Dumlepannacotta

Ingredienser

4 dl grädde
2 ½ gelatinblad
20 dumlekolor
Kiwi eller annan frukt till garnering

Gör så här

Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Skär varje kola i tre eller fyra bitar. Koka upp grädden. Sänk värmen eller ta bort pannan från plattan och lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning. Det kan vara lite svårt att få all kolan att smälta helt men ha lite tålamod och rör.

Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält dem försiktigt på låg värme. Blanda ner gelatinet i pannacottan och rör ordentligt. Häll upp pannacottan på portionsformar och låt den stå i kylen och stelna ett par timmar innan servering. Servera med några skivor kiwi eller någon annan frukt.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0