbad någonstans nu. Har ju svettas hela jävla natten och heeela dagen idag. Så är det så jäkla fint nu när solen precis håller på att gå ner, men får väl titta på teve eller något istället, hörs imorgon

Sommar

Trött som ett as är jag. Kom hem rätt så gaanska sent inatt med vetskapen om att jag var ledig idag. Men så blev det inte, jag behövdes på jobbet så det var bara att pallra sig upp! Nu tänkte jag ta mig en promenad med Sixtenvovven i finvädret :)

Här sitter vi och har det mysigt i huvudstaden! Det är varmt som satan, solen är framme och ikväll blir det Skansen, puss!

Hjärta

Nu är det läggdags som gäller, tillsammans med den finaste och mest underbara kärleken någonsin❤ Imorgon ska vi upp tidigt och ta oss ner till Stockholm över dagen! Skriver in mig imorgonbitti, sov gott! :)

Euphoria

Hahaha herregud, nu har jag legat här med fötterna i mitt älskade fotbad i nästan 2 timmar!! Klart man måste ta vara på tiden när man är ledig;) Nej men nu ska jag ta på mig kläder och dra mig utåt. Kom på att jag ska städa i ordning här hemma i mitt rum idag också så man kan vistas här inne utan att få panikångest..

Skitväder

Vaken men trött som ett djur! Blev gaanska sent igår, haha. Men det är bara ta sig i kragen och sätta igång dagen. Tänkte börja med ett fotbad halvt liggandes i sängen med väldigt hög musik. Sen beger jag mig nog ut runt dammen med vovven och senare gym! Toppppennnnn :) Bilden är från i våras när man var i Spaniennnn btw, SÅHÄÄÄÄR gott var det!

Italiensk mat och ett glas shiraz med världens bästa älskling, kan inte bli bättre än så här! ❤

In my..

Är på jobbet nu, skriver in mig här när jag slutat!

Bästa

HAHA att jag alltid ska lyckas, det här var igårkväll, ett gammalt inlägg alltså som glömdes att publiceras!

Fett❤

NU ska jag frosssssa i chips och dipp! Har hällt i mig godis och chips idag och igår, så tänkte fortsätta nu. Imorgon börjar verkligheten igen och det är motion och bra mat som gäller!

Oh we just

Är på jobbet och slutar halv 9, skriver in mig här då! Hööörsss

Bäst

Passar på att slänga in mig här igen, har en liten paus nu så sitter med ännu en kopp i handen. Vet inte hur mycket jag har tryckt i mig under dagen, men jag är pigg nu i alla fall, även om ögonen känns som dom håller på att rasa ihop, haha :) Har sjukaste träningsvärken i hela överkroppen också, sinnnnnnnesss stel och ont som satan gör det. Men det ska kännas att man sliter på gymmet tycker jag! ;) Skulle även kunna döda för en cola utomlands med en massa citron nu.. 45 dagar kvar!!

..

Slänger in ett snabbt inlägg. Har lunch nu och är trött som ett aaaaaaas. Kommer somna snart känner jag. Blir deppig när jag inser att jag inte kan gymma idag, och inte imorgon:( Jaja, ska ta mig en kaffe nu så jag blir människa igen och fortsätta jobba, ha en bra dag alla!

La La Love

Äntligen hemma! Gymmade på i hela två timmar idag! Är riktigt nöjd med det, såklart, men den där känslan kommer alltid efteråt att man hade kunnat gjort ännu mer. Jag hade tänkt gå runt dammen nu med Sixtenpojken men nu är det helt svart ute igen och jag känner inte riktigt för att traska ut i spöregn i ca två timmar. Så får nog skippa det.
 
Ska hoppa in i duschen nu i väntan på att ♥ ska komma hem:) Sen blir det att ladda upp för en heldag med jobb imorgon! Börjar kvart i åtta och slutar halv nio, ca 12 timmar senare;) Har ju en timmes lunch i allafall så det är skönt.
 

