Last dance

Första skoldagen idag, samt den sista terminen inledd, någonsin! Det känns okej innerst inne om man tänker på det, men å andra sidan så är det så himla långt kvar känns det som. Eller känns, det är långt kvar! 158 dagar för att vara exakt.

Men som sagt, första dagen idag efter jullovet, och som vanligt gjorde vi ingenting. Kom hem vid 1 och drog med Sara och gymmade. Lite lätt ångest över att det bara blev gym 4 gånger förra veckan.. Vi har ju sagt 5, men det får vi jobba upp.

Nu tänkte jag ta tag i lite projektarbete och sen städa rummet, toan osv. Sen ikväll blir det nog att kika på lite mästerkock tror jag!

Vi var ju i Stockholm i helgen och hade det jättemysigt! Superfint hotellrum på 13e våningen, och med en helt sjuk utsikt! Tack för i helgen älskling! ♥ Här kommer lite bilder för den intresserade :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsikten från rummet vårat :)

 

 

 

 

Var i kungsträdgården och tittade på när juniorerna blev hyllade, men med ca 10.000 människor i vägen såg man inte så mycket..

 

 

 

 



Kommentarer
Martin

Den absolut mysigaste helgen i hela mitt liv, saknar det nå fruktansvärt, och man vill bara uppleva det igen & igen & igen!!!! :)<3

2012-07-21 @ 19:43:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0