Mar. 31, 2013

JAG HAR KÖPT EN IPAD, HIHI :)

Var ner till Jönköping till Elmia igår och hade med den lilla fina paddisen ner i bilen på sin premiärtur!

Tog dom första bilderna med den också! Oförglömligt<3 ... Haha.. En rad med bilder på mig själv







:)

Vaknade ganska sent idag, halv 10 är sent för mig nu för tiden, haha! Längsta sovmorgonen på länge. Men var på gymmet till strax efter 10. Det jag tänkte komma fram till var att jag kör på ett how i mer your mother maraton idag. Hann med 2 avsnitt på crosstrainern och nu har jag kollat ett x-antal till, haha :) Ska fortsätta med det nu innan jag börjar jobba halv 4!

Har köpt en så jävla fin vårjacka förresten, SUPERFIN! :)

..

Oj

Freeedaag

Hej fredag! Slutade jobbet halv ett men börjar halv 5 igen, MEN SEN ÄR JAG LEDIG! Unnade mig själv att vara ledig hela helgen! Och guud så skönt det ska bli :) Ska bli skönt att få sova ut när man har jobbat en hel del :) Njuuter av finvädret inifrån, funkar det med när det är sinnnnes kallt ute!





Sleepy

Är hemma en sväng. Slutade halv ett men börjar kl fem igen! Ligger i soffan och tittar på Mia på grötö. Är så himla trött, vill sova.. Får se om jag somnar till en stund, måste komma ihåg att ställa klockan bara, annars blir det kaoooosss.

Var till Valbo igår och hittade några fina saker till lägenheten, jättenöjd faktiskt, om det var kul. Att. Veta. Hejdå

På ett bananskal

Igår blev vi nya BMWägare! Haha eller ja älskling ville ha en annan bil så han köpte en.. Men jag fick en nyckel;) En diesel blev det och GUD vad skönt det ska bli att behöva tanka hälften så ofta! :)

Är förkyld fortfarande, har varit sjuk nästan hela tiden nu från vi kom hem från dominikanska. Så LESS att inte kunna träna, sväller för varje dag som har gått. Men om några dagar hoppas jag på att kunna sätta igång, är bara täppt i näsan nu och tycker att det borde ge med sig snart..

Fint

Fikar på wayne's efter en promenad på Gävle strand, mys :)

King

Ojojoj, har varit ute i finvädret hela förmiddagen. Först en promenad med mamma och Sixtenpojken, sen kom jag precis hem efter att ha tvättat bilen hemma hos mamma och pappa! Tjusigt må jag säga. Det var kallt och jävligt och bilen blev lika skitig igen på vägen hem hit, men det var det värt, bara för att få höra av min kärlek sen att jag är bäst, hihi!

Har ett kortpass på jobbet idag, börjar halv 5 och slutar halv 9 så det är skönt! Ska lägga mig och kika på Appleteven nu. Ska leta på någon film på netflix som jag ska se, sen ska jag värma mat, rester från gårdagens middag, TACOS!

Backontrack

Haha ja men hej. Anledningen till att jag har bajsat på bloggen sen jag kom hem från Karibien är för att MacBooken har bajsat ner sig. Den är helt slutkörd och måste lagas, och därför kan jag inte lägga in bilderna från kameran och kan därför inte få ut dom på bloggen. Och jag kände att jag ville få ut bilderna här och berätta om våran superresa innan jag börjar blogga om annat skit igen, MEN SÅ BLEV DET INTE. Så nu skiter jag i allt och börjar blogga som vanligt igen! Så får vi se när jag kommer lägga ut bilder från Dominikanska republiken. Så fort datorn går igång så fixar jag det.

Kan ju göra ett sjukt meningslöst inlägg nu när jag ändå är på g. Vaknade tidigt som satan, drog iväg till gymmet med mamma, kom hem, kokade havregrynsgröt, drack te och ligger fortfarande kvar i soffan. Tittar på en serie på netflix, Terra Nova heter den och är riktigt bra! Är på sjätte avsnittet nu, hihi. Ska duscha om en stund och städa lite, sen hoppas vi på solen, så det kan promeneras! :)

RSS 2.0