Gött

Är på gymmet nu och har kört riktigt hårt! Sitter och svettas av mig en timmes crosstrainerpass och ska snart ta tag i resten. Ska köra en MASSA armar och midja och fortsätta lyssna på min underbara musik!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1905720/images/2012/pic_5006c641ddf2b32cc1000298.jpg" class="image">

F!M!L!

Den här känslan som kom nu är HELT obeskrivlig. Min tvätt hänger ute, och det börjar ösregna.. Går och gräver ner mig, hörs

Lyckligare nu

Jag hittar inte mina hörlurar. Fyfan vad äckligt. Blev så äckligt lack så jag tog ett par andra skithörlurar som sög något så in i helvete. Det gjorde mig ännu mer irriterad så jag drog ut och sprang istället. När jag kom hem kunde jag inte röra på mig på 10 min, mådde så jäkla illa. + Att det öser ner nu också.. skit.. Vet att alla vill ha min aphåriga mage också, herregud vad mysigt! Tänkte bara visa att jag har solat idag, så det finns ett bevis, eller nåt.

Jag skulle göra vad som helst för sol idag.. Jag har inte solat på hela sommaren och är vit som en same:( Men det är klart det kommer regna idag, så istället är det gym som gäller och idag ska jag köra tills jag spyr! Måste vakna först bara, och det har jag gjort i eftermiddag, hehheehhe

Trueee

HHAHAHAHA hittade den mest klockrena någonsin, sanning RAKT igenom;)

49

Dags att sätta i linserna har jag hört när man märker att man har satt på sig tröjan ut och in.. Hade tänkt springa runt dammen idag, kanske inte känns superlockande med tanke på den skinande solen och den heta värmen ute. Nej just det ja, det var ju den svenska sommaren som var här. Vill man ha riktig sommar får man vänta 49 dagar till Greeeece;) Vet inte om jag visat den här bilden förut, men skitsamma. Den är från Spanien i våras i alla fallllll :)

Jag är bäst!

Tacka GUD för Christer! Har fått låna hans gymkort över helgen och hoppas på att hitta på mitt nästa vecka! Kom precis hem från gymmet där jag köttade sönderrrr. Jag har varit riktigt duktig med träningen idag alltså! Var ju ute på en springtur efter mitt förra glamorösa inlägg, och jag sprang riktigt långt! Över en halv mil i sträck! :)

.

Kommer slå in väggen vilken sekund som helst. Mitt gymkort är borta!!! Det ligger i min jacka som jag har glömt någonstans, och jag har ingen jävla aning om VART! Jag vet inte vad jag ska göra, jag MÅSTE gymma!! Kommer ligga och grina hela dagen:( FAN. Jävla fucking fredag den 13. ÅT HELETE MED DET. Jag är så förbannad så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Får väl ut och springa då, vad har jag för cpval. Ha en jävligt bra dag allihopa för hela min helg kommer suga arsel utan gym.. ÅÅÅÅ

13 fredag

Huvudvärken från helvetet har välkomnat sig. Även fast jag hade fönstret öppet i natt, var det äckligt varmt ändå när jag vaknade. Vaknade för en timme sen, sjukt irriterande när jag hade velat vara på gymmet den här tiden. Men jag håller på att dra i mig kaffe nu i solen och hoppas på att huvet försvinner. För inget stoppar en krigare, gymmet nästa!;)

Längtaaaaaar

 

Hard as it could be

Ledig i tre dagar nu, hoppas för gud att jag kommer få någonting under helgen. 
 
Det här är första gången någonsin jag inte vet vad jag ska skriva. Har suttit över en halvtimme nu, kommer inte fram till något. Har för mycket i huvet, för mycket att tänka på, ehehhehehe..
 
