Gott nytt år!

Har tagit på mig kläder nu men har så jäkla svårt att bestämma mig! Jävla skit. Ska äta om ett tag sen bär det av till Saararaa♥ för FIXFIX. Gott nytt år! :D

Mobilblogg

Ligger hos min kärlek nu och orkar tyvärr inte lägga ner någon tid på ett inlägg utan bild. Jag orkar inte ens dra ett dagarna på dagarna - Mads Mikkelsen skämt. Såå god natt!

Det är inte mellandagarna som är på dagarna, det är dagarna på dagarna som passerar på mellandagsreans dagarna! HAHA

 

 

 

 

Jaja låg uppdatering osv.osv.

Var till Valbo idag & slogs med alla människor. Jag hittade en hel del saker. Det mesta till rea! Jag är väldigt duktig att handla på rea nu för tiden. Det är bra. Jag lägger ut lite bilder på mina goda inköp! Jag har resfeber så det blev en del tills vi ska åka, haha :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Livet är inte dagarna som dagarna som kommer, det är dagarna på dagarna som kommer på dagarna HAHAHAHA

 

 

 

 

Har precis gjort mig i ordning & ska snart iväg till Sandviken med älsklingen min. Sen när vi kommer hem blir det att rappa på att packa. Jag har inte packat någonting än. Haha hejdå :)

 

Släng dig i väggen Guitar Hero!

Jag & Rasmus blev nedkallade av mammsen & pappsen nyss. Vi skulle få två julklappar i förväg eftersom dom var för stora att få med i bilen ner till Lidköpng, så gissa vad det var? GITARRER! :D Jag är superglad jappjapp! :D ♥♥


fiskbajs

Det blir en tidig kväll idag känner jag. Man ska ju passa på att sova ut på lovet ju! :) Tur att jag har min vovve med mig varje natt så jag inte känner mig alldeles ensam när min älskling inte kan sova här :) Nu är det inte långt till julafton & all maat! ♥ 3 dagar sen så! :D

 

HAHAHA jag bjuder på den här bilden såhär dags innan jul. Årets julklapp kanske? hahahah "God Jul, här får du en apa." Jag är dålig jag vet :( HAHAH JA & jag är trött samtidigt. :(


HAHAHAHAH jag ska gå & lägga mig nu jag lovar :)

 

hahahha så jävla rolig bild bara..AHHHAHAHAHA & the sims blocket i högsta hugg HAHAHA förlåt godnatt

 

 

JULLOV

Nu har man jullov då! Ja jag kan lova att det är SÅ HÄR skönt! Behöver inte gå på engelska B imorgon eftersom jag har gjort klart allt & på onsdag skulle vi fika kl.9? Så jäkla onödigt så jag fikar hemma istället, haha :) Imorgon funderar jag på om jag ska vara ute hela dagen med vovvarna & åka pulka med mera! Så får det nog bli :) Rasmus har fått lov också så han får hänga med!

 

Min älskling ska på halkkörning i Falun imorgon. LYCKA TILL!♥


Snart är det jul gott folk! En massaa julmat! Ingenting slår julmaten på julafton. Så är det bara! Jag ska dricka julmust tills jag sväller upp, Apotekarnes julmust ska det vara, GÖTT! Kalle Anka & en massa julstämning hela dagen! Jag älskar verkligen jul, det är lätt det bästa på hela året! Ingen tvekan om den saken.

 

På torsdag eftermiddag, dagen före dagen!, åker vi ner till farmor i Lidköping & sover där, Härligt! Hoppas vi hinner ner innan uppesittarkvällen börjar bara :)

 

 

 

Food and so on

På förstasidan länkades det till en annan blogg som hade denna lista. Jag hatar listor men den här gillade jag så jag gör den! :)

 

Varm dryck Te, Earl Grey
Kall dryck Mjölk
Alkoholhaltig dryck Groggar & annanascider
Drink
Lichi
Pålägg
Ost
Grönsak
Zucchini & sockerärtor
Frukt
Alla meloner
Bär
Hallon
Krydda
Timjan
Godis
Lakrits
Snacks
Popcorn
Choklad
Marabou degestive
Ost
Brieost & västerbottenost
Sallad
Tonfisksallad
Tårta
Gillar inte tårta
Bakverk
Allt som innehåller västerbottenost älskar jag! 
Sås
Balsamicosås
Glass
Vanilj & päron
Snabbmat
Kebabkebabkebab
Flingor
Special K dark chocolate & strawberry
Pizza
Bara det är lök på så är allt gott!
Naturgodis/Nötter
Pistagenötter
Soppa
Thaisoppa & broccolisoppa
Utländskt kök
Thai
Halstablett/Tuggummi
Extra white sweet mint
Äter inte
Russin, avokado & ärtor

Praliner

Jag hade tid att göra pralinerna idag. Tro det eller ej men det tog mer än 5 timmar att göra dom! Helt sjukt men det var värt det. Det är verkligen det finaste jag bakat, (eller vad man ska säga), någonsin! Jag är väldigt nöjd & dom som får dom här i julklapp kommer att bli superglad hoppas jag. Det skulle jag ha blivit iallafall :) Jag kanske lägger ut recepten någon annan dag för jag orkar inte gå ner & hämta dom nu. ehehhe. Men bilder ska ni få! :)

Det är citronpraliner till vänster, mocka i mitten & vaniljtryffel till höger :)

 

Julbakning!

Nu ska vi åka & köpa lite ingredienser till mina praliner som jag har tänkt att göra idag (om jag hinner). Det tar ju ett bra tag att göra praliner har jag förstått. Efter jag har gjort pralinerna kommer jag att lägga ut recept & bilder på dom pralinerna som smakade mumma! Haha om det ens är någon som kommer att göra det, men vi får se! Jag har aldrig gjort praliner förut men dom ser ju så sjukt GODA ut! Någongång måste alltid vara den första :)


Redaktören Kjell ;) haha

Tusen hjärtan

Jag älskar min pojkvän. Vi har varit tillsammans i 3 år & varit med om så mycket tillsammans. Han finns alltid där för mig, det kvittar vad som händer. Han uppskattar & älskar mig för den jag är. Du är min kärlek & jag älskar dig. Tack för att du finns älskling!

Englishtime!

Idag har jag varit på min första Engelska B lektion! Jag ska göra hela höstterminens uppgifter under jullovet eftersom Galina har kommit på NU att jag ska gå kursen. Den har ju som sagt hållit på hela höstterminen & ska fortsätta hela våren. Så jag kan lova att jag har en hel del att göra under mitt lov. + på det så måste jag läsa en bok på minst 200 sidor & lämna in en bokrecension på den också. Jag har precis börjat med recensionen på Engelska A kursen & måste nu läsa ännu en till. Stressigt är det ja. Men går man i skolan så gör man. Det ska märkas att man lever!

Jag sitter & väntar på min älskling nu som ska komma snart hoppas jag! ♥

España por favor!

Jovars, jag ska till Spanien! Jag visste ju inte riktigt hur jag skulle göra för någon vecka sen. Jag visste inte om jag skulle skicka in ansökan & motivering. Men jag gjorde det i sista sekund & JA, det är jag glad över att jag gjorde. Det ska verkligen bli SUPERKUL!

Jag hinner vara hemma 5 dagar efter vi har kommit hem från Spanien sen drar jag till Thailaand!

Härliga vinter! :)


Jag tänker bjuda på min finaste bild jag har. Jag vet inte vad det är, men någonting är det med den bilden. Jag älskar den!


Sovmorgon imorgon, yes!

I lördags fabriksåterställde jag min dator, även fast den bara är 1år gammal. Den var så jäkla seg, men nu är den bättre! Jag kopierade in alla mina bilder på skivor & la in dom igen. Bilderna var det ända jag sparade, + lite dokument men inget speciellt. Den här fabriksåterställningen behövdes verkligen, hårddisken började att rasa ihop. Förra veckan skulle vi titta på en film på voddler genom hdmi-kabeln till min teve. Det gick åt heleve så klart eftersom datorn lagga ihop helt. Så det var på tiden att denna åtgärden vidtogs!

Men nu ska jag komma till saken haha, nu när jag skulle installera Mozilla Firefox hittade jag en ny webbläsare. Den är inte ny, men jag har aldrig läst om den förut. Opera heter den & nu är den installerad här hos mig! Jag tycker att den var superbra & är snabbare än dom andra webbläsarna. Man kan dessutom göra den väldigt personlig!

Men Mozilla Firefox är ändå min favorit. Så är det bara, haha! :) Så det var klart att jag installerade den också!

Just nu sitter jag här med min mysiga Zoegas under mitt underbara täcke & med doftande vaniljljus! Runt mina ljus sitter det massor av småtomtar som också lyssnar på mina fantastiska jullåtar! Nu är det inte långt kvar tills tomten kommer. Ca 18 dagar kvar till JUL! ♥


Jag hittade lite bilder på mig & lilla Rut från förra sommaren! :)





Oohja, bruna armar gillar vi!








Cypern 2009

Här kommer en liten video som jag spelade in på Cypern för 1½ år sedan. Det känns inte som att det var så längesen! Jag längtar verkligen tillbaka, & jag har lovat mig själv att åka dit någon gång snart igen hoppas jag! Helt underbart vatten kan jag lova! :) ENJOY!

ledigledigledig

Det känns som att jag alltid skriver: "JAG ÄR LEDIG IMORGON!" & inte blir det någon ändring på det idag inte. JAG ÄR LEDIG IMORGON! SÅ skönt ;)

Imorgon ska sova tills jag ska sova igen. HAHA Det lät skönt, men det funkar ju inte!

Jag kom hem vid 2 tiden idag & sen dess har jag bara spelat GH med brushan min. Vi hade klarat ut alla gh-spelen på den gamla ps3an, men eftersom den dog & vi köpte en ny, är vi ju tvugna att klara ut skiten igen! Så det tar några timmar. Men det skiter man väl i!

Nationella prov i engelska gjorde jag igår också, 2st! Det gick åt heleve. MEN livet går vidare. ehhehehhehehe

Som ni kanske har märkt så gillar jag verkligen inte att skriva ett inlägg utan en bild! Så det kommer såklart en bild till det här inlägget med!






RSS 2.0