FREDAG IDAG

Idag är det fredag fredag fredag fredag! Fredag idag & sen heelg. Jag älskar fredag. Man blir haapppy lixxom. Sitter här med min älskling & lyssnar på fredagsmusiik & sen om ett tag blir det.. CHIPS DIPP & LÄSKEBLASK! JA det älskar vi HÅRT! HAHA snart är det lov också! Eller snart.. Om ca 4veckor. Knappt det! Jag håller på & längtar ihjäl mig till Thailand också, det kan jag lova! Nu när vi har kommit ner under 100 strecket känner man att det börjar närma sig, sakta men säkert! :) Jag måste fixa nytt pass, det gick ut i somras, fixa ledighetsansökan i skolan, även fast jag vet att jag inte kommer få ledigt!, vi måste vaccinera oss mot allt skit och så :)

En sak som jag måste bestämma mig om är om jag ska söka till att åka till Spanien i februari. Jag måste fixa det över helgen isåfall & jag vet inte hur jag ska göra! Jag menar det är veckan innan sportlovet dom ska åka & sen efter det kommer jag vara borta från skolan i 2 veckor till när vi åker till värmen! ♥ SÅ jag kan inte bestämma mig. Jag börjar få lite panik. Om jag inte söker kommer jag att ångra mig. Så är det alltid. Men jag kan ju söka ändå, även om jag inte är säker. Jag menar, hur stor är chansen att just lilla caroline ska få åka? Haha, nej. Jag ska söka tror jag. Eller? Helvete..

Vill du höra mig klaga? Okej läs!

Jag är så jäkla trött. Det var väldigt längesen jag var så här trött. Jag sov 4 timmar inatt. För mig är det dom värsta timmarna man kan sova. Jag sover hellre 2 timmar än 4. Det är något skumt med detta dock!

När man redan håller på att somna i skolan är det inte kul att gå på teater. Det var ingen teater på 1 timme. Nej, den var på 3 timmar! Jag tittade på klockan hela tiden, stjärten värkte, jag var jävligt hungrig & jag höll på att somna. Det ända sköna var att jag fick skjuss av bästa Sara hem♥! Det var sååå skönt! jag älskar att slippa bussen. Men det var lätt värt att se teatern idag för att få vara ledig på torsdag!

Nu ligger jag i min älskade pojkväns sköna dubbelsäng & hade tänkt att sova här inatt. Jag känner mig kanske inte så social när jag inte sitter ute med dom & äter, men jag åt innan jag kom hit & jag är SJUKT trött! Ögonen svider något grymt & linserna håller på att trilla ut pågrund av mina torra ögon. Klockan är inte ens 8. Jisses.

Jaja, jag får vänta ett litet tag till här tills min älskling har köttat färdigt sina hamburgare. Sen måste jag duscha & han ska med. Så är det bara. Duschar jag själv ramlar jag ihop av trötthet kan jag lova. Fast det skulle ju inte vara helt fel det heller kanske.

Nu lägger jag ut låten jag lyssnar på nu & som jag tycker väldigt mycket om. Hare gött inatt gott folk!

Ungsbakad lax med citronpesto



600g laxfilé
2st citroner
2msk pesto, röd på burk
1dl parmesanost, färskriven
olivolja
salt
& peppar

Bulgursallad:
6dl kokt bulgur
1 knippa grön sparris
1 ask cocktailtomater
rivet citronskal från ½ citron
olivolja
gräslök
salt
& peppar



1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en ugnsfast form med lite olivolja.

2. Skär citronerna i skivor och täck botten och kanten på formen med citronskivor. Lägg i laxfilén och strö på salt och peppar. Bred röd pesto över laxen och toppa med riven parmesan. Sätt in i ugnen i ca 15 minuter.

3. Koka bulgurn enligt anvisningen på förpackningen (ca 15 minuter). Skär sparrisen i mindre bitar.

4. Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och lägg i bulgur, citronskal,sparris och tomater och rör om. Låt allt bli varmt och smaka av med salt och peppar. Dekorera med klippt gräslök.


Källa

Världens bästa flygbolag!