 


 

At the top

Är hemma nu, slutade 12.45 men ska snart tillbaka, börjar 17 igen! Åt precis och nu kommer jag inte orka resa på mig kan jag säga. Kommer antagligen somna här i soffan.. Kommer hem till nio ikväll och jag vet att jag verkligen behöver gymma då, men jag vet också att jag inte kommer orka:( Skiiiiiiiiit

Lala

Är besviken på mig själv efter mitt gympass.. Gjorde 20 min på crosstrainer och bandet nästan bara:( Får se om jag orkar upp ikväll igen, annars kan jag trösta mig med att jag har gått runt dammen idag också, är ju alltid något.. Sitter vid köksbordet och väntar som ett barn på mammas mat, herregud vad gott det ska bli. MEN! Gäller att tänka sig för, bara äta tills man inte är hungrig mer;) Har duschat och börjar jobba kl17. Ska bli jätteroligt att börja cykla upp härifrån varje jobbdag.. Hörsssssssss folk

Coffeee

Sitter och tar en kopp kaffe och ska alldeles snart dra mig runt dammen! :) kommer säkert ta två timmar runt idag istället för en och en halv eftersom mamma och pappa ska gå med;) Sen blir det vidare upp till gymmet för min del och jobb i eftermiddag! Här är det en liten Sixtenvovve som följer mig överallt! Han är så glad över att jag är hemma igen, haha:)

Bara början

Back on track. Nu ligger jag i min säng, hemma hos mamma och pappa, ensam. Det känns konstigt, men skönt. Det är konstigt hur känslor försvinner. Men man ska tänka på sig själv. 5 fantastiska år har jag spenderat bra, jag ångrar inget. Man lever bara en gång och man ska ta väl vara på den tiden. Verkligen..

Lovar

Har hänt mycket inatt och under dagen, därför jag inte uppdaterat något.. Men jag ska göra det om en liten stund, jag ska bara städa klart allt så kommer jag tillbaka!

Ultimate repair

Köpte en ny hårinpackning idag, hoppas den är bra, för den jag har nu suger ju.. Det stod att den var för extremt skadat hår, haha, så förhoppningsvis! Håller alla tummar jag har!

Ehe

Sitter inne i Valbo och äter! :) Finns ju inget annat att göra i det här skitvädret..

Ja jag tänker på barnen i Afrika

Den obeskrivliga känslan när man för första gången någonsin har glömt vattenflaskan hemma❤❤❤❤❤❤❤

Måndag. Säger allt

Tar mig en kopp kaffe, i sängen! Är riktigt trött alltså. Ska dra i mig det sista nu, kasta på mig svettkläderna och ge mig ut i regnet mot gymmet. Börjar fem i eftermiddag med jobbbb

Bästa!

Har tryckt i mig mat nästan alldeles nyss. Jisses vad götttt. Drog till med ett till gympass vid femtiden idag! ;) Blev så jäkla övertaggad idag när varenda byxa jag provade passade ;) Så svettades av 773 kalorier på crosstrainernnn. Imorgonbitti kör vi igen! En stor kyss på det!

Kött

Sitter på Waynes coffee i Falun och chillar sönderrrrr. Har hittat ett par byxor, en tröja och en kofta. Blev så jävla less på alla människor så jag drog hit istället. Hade egentligen behövt minst ett par byxor till.. Men det är så det är, får åka igen snart. Tycker det gick ganska snabbt för mig idag ändå. Jag menar det är ju rea i varenda jävla butik, folk blir ju som tokiga! För övrigt hittade jag jeansen jag köpte på Gina! Rätt så ganska otippat.. Det brukar vara hm som gör mig glad, men inte idag! Beror väl säkert vilken butik man är in i också, men Borlänges HM SUGER. Nu vet ni det. Spöregn ute också.. Äckelskit. Varmt som i helvetet är det också..

Haha

Sitter i soffan med en kopp kaffe och ska snart dra till gymmet. Fuktigt och äckligt ute idag med..

Sverige❤

Åååå skulle kunna göra vad som helst för sol imorgon :( Såg att det skulle bli spöregn.. Är bara att dra fram vinterjackan och tumvantarna igen!

!!!!!!!!!!

HALLÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!! NU ÄR SEMESTERN SLUT FÖR DOM PÅ BLOGG.SE OCH APPEN FUNGERAR IGEN!!!!!!!

Fyfaaaaaaan vad underbart! Har varit lite smågrinig över det ;) Idag har varit den sjukaste dagen någonsin alltså. Det har varit sinnes fuktigt och varmt!! Sist jag svettades såhär mycket som jag gjort idag var i Egypten förra sommaren! SÅN sjuk värme har det varit idag!

Imorgon är jag ledig så då ska jag dra mig in någonstans och köpa kläderrr. Dock ensam.. Kanske inte så roligt men är i stort behov av det nu så. Vägde mig igår igen och gissa om jag blev glad! Jag hade gått ner ännu ett kilo!! Jag kan nu meddela att jag SNART har gått ner 10kg!!!!!! Så himla sjukt är det och jag är så glad över det! Därav det hemska samvetet över chipsen igår....

 

Lördag

Vaken och har inte vågat titta ut genom fönstret. Hoppas på att det är fint väder.. Hade tänkt ut och gå med Sixten runt dammen, och alltid trevligare med sol :) Men det är det väl inte förstår jag.

FAN vad jag ångrar att jag åt chips igår. Fanfanfanfan.. Kan börja storböla över det nu känner jag.. Måste försöka hinna med gym idag, hinner jag inte innan jobbet så måste jag orka pallra mig dit efteråt.

Ha en superbra dag!

True

Gräset är inte grönare på andra sidan. Även fast man ibland glömmer det.

Puss

Sitter på balkongen med flera glas vatten och klickisar!! Tar emot att jobba imorgon, sov gottis!

Stolt tjejjj

Var till hälsocentralen idag. Dom tog 5 fulla rör med blod som dom ska titta på. Får provsvaren nästa vecka. Har varit orolig ett tag nu så ska bli skönt att få svar på om det är något!
 
I allafall så tog jag på mig ett par byxor jag inte haft på mig på ett par månader och jag trodde inte det var sant! Jag har inte ens behövt haft ett skärp i dom här innan. Det är helt sinnes och jag är så sjukt nöjd och så himla stolt över mig själv! Jag har gått ner en del i vikt men jag tycker inte att det syns, men idag såg jag att det verkligen är sant! Jag har en del kvar till min målvikt men jag är är en riktigt bra bit påväg, och det känns sååå skönt! :)
 
Nu kommer mammis snart och ska hämta lite saft, sen ska jag dra vidare till Maria och locka hennes hår inför kvällen och sen är det dags för jobb klockan fem :)
 
 

Aj

Blir inget gym idag:( Har sjukt ont i huvet.. Ska göra mat istället och duscha, gu så roligt

Livet

Sitter ute på balkongen i solskenet med en kaffe i handen i väntan på mamma! Gymkläderna är på och när hon kommer blir det en liten promenad, sen viker jag av till gymmet. Idag ska seriöst kötta sönder, även fast huvudvärken börjar krypa sig på. Drack nog för lite vatten igår.


Inatt sov jag nästan precis hela natten! Jag har vaknat till en enda gång bara och har sovit i 9 timmar! Jag brukar normalt vakna 5-10 gånger, så det var jätteskönt!

Jallajallajalla

60 DAGAR KVAR TILL GREKLAAAAND IDAAAAAAG!!!!!

Didn't hear

Jag har aldrig varit såhär utmattad tror jag. Har jobbat precis hela dagen! Därav den extremt dåliga uppdateringen, förlåt! Imorgon blir det bättre. Då börjar jag fem på eftermiddagen så det ska bli jäkligt skönt att få sova ut! :) Har gått bra hela dagen idag och lokalsinnet har redan börjat ordna upp sig! Haha..
 
 

Såja

Ursäkta mig. Ska slänga in några bilder imorgon när jag kommer hem! Fick dubbelpass imorgon så jobbar 7.45-15.30 och 17-20.30! Blir en hel full första riktiga arbetsdag och hoppas på att det ska gå bra!! Bara imorgon är över flyter väl allt på sen förstår jag, god natt!

Trött som ett as

Är ledig idag, klockan är 9 och jag kan inte somna om. Även fast jag bara sovit i sex timmar! Så sjukt irriterande när man äntligen får sova ut, men vaknar..

Har tittar runt på AppStore och såg då på kommentarerna på blogg.ses app att det var väldigt många fler än mig som var jääkligt förbannade över att appen inte fungerar! Alltid lika skönt när det är fler som är griniga och inte bara en själv;) Men nu får dom allvarligt ta och lyfta på sina arslen och göra något åt saken, lessnat ur rejält nu.

Well

Ska sova nu. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge! Hade en sån bra bild jag tänkte lägga upp. Eller rätt så många faktiskt. Men eftersom jag ligger i i sängen och inte äger någon MacBook, måste jag skriva via telefonen. Och som vi alla vet FUNGERAR FORTFARANDE INTE BLOGGAPPEN! Så måste logga in via Safari och då går det som sagt inte att ladda upp bilder! Helvetes skit

Acknowledge

 
Två timmar kvar innan jag börjar, så tänkte dra in ett helt oviktigt inlägg!
 
Köpte en router igår, helt underbart kan jag säga när man har wifi i telefonen! Pallar inte riktigt med 3Gen ibland känner jag. Tänkte ta och göra mig i ordning lite mat nu, är hungrig. Åt godis nyss.. AJAJ! Äh bara man inte äter som en flodhäst så kan det väl inte vara en sån big deal? Right?
 
Nu ska jag dra på mig kläder. Duschade för en och en halv timme sen. Märks att man är av det kvinnliga könet.. Hörs ikväll! :)

Jajamen!

Är på gymmet och sliter häcken av mig med kaffesmak i munnen. Kötttttttt

Over

 
Dags att röra sig mot sängen tillsammans med en movie. Börjar inte förrän halv 4 imorgon så kommer både hinna med en liten sovmorgon och ett gympass. Sov gott, för det tänker jag göra ikväll, äntligen.

What is love

Tittar på reprisen av sommarkrysset och laddar för att hänga tvätten om 5 min!

Amazing

Söndag idag och redan den första juli! 63 dagar kvar nu till Greeekland, orkar inte vänta längre, jag vill att det ska vara 10 dagar kvar eller nåt. Inte två månader.. Men det är så det är. Har ju väntat sedan i december när vi bokade resan, så det är ju ändå inte så jättelångt kvar :)
 
Idag hade jag tänkt bada med Sixtenpojkis. Han har ju fått en egen liten flytväst! Han älskar ju att bada och nu kommer han kunna bada såååå mycket längre med flytvästen. Men solen är ju borta nu så får se hur det blir med den saken! Ska i alla fall ut och gå idag och gymma :)
 

Butterfly fly away

Har haft en bra kväll. Mamma, pappa och Rasmus var bjudna på middag hit till lägenheten! Maten gick som smör och jag har även invigit mina nya vinglas från Bengt Frithiofsson! Helt underbara glas, kommer aldrig dricka ur något annat, perfekta! Hade en fin bild jag skulle vilja lägga ut, men det går ju inte. Ja jag tänker fortsätta tjata om det här, KAN DOM FIXA ÄCKELAPPEEEEENNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!! Har haft en jättebra dag på Arlanda idag också, ska publicera lite bilder när jag lägger in bilderna i datorn, eller om APPEN BLIR FIXAD God natt.
RSS 2.0