Go

Gör kanelglass till morgondagen! :)

Äkta kärlek

Är på mitt andra hem! :) Ska kötta sönder

Oh

Jisses

Looooove

Är på väg hem med mina NYA LÖPARSKOR!!! :D Äntligen ska jag få börja springa ingen, sommmm jag längtat! Dom dyraste skorna jag köpt någon gång tror jag, 1900 gick dom på. Men det var dom ENDA skorna jag kunde ha, tydligen. Fick ju springa på ett sånt där band där dom kollar hur fötterna är. Och den vinkeln jag har på mina fötter är det bara 5 % av hela befolkningen som har, haha, helt cp. Köpte riktiga strumpor för löpning också så nu är allt klappat och klart!

Så köpte jag nya "vanliga" skor också. Gick in på eurosko där dom visst hade halva priset på alla skor i hela butiken. Hittade ett par för 1000 så fick dom för 500, helt ok! :) Lämnade ju in mina gamlapå din sko, eller ja gamla och gamla, typ en månad gamla. Fick tillbaka pengarna för dom iallafall :)

Nu ska jag hem, dra till gymmet och löpa!! :) Börjar jobba 15.30 så får jalla på!

Påväg till

gymggymgymmet!!



God jul

.. i efterskott? Haha säger man så? Eller hur säger man? Äh whatever. Jobbade igår. Första julafton som jag inte var hemma på. Mamma, pappa och Rasmus kom till oss i söndags och firade lite, med tanke på att jag inte kan vara där.. hemma.

På förmiddagen igår åkte vi till Simons mamma, men vid halv 3 fick jag lov att pysa iväg då jag började jobba 3.

Det har varit en fin jul i år, men nu vill jag bara att skiten ska ta slut så vi får ta ner allt pynt och alla stjärnor. Nu vill jag upp med alla nya ljuslyktor och vanliga lampor! :)

❤❤❤❤

Jag älskar dig, du kommer aldrig bli av med mig. Kommer hänga i dina byxor tills vi är 120 år gamla! :)

Fredagsmys

Har precis bryggt mig en kopp kaffe, ska bara dricka upp sen drar jag till gymmet! Börjar jobba halv 2 i eftermiddag. Har inte sovit så mycket inatt och är riktigt trött, så jag längtar verkligen inte till när kl börjar närma sig 5 i eftermiddag.. Känner på mig att jag kommer vara som ett slakt då.

Igår kom TAX-FREE KATALOGEN OCKSÅ!!!! IIIIIIIHHHH!! Nu är det inte långt kvar och om bara några dagar får vi skriva ut biljetten, hihihihi taggad tjej

Skit

Köpte skorna för en månad sen :(

Little lion man

Haha nu börjar resfebern ta lite fart känner jag. 28 dagar kvar idag och nu vill jag boka tax-free, hihi!

Har inget jobb idag. Ska till tandläkaren i eftermiddag, och så måste jag köpa inslagningspapper idag också. Så det blir gjort! Får passa på när kärleken min jobbar ;)

Pumped up

Hemma från jobbet! :) Skulle egentligen ha jobbat eftermiddag idag ju, men blev ändrat imorse så började halv 8 till halv 4 istället! Ganska så väldigt skönt då jag tänkte byta om nu och dra mig till gymmet om en stund :) Sen efter ett köttpass måste jag städa.. igen. Alltid ska det göras något!

Wii

Hejjj. Har sovit länge i natt. Men nu ska jag gå upp ur sängen, klä på mig och äta frukost. Sen blir det en promenad med mamma och Sixten innan jag ska iväg och jobba! Jobbar till halv 9 ikväll, så det blir gymmet efter det, segt men sant.

Shoppade lös nästan alla julklappar igår, äntligen och så skönt!

Och från det ena till det femte så är det på pricken 30 dagar till vi lämnar det här kalla och trista för några veckor till varmare klimat! Hihi :)

Jalla

Tar bilen och åker och möter hjärtat i Valbo :)❤

Ops

Haha oj, det här är visst ett inlägg jag skrev igårkväll men som inte blev publicerat!

Sitter på gymmet och har precis gått på bandet i nästan en timme. Jag är helt slut och har varit det hela dagen. Jag trodde inte ens att jag skulle orka gå, men det gjorde jag. Körde på lutning 3 och hastighet 6.3, alltid något iallafall. Bättre än ingenting om inte annat!

När jag kom hem idag somnade jag nästan på en gång och sov i över 2 timmar, haha.. Heeelt slut. Men började ju jobba 6.45 imorse så, då får man vara trött :)

Vill att min stora kärlek ska komma hem NU! :) Idag har vi varit tillsammans i 5 månader, 5 heeelt uuunderbaaara! Han ger mig så mycket kärlek och älskar mig för den jag är, kan det bli bättre? Nej det kan det inte! Amor vincit omnia :)❤

Frozen

Sitter ihopkuren i soffan med en filt och tittar på musikhjälpen. Har värmt en matlåda som jag ska äta nu, sen ska det städas! Är alldeles genomfrusen efter att varit ute och gått i 2 timmar!