Här är bilder på några av dom vinnande flygbolagen i Skytrax "Airline of the year 2010".
Jag lägger inte upp alla bolag som vann, jag lägger ut bilder på dom bolag som jag är mest intresserad av! :)


Pris för bästa lågprisbolag:

Air Asia





Pris för bästa charterbolag:

Thomson Airlines (TUI)





Pris för bästa underhållningssystem:

Emirates





Pris för bästa flygplatsservice:

Thai Airways





Pris för bästa premium-ekonomi:

Qantas





Pris för bästa förstaklass:

Etihad





Pris för förstaklass-lounge:

Thai Airways





Pris för bästa stolar i buisiness class:

Singapore Airlines




Resten av pristagarna hittar du här


Källa




A day off

Imorgon är man leedig! Det uppskattas verkligen kan jag lova :) Egentligen behöver jag göra en massa svenskauppgifter. Men det skiter man väl i! :)


Min bebis har alltid svårt att komma upp i min säng, så jag brukar oftast få lägga morgonrocken på golvet så han får stöd att komma upp, haha! ♥

Nothing to do about it!

Nu har jag städat & pluggat. Hann tyvärr inte med en långpromenad men. Jag är på bättre humör nu i allafall! Ikväll blir det ensam mamma söker också! Det är ju nästan så man längtar till söndagar pågrund av det. Haha nej. Jag hatar söndagar ._. Men vem gör inte det?

Jag kom på att jag måste spela mina spel på telefonen också. Det är precis dom spelen man spelade på facebook för ett x antal månader sen. Café world, farmville, fishworld, happy island m.m. Fast på iphone heter inte spelen så, men det är samma spel i princip. Så jag måste mata fiskarna, koka ihop mat åt gästerna, hämta pengar från byggnader m.m. Haha, ja jag är cp x) Om jag börjar med något så måste jag nörda sönder det. Så är bara! HAHAH

Nu måste jag kila ner & hämta telefonen så jag kan ge mina gäster mat innan dom blir deppiga! :)
















































Jag älskar mitt liv

Idag är det söndag. Imorgon är det måndag. Imorgon har jag prov i naturkunskap. Jag älskar prov. Jag älskar prov när man inte har pluggat ett jävla skit också. Jag älskar allt. Jag älskar allt som inte går att älska.

Jag ska städa nu. Sen ska jag plugga naturkunskap. Sen måste jag hjälpa cp med matte. Sen måste jag promenera. Sen är det måndag. Jag älskar måndag.



Chans att vinna!



Förra året var jag med i samma tävling & så jag var också med i år! :)

Var med & bestäm vilka resmål som ska rankas som de hetaste 2011. Du svarar på några frågor om resmål & skickar sen in dina kontaktuppgifter. Du har då chansen att vinna ett presentkort värde 10000:- Så enkelt är det :)

Tryck här för att delta!

Marvelous

Japp idag var det kök hela dagen så nu är man seg! Men jag skriver ändå :)

Idag kom skyddet till min iphone som pappa beställde igår :) Skalet är helt genomskinligt. Jag letade ett tag efter det, men den som letar hittar! Jag vill inte ha någon färg på skyddet då jag tycker att telefonen är grymt snygg som den är redan! Men jag vill ändå ha någonting som skyddar för repor. Så då var genomskinligt perfekt som sagt!

Nu är min kärlek på körskolan också. Ja det är dags för han att ta tag i körkortet nu (;

Jag lägger ut bilder på hur skyddet ser ut! :)


Man ser knappt att det är på! :)

 


Här hittar du skalet

Kanske den bästa någonsin? (;

.

Nu var det kväll igen. Här sitter man ensam som vanligt, men vad gör det? Jo det gör jävligt mycket för jag är trött på att vara ensam nu! Jävla ruttet lov.

Nu vill inte jag skriva något mer.

