Adventure tommorrowwwww

För några timmar sen gjorde jag i ordning i min garderob! Vi var in till IKEA och köpte nytt att lägga alla mina kläder i, så nu är allt i sin ordning! Tidigare idag så var älskling, jag och mamma min och badade hundarna. Sixten tyckte att det var jätteroligt så det ska bli kul att bada med honom i sommar! :)

Kylskåpet är laddat med fika och massa gottgott för morgondagen. Martin och jag ska åka ner till Arlanda imorgon och fota flygplan! Hihi :) Helt ointressant och onödigt för vissa men, inte här inte! Sixten och Zoegas ska få följa med dom också, det blir skönt för dom att vara ute heela dagen. Vi ska även ta med den nya filmkameran som är inköpt och filma i massor!

Det finns ingenting som slår Thailand, helt seriöst. Medelhavet kan skita ner sig. Vilket skit.



Påsklov♥

Har inte orkat skriva något på grund av det fina vädret som har varit! Helt underbart är det!

Tänkte uppdatera lite kort bara. Jag ska börja med att säga att förmiddagen igår fick spenderas inne på grund av bakfylla. Men denna gången var det inte jag, nu var det Martins tur, hihi :) Jag skulle inte dricka i fredags men det sket väl han i och drack på för fulla muggar. Som man bäddar får man ligga älskling!

Igår köpte mamma och pappa en ny filmkamera också, en canon. Har inte tittat på den så mycket men jag får väl ta mig tid till det någon dag. Vi drog fram min bil igår också. Audin! Idag har vi tvättat den, sicken pärla ;)

Nu ska jag och kärleken min dra in till Gävle och kika lite bio. Water for elephants blir det. Vi tänkte först se Scream 4 men den har bara fått dåliga recensioner och trailern var kass, så det får bli den här som verkar mycket bättre!


Duschen nexxt

Idag var det nationella prov i svenska b som stod på schemat. Jag var typ sist kvar av alla som skrev och det gick väl inte så där jättebra då. Vi får se, det känns som om jag inte skrev om det jag skulle, eller nåt. I alla fall så åkte jag bil in till skolan med min kärlek. Saragumman var också med eftersom hon också var tvungen att pallra sig till skolan idag! Det var väldigt skönt att hon var tillbaka i skolan även fast det bara var en dag, hihi :) När vi kom hem åkte vi och käkade första mjukglassen på året! SÅ gott. Mums!

Över 1år kvar

Idag har jag varit i Valbo & Borlänge med min kärlek. Jag fick inhandlat ett nytt koppel till Zoegas, som han verkligen behövde! Nu har jag suttit och pluggat på öl som vi har prov på imorgon. Eftersom jag inte har pluggat någonting innan så får jag väl hoppas på ett godkänt. Jag måste börja bli bättre på att ta tag i saker. Jag sitter alltid kvällen innan och försöker få in något. Jag har engelska jag måste göra också. Det har jag nationella prov på om några veckor. Writing, reading & speaking. Wihoo. Engelska B är sjukt svårt, tycker jag i alla fall. Här räcker det inte med "engelska" utan här ska det vara amerikansk engelska & brittisk engelska för sig. Inte nog med engelskan har vi nationella prov i svenska på torsdag! Vi har fått ett häfte vi ska läsa och det har man inte läst än heller. Det blir väl på onsdagkväll man sitter och läser i ren panik skulle jag tro. Fan jag måste ju göra naturkunskap i veckan också som ska vara inne på fredag. Varför orkar jag ingenting?

Nu börjar Stockholm-Båstad i alla fall som får sätta stopp på allt plugg, yes!

Vattenläcka kan vara helt ok!

Hahaha ja då har jag inte skrivit på hela helgen heller. Känner verkligen att ett lov behövs nu.

I lördags var jag, broshan och kärleken min nere på Arlanda hela dagen. Det var "öppet hus". Det fanns mycket saker att göra men istället för att göra lite olika saker stod vi och köade i över två timmar ute på bana 3. Det var svinkallt och blåste som fan. Varför spenderade vi våran dag på detta vis tro? Jo för Rasmus har aldrig flygit någongång och därför aldrig varit inne i ett flygplan. Kön som vi stod i var alltså in i ett flygplan. Det var SAS som hade ställt ut en av sina 737:or. Rasmus tyckte att det var häftigt i alla fall och vi provsatt några säten så han fick känna lite hur det känns. Dagen var bra förutom att tax-freen stängde när vi kom tillbaka in i terminalerna men.

I söndags var jag, Sara och pojkvännerna våra in till Valbo och Sandviken. Jag inhandlade en ny eyeliner som jag verkligen behövde! Vi fikade inne i Sandviken och satt där i ca 3 timmar? Heheheh det behövs det också! När vi kom hem käkade vi kinamat och köttade♥

Imorgon har vi 2 pm + andra bokade gäster i restaurangen. Sammanlagt var det ca 50pers, så det blir väl fullt upp imorgon med tanke på att vi knappt är några i köken.

Min toalett började läcka vatten för någon vecka sen, och idag var dom här och rev upp! Det positiva är jag jag kommer få en helt ny toalettstol, nytt handfat, golv m.m. :)


Såhär ser det ut nu! Jag får nu alltså stå och sminka mig och fixa håret på toaletten nere.



RSS 2.0