Min kärlek

Haha jaa, såhär ser det ut här hemma på göklund när det är en spännande film på teven en kväll. Haha han är ju för gosig alltså!

Wopi

Ohoh 11 timmar sömn avklarad igen, hihi. Så skönt att vara utvilad! Vet inte vad jag ska göra idag, hade jobb igår men idag ser det mörkt ut på den fronten. Funderar på om jag kanske ska gymma, får se. Är ju egentligen vilodag idag men, det gör ju inget :)

Blev sugen på att baka pepparkakor. Men hur kul är det då om man varken får äta degen eller kakorna? Haha.. Skiter i den idén känner jag.

Ska nog upp från sängen nu iallafall. Det får bli promenad och storstädning idag som ska göras i första hand!

..

Sitter och äter helt själv, haha :(

Puss

Fick jobbelijobb idag! :D Börjar halv 4 i Torsåker och slutar 9, så blir seent gym idag. Som tur är slutar kärleken sent ikväll också så slipper träna ensam :) Köttade på en timme på crosstrainern igår. Är så less på att inte kunna springa då mina benhinnor känns som dom ska gå AV när jag springer.. Vill ju normalt kunna köra en halvtimme på både bandet och crosstrainern, men nu går ju det åt helvete. Måste köpa nya skor, det är där problemet ligger. Men det är ju så JÄVLA dyrt! Jag menar 2000:- känner man ju att man vill lägga annat på än ett par skor liksom.. Men eftersom jag tränar 5 dagar i veckan så är det ju värt det, men ändå:( Tråkigt

Nu ska jag göra lite mat snart så jag hinner äta innan jobbet!

Dec. 11, 2012

Nämen grattis, funkar bloggappen nu. Då kan jag ju äntligen försöka skriva här igen.

Jag är iallafall heeelt utvilad, och det är SÅ skönt kan jag lova! Jag har inte sovit ut på hur länge som helst och sovit i snitt 4-5 timmar varje natt. Men idag har jag inget jobb och jag har nästan sovit 11 timmar! Så jäkla skönt!

Kom nu på att jag har tvättstugan kl 10.. Ska klä på mig och springa ner till den snart. För hänga kläderna här uppe om inte annat om tiden rinner iväg.

Igår gjorde jag något jäkligt gott, thaimat!!! Har inte gjort det på 100 år så det var riktigt roligt och gott att få till det igen. Drog till Torsåker direkt efter jobbet och köpte limeblad, sen satte jag igång, och super blev det :)

Längtar som ett cp till på lördag. Då sticker jag och my love till Stockholm över dagen och myser och julklappshandlar :) Hoppas på att det inte blir allt för kallt bara. Vi var ju till Gävle i söndags och tänkte gå runt lite i stan och utanför, istället för att gå här hemma. Men vi fick vänta tillbaka till bilen fort, det var så JÄKLA kallt, så sinnes kallt, helt sjukt! -20 grader har jag för mig att det var, och i Gävle känns ju allt 1000 gånger kallare än vad det redan är också. Så vi vände tillbaka och tog en kopp te på i Valbo istället :)

Nu måste jag klä på mig, slänga i tvätt, åka upp till centrum, handla lite mjölk och göra annat.

Fredaaagg

Har precis kommit hem från jobbet. Har jätteont i mitt finger :'( Brände mig igår r jag gjorde pepparkakshuset, haha :(

Hej

Vvvvvvaken! Har varit vaken i en timme nu. Idag är det tvätt och pepparkakshus som ska göras, om jag inte får jobb idag igen då förstås, men det tror jag inte! Har precis ätit min havregrynsgröt och ska nu klä på mig. Sov med linserna inatt och fy i helvete vad ont i huvet jag hade när jag vaknade. Finns nästan ingen värre huvudvärk än den som kommer när man sovit med linserna.. fyfan. Men det har nästan släppt nu :)

Tror jag ska försöka ta mig ut i ovädret idag, skulle vilja gå en sväng :) Var på gymmet igår och drog på ganska bra iallafall. Blev en halvtimme på crosstrainern bara, men körde extra hård styrka efter det istället :) Ikväll står dörrarna öppna för gym igen, innan lördags och söndagsuppehållet! :)

Morgonrocksmorgon

Hahahaha har sagt i fem dagar nu att jag ska göra ett pepparkakshus, men har fått jobb varje dag! Och inte något undantag för det idag, jobb 14.30-20.30! Så GÖTT att det rullar på nu :) Snöar på gör det ute också, perfekt när det bara är 43 dagar kvar till vi drar till varmare breddgrader ;)

Nu på morgonen har jag beställt hissgardiner, skor, lite sommarkläder och bussbiljetter till Stockholm :) Ikväll blir det gym, körde på riktigt hårt igår! Har varit orkeslös dom två dagarna innan och orkade nästan ingenting på gymmet. Men igår köttade jag och idag blir det förhoppningsvis samma :)

RSS 2.0