Airbus 380

Idag var en A380 tvungen att nödlanda i Singapore. Flygbolaget var Qantas Airways & är Australiens största flybolag. Motorn exploderade & gjorde ett hål i vingen. När planet hade landat såg man att det fattades plåt på baksidan av motorn. Men allt gick bra & ingen skadades! :)


Jag älskar mat

Jag är hungrig. Jag är jävligt hungrig. Vad ska jag göra åt det? Nej just det, ingenting. Gå ut på en långpromenad kanske? Vad kul. Nej. Men jag måste.

Jag gick upp tidigt idag. Klockan 8 klev jag upp för att jag skulle köpa den vita färgen i Sandviken. Men skiten finns ju inte kvar! Så nej. Jag har ingen vit färg nu heller.

Nu ska jag promenera i vackra Hofors. Fyfan, hejdå.

Duktig idiot

Nu har jag precis kommit hem efter en joggingtur på 5km. Skönt! Det är dags att börja få bort hänget nu så man kan visa sig i bikini om 121 dagar! Nu ska jag gå ner i duschen & svalka av mig lite. Sen blir det en frukt & ett stooort glas isvatten! ♥ Det är ju både bonde söker fru & arga snickaren ikväll, så vi får väl se vad det blir. Det är 2½ men nu också. Hm, & jag som måste duscha. Jaja, jag får väl se nästa avsnitt som börjar halv 8! :)


Jag lägger ut en bild på min söta mamma också, bara för att hon är så söt!



Paint it black

Idag väckte pappa mig vid 10. Fråga mig inte varför han gjorde det men, jaja. Sen gick jag ut med Zoegas på en lite längre promenad i regnet. Haha :) Kallt! Nu sitter jag instängd här på mitt rum med tända ljus & hade tänkt att börja med mina arbeten från skolan. Jag kom på att vi har prov i starkvin på måndag, så jag måste läsa på det också ._. Sen när mami kommer hem tänkte jag fråga henne om hon vill gå upp till Edsken fram & tillbaka med mig, men det tror jag väl inte att hon vill. Så det får nog bli att jag gör det själv!

Jag är så jäkla sugen på att måla nu. Det var ett tag sen jag gjorde min paradistavla! Men jag måste ha mer vit oljefärg. Den är helt slut. Alla andra färger finns det mycket kvar av, men den vita använder man ju till allt. Men jag måste köpa färgen i Sandviken, så det blir inte av idag heller! Jag vägrar att åka buss kan jag säga.


Supergod wok!

Om man inte vet vad man ska äta så är det bara att titta igenom kylskåpet efter vad man har. Precis så gjorde jag igår & det blev faktiskt skitgott i slutändan! Så jag tänkte dela med mig av mitt nya recept :)



2 msk matolja
4 msk margarin
5 stora Kycklingfileér
2 morötter
1 rödlök
1 paprika
Sockerärtor (jag använde en fryst wokpåse & plockade ut dom, haha. Har man inget hemma så har man inte!)
3 paket nudlar utan krydda

Såsen:
½ dl sweet chili sås
1-2 msk thai soja
1 krm chilikrydda (eller hackad chili)
1 msk citronsaft
1 pressad vitlöksklyfta



1. Koka nudlarna & häll av vattnet


2. Skär kycklingen i bitar





3. Hacka morötter tunnt 
    -rödlök tunnt
    -paprikan tunnt





4. Gör såsen. 





5. Stek kycklingen i oljan.
 (jag steker kycklingen i olja för att den inte ska få någon färg) 
6. Blanda i alla grönsaker.
 





7. Häll i nudlarna i stekpannan
8. Häll över såsen och blanda om allt! Klart! :)





Who cares?

Jag har precis vaknat & det är mulet ute. Varför blir man deppig av det? Det är ju blått egentligen ovanför molnen :) Jaja, idag ska jag till Valbo också. Jag måste försöka hitta en vinterjacka. Det börjar bli kallt ute nu som sagt. Jag behöver ett par skor också men det får väl vänta antar jag.


Filmmys!

Eller ja, mys & mys. Paranormal activity 2 står på listan & med tanke på att den första filmen var hemsk, så får vi se hur det här går. Trailern var dock inte creepy. Det går säkert bra, men jag skiter väl ner mig som vanligt. Tur att man har en superhjälte till pojkvän bredvid sig!






RSS 